Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szodacska

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik nem csatlakoztk elegen a Vodafone MobileWeb Basic akciójához a nyáron, mert elkezdték "ajándékba" szórni "hűséges" előfizetőiknek. Amennyiben naiv ügyfél nem mondja le smsben, seperc fizetheti is új korlátlan hozzáférését: Az alábbi sms jött a…..
szodacska 2009.09.26 19:02:39
Mi is kaptunk ilyen "ajándékot" a kedves Vodafone-tól. Mivel a párom telefonjára jött az sms, aki szintén nem szokta olvasni az üzeneteiket, tudomást sem vett róla. Én meg most látom a számlán, hogy megjelent az internet előfizetési díj, amit aztán le is vontak. Erre felhívom az ügyfélszolgálatot, persze a kedves üdvözlő szövegük fogad, hogy kaptuk ezt az "ajándékot", és ha nem mondjuk le, 6 hónapig féláron kiszámlázzák a továbbiakban.
A számlázási infók menüpontnál beszéltem egy hölggyel, aki rögtön elkezdte mondani, hogy milyen szolgáltatásról van szó,mintha ez engem érdekelne, hisz nem is ezért hívtam. Tájékoztattam arról, hogy ez nem ajándék, ez tisztességtelen piaci magatartás, amiért pedig a fogyasztóvédelemhez fogok fordulni, persze vezetőt nem tudott kapcsolni, csak hebegni-habogni, de azért törölte az "ajándék" szolgáltatást, amit az sms szerint csak szept. 15-ig lehetett volna megtenni(na persze:), valamint kérésünknek megfelelően állítólag a jövőben nem küldenek semmilyen üzenetet ezekről a baromi jóó akciókról.:D
Kemény pénzeket fizetünk mi is havonta a vodafone-nak, és erre nemhogy vmi havidíj-kedvezményt adnának, hanem ily módon becsapják a jóhiszemű, tényleg hűséges ügyfeleiket. A kellemetlenségért cserébe még egy elnézést sem dobnak, hanem még ők vannak felháborodva amiért az ügyfél tudatos fogyasztó és visszautasítja az "ajándékot" .
Szóval amondó vagyok, hogy nem szabad ezt annyiban hagyni, mert ki tudja hány fogyasztótársunkat "ajándékoztak" még meg!!!
szodacska 2009.09.26 19:08:18
@szodacska:

Ja és a hölgy azt mondta 2 hónapig ingyenes, az sms szerint szept 15-ig, az automata üdvözlő szöveg szerint tegnapig, azaz szept. 25-ig. :D
Már csak ezért sem szabad annnyiban hagyni.