Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amon-Re

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A biciklizés hamarosan annyira elterjedt lesz Budapesten, hogy a városvezetőknek és az infrastruktúra tervezőinek ugyanolyan komolyan kell foglalkozni a témával, mint az autós közlekedéssel. Erre szeretné felhívni a figyelmet a szeptember 22-i kerékpáros felvonulás, amelynek csak a…..
Amon-Re 2011.09.22 11:26:44
@Akinek nem inge....: Ezt a piros lámpás hülye szöveget felejtsd már el, unalmas.
Ráadásul ugyan úgy átmennek az autók a piroson lámpaváltáskor (saját magam is:) ) úgyhogy, nincs miről beszélni, hogy az egyéb szabályszegésekről ne is beszéljünk.

>>A kerülőkből adódó benzinköltséget pedig >>lesztek szívesek kifizetni minden >>autósnak.seggfejek.

Ilyen alapon te annyit fizethetnél hogy gatyád nem maradna.
Amon-Re 2011.09.22 20:26:48
@kéne 1 nick: Jaja jó ötlet.
Autós buziknak viszont adnák az évben egy külön napot, hogy a többi napon ne vonuljanak.
Janet Jackson emlékezetes csöcsvillantása óta óvatosak az amerikai tévéadók, és ha várható, hogy egy nagyszabású díjkiosztón vagy más nézett eseményen valamelyik célistás celeb véletlenül kibuggyasztja mellét a hasig kivágott göncből, 3 másodperces késleltetéssel adják…..
Amon-Re 2011.08.08 17:08:40
Kis Moszkva Apa, kezdődik! 2011.06.18 15:45:00
Szombaton ismét melegfelvonulás, amikor a melegek évente egyszer látható közösséget alkothatnak. Szombaton ismét melegfelvonulás, amikor a homofóbok évente egyszer méginkább látható közösséget alkotnak.Egyébként semmi extra, csak a szokásos forgatókönyv. Civilszervezetek,…..
Amon-Re 2011.06.18 21:04:49
@Egres 50: Á nem te csak egy vén fasz vagy:) Ha isten lennék az ilyeneket verném meg buzi unokákkal.
Amon-Re 2011.06.18 21:07:13
@Amon-Re: Ja isten vagyok, zolikát hivd ezentúl nyugodtan gizikének:)
A tegnapi választások eredményeképpen Budapest új főpolgármestere Tarlós István lesz. Személye  - politikai hovatartozástól függetlenül - megosztja az állattartók véleményét, hiszen egyik oldalról Tarlós nagy állatbarát hírében áll: tavaly karácsony előtt kampányolt…..
Amon-Re 2010.10.05 22:29:54
@Tiko: Nem hinném el. Mért milyen büntetést kapna egy kutya gazdája ha rámászna kutyája, és összekarmolná a lábamat, és mit kapnák én ha közvetlenül tenném ezt vele vagy akárcsak fogdosni kezdeném?
Amon-Re 2010.10.05 22:45:28
@Tiko: Ja igen, és gondatlanságnak minősítik, mert az olyan kutyabuzi, mint te nem tudhatta, és különben is csak játszani akart a kutya.
Amon-Re 2010.10.06 00:46:35
@Assreaper:

>>Az állatok csak a ROSSZ embereket nem szeretik
Mindjárt beszarok a röhögéstöl. Tipikus kutyabuzi szöveg.
Honnét tudná már egy kutya hogy ki a jó, és ki a rossz,
egyébként is szubjektív kategoria.
Bajba került a németek háromszoros világbajnok (2005, 2007, 2008) és olimpiai bajnok (2006) bob versenyzője, Sandra Kiriasis. Az előttünk álló téli szezon kezdete előtt két hónappal ugyanis a 35 éves kormányosnak még nincs (toló)partnere. A német versenyző saját honlapján tett…..
Amon-Re 2010.09.27 08:46:36
A kerékpárosokkal szemben vívott autós szabadságharc élharcosai láttak egy reklámot, ami felnyitotta a szemüket a környezetvédelem fontosságára. Az Emberi Parkolásért Mozgalom azonnal felszólította a fővárost, hogy a légszennyező bringázás helyett autós projektet támogasson.…..
a Tisztelt Ház Sitt! 2010.09.19 19:11:00
Holy sitt! Mesterházynak még gyakorolnia kell a képes beszédetAz őszi ülésszak Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött el, amelyben a tradíciók szerint értékelte az elmúlt időszakot és az elkövetkezendő idők programjáról is szót ejtett. Abba…..
Valami elmebeteg kerékpárosba futott bele dzsaszper, kishíján szó szerint, akinek az volt a legjobb szórakozása, hogy minden előzmény nélkül virtuális kátyúkat kerülgetett. A vigyorgásából meg arra következtetek, hogy nem is igazán fogta fel, hogy az ilyen akciókkal leginkább…..
Amon-Re 2010.09.01 13:05:06
@mrzigi:
(Az a helyzet hogy én nem szoktam megcsókolni anyámat, elég perverz ember vagy.)

Ha a forgalmi helyzet megkívánja akár egy órát is mögötte mennék, inkább mint hogy az életét veszélyeztessem. De ilyen helyzetbe még, nem kerültem, max néhány perc alatt mindig sikerül megelőzni.

Egyébként meg saját tapasztalatból, tudom, hogy az ilyen vezetők, miatt mint te, megy néhány britingás, az indokoltnál beljebb. Ugyanis egy két olyan előzés után amikor majdnem elsodor az autós, én is beljebb húzódok hogy a továbbiakban ne tudjanak így tenni.
Szóval miattad szívnak a többiek.

(itt persze nem erről volt szó: vigyorgás + kerékpárok tiltása az adott úton)
Amon-Re 2010.08.31 23:51:38
@mrzigi:

>>Már az is tűrhetetlen, hogy a főútra rámegy >>a 40-el döcögő IFA ... de most már a >>kerékpárost is a szembesávba kell előznöm, >>mint az IFÁt?

Nem bazdmeg, előzd nyugottan az IFÁt is sávon belül, remélem mielöbb kiprobálod.
Úgy indult, mint egy abszurd ötlet. Aztán az idő előrehaladtával nőtt, mint maga a tiltakozás. Ma egy utópisztikus projekt, ami már egészen magasra, pontosan 1071 méterre nőtte ki magát. A történet röviden akkor kezdődött, amikor a berlini városatyák úgy döntöttek, hogy az óriási légi forgalmat…..
Amon-Re 2010.08.21 20:10:15
@armitage: Azért ne hasonlítsd már össze ezt a jelenleg valóban megvalósíthatatlan elképzelést egy felhőkarcolóval, ugyanis kicsit más a formájuk.
Tavaly márciusban bontották fel az EuroVelo 6-os kerékpárútvonal részét képező a Bem rakparti bringautat a budai csatornaépítkezés és az ahhoz kapcsolódó villamospálya-felújítás miatt, de a március végére tervezett átadás elmaradt, mert a főváros nem tudott dönteni, hogyan…..
Ritkán szoktam Index-címlapos témákkal foglalkozni, de ezzel muszáj. Egyrészt mert ott nem lehet kommentelni, másrészt meg hajdanában, az egyik legkorábbi Urbanista posztok egyike is épp ezzel a környékkel foglalkozott, egy hasonló terv kapcsán (na de erről majd bővebben lent). Na…..
 Megtörtént. Mélységesen megalázott bennünket a magyar országgyűlés. Parlamenti képviselőink – a szocialista párt vezetésével, a Fidesz asszisztálásával - tegnap sárba tiporták emberi méltóságunkat, megkérdőjelezték kulturális identitásunkat, megfosztottak…..
Avagy hogyan szívassuk meg azon kevés szerencséseket, akik a megadóztatás ellenére is kapnak idén cafetériát. Volt egy ici-pici kiskapu a hideg étkezési jegynél kétszeres összegben adható melegutalványnál: két, magyar tulajdonú üzletlánc, a COOP és a CBA is beváltotta azokat,…..
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..