Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vespasianus

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az "Ősz pechvogelje" címre eséllyel pályázhat Zsuzsa, aki egy lidérces esti teszkózós konzumroham végeredményeként hivatalosan tolvajnak lett minősítve egy olyan ügyben, amiben a világért sem döntőbíróskodnánk, de amiről annyi minimálisan elmondható, hogy nem…..
Na most nem szeretnénk együtt vacsorázni Jeszenszky Zsolttal és Vona Gáborral! Izé. Szóval azt soha nem szeretnénk, de most, amikor minden bizonnyal csak ordibálna egymással a népszerű lemezlovas és a még népszerűbb biztonságtechnikai ügynök, pláne nem. Azt viszont nagyon…..
vespasianus 2009.10.29 14:59:28
@gabcigirl: "Úgy látszik, rájöttek a fiúk, hogy a Romantikus Erőszak, a MosOi vagy a CpG nem jó ajánlólevél nekik."

Na igen. Nem lennék meglepve, ha 2-3 éven belül már terhes lesz nekik a Gárda. Ha nemzetközi szinten is (sikerrel) akarnak politizálni, el kell határolódniuk ettől a szervezettől.
Persze mondani sok mindent lehet. De Magyarország nincs abban a helyzetben, hogy nemzetközi szinten diktáljon. Tehát marad az elhatárolódás......
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
vespasianus 2009.10.02 16:18:21
@jpmjpm: Azért tartom én is szándékosnak, mert tudatmódosító szert használt a baleset előtt. Ezt önként vette be, erre nem kényszerítették. Tudhatta előre, mivel jár, ha ilyen szert használ.
Ezért az én olvasatomban szándékosan tette, noha ez erős szónak tűnik....

A Vacsoracsatát jónak tartottam, gyakran néztem, de ez a mostani felhozatal nagyon gyenge volt. Nem csak Előd miatt, bár őt nehéz alulmúlni.

Remélem, a rendezőnek nem lesz ebből baja, jó ötletnek tartom ezt az aláfestést.

V.