Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grasshopper

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kocsmablog Kelta Pub 2008.03.13 14:00:00
Helyszín: 1053 Bp., Károlyi Mihály u. 7. Látogatás: 2008. március 12. 20:15-22:35 > Belépéskor a társaság létszámától függően máris előzékenyen ajánlanak egyet, elkísérnek, leültetnek, kínálják az aktuális italakciót, és mindezt széles mosollyal, lendülettel,…..
grasshopper 2009.09.26 13:48:50
Bár nem vagyunk Eltések, nem járunk KOCSMÁBA és nem vedelünk tekilát (nem mintha csak ez meríteni ki egy átlag magyar szociális ivó fogalmát, értsd: kocsmatöltelék), mégis, hogy ha a Ferenciek terén járunk szembetűnő a különbség a két másik, közrefogó vendéglátó ipari egység(Ibolya Presszó és Bonnie & Clyde) és a kommentünk tárgya, a Kelta között.
Nem tagadjuk, nekünk csak pár lépés a Kelta, ez is közrejátszik, hogy az első számú ivósplaccunk és törzshelyünk lett. De nézzük csak végig, hogy ezen egyértelmű okon felül mi az, ami miatt nem lehet kihagyni ezt a helyet egy-egy pesti éjszakai portyázás alkalmával.
Kellemes időben egy egész emberséges méretű terasz várja a megpihenni vágyókat, kényelmes székekkel és néhol imbolygó kis asztalkákkal. Bár estefelé kezd túlzsúfolttá és néha kaotikussá válni a helyzet, az biztos, hogy a pincérek szinte minden esetben varázsolnak a semmiből még egy asztal és még két ülőalkalmatosságot, hogy ne vándoroljunk tovább.
És ha már a pincéreknél tartunk: minden elismerésünk! Voltunk már 5 csillagos szállodában, a legelitebb éttermekben, de ha választanunk kell, hogy hova üljünk be egy kávéra, vagy a kedvenc italunkra, egyértelmű a válasz: Keltába! A kifogástalan kiszolgáláson felül, (azaz szuperszónikusan gyors szervírozás, az állandóan tiszta hamutál, és a felesleges poharak eltávolítása mellett), még arra is jut idejük, hogy elcsevegjenek az ismerős és a még ismeretlen arcokkal. Kinek nem esne jól egy elhintett humormorzsa egy fárasztó munkanap után?!
Az italkínálatot tekintve pedig minden meg van, ami kell, és a fent említett attribútumok után az árak sem tűnnek az átlagosnál drágábbnak (és tényleg nem azok!)
Nálunk 10-ből 10!