Regisztráció Blogot indítok
Adatok
strucc666

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk a Keleti pályaudvaron a beléptetést végző őröknek az elmúlt napokban lejárt bérleteket, személyi igazolványt és különféle kártyákat mutatott bérlet helyett, és szinte mindig beengedték. Csak egy hölgy merte megállítani. Mégis, miért fizetjük ezeket az…..
strucc666 2009.09.26 18:59:17
@HavocS: Látszik mennyire nem értesz ahhoz, h működő képes e? Képzeld el működik mert ezek a kapusok sok bliccelőt fognak el,akik a MÁV-nak kárt okoznak! Ezen kívül azt is tudják kik azok akik azzal élvezkednek h nem a jegyüket vagy bérletüket mutatják fel, azért köszönik meg nekik hátha egyszer rájönnek arra mekkora tuskók! Nem tehetnek róla,h nem áll a hátuk mögött biztonsági őr,és nem használhatnak olyan hangnemet amivel e szórakozásra hajlamos embereket észhez térítse mert tudni illik sok ember nem nőtte ki az óvodás kori hajlamait !! Ezeknek az embereknek dolgozni kellene járni akkor megtudnák, h kinek a bőrével játszanak.
strucc666 2009.09.27 20:25:23
@Adani: A bliccelők nem csak csövesek hanem azok az emberek akik bp-Déli helyett csak Kelenföldig vesznek jegyet ezt kapják el,és sok más kirívó eset van még amiért elfolyik a vasút pénze,aki nem szakmabeli az csak okoskodhat,de jó lenne ha az emberek észre vennék,hogy ezekben a kapukban sok értelmiségi dolgozik másodállásban,és nem az az elsődleges cél,hogy e játékos kedvű embereket akik jegy helyett mást mutogatnak megállítsák,mert tisztában vannak vele,hogy jeggyel v bérlettel rendelkeznek. Az a baj velünk Magyarokkal ha máshol nem érezzük fontosnak magunkat látszólag kis emberekbe próbálunk bele rúgni,és közbe észre sem vesszük magunkból csinálunk jó nagy hülyét.