Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fodordenes

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A megbízható fűtési rendszer kiválasztása, akár új családi házat építünk, akár felújítjuk a régit, esetleg tetőtér-beépítésbe kezdünk vagy a társasház fűtéskorszerűsítést tervez, mindenképp körültekintést igénylő feladat. Ha tartós, energiatakarékos fűtést…..
Talán nem túlzok, ha azt állítom, nincs olyan ember, akinek a gyermekkorát ne idézné fel egy vagy több növényfaj. Egy gyümölcs íze, egy virág illata, színe, egy fa vagy cserje lombja olyan régi emlékképeket idézhetnek fel, melyekről már azt gondoltuk, eltűntek a feledés…..
fodordenes 2014.05.21 15:49:42
@zöldeketbeszélek: Szia! Ebből a két kommentből a húsos somról elmondható akkor, hogy 3-4 év után lesz értékelhető mennyiségű a termés? Mekkora méretű csemetét ültettél, amiről ez elmondható? Köszönöm
 Kösz a türelmet. Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni Andrea Pirlo szerepét a Juventus feltámadásában. Megőrülünk a játékáért, ahogy fazont szab és ritmust diktál a legelső torinói meccse óta. A Milan elleni siker során annyi ohh! és ahh! szaladt ki szánkon eleganciája és…..
fodordenes 2011.10.05 15:47:28
@seahawks: Ezt olvastad,mert kötve hiszem, azért mert valahol elírták nem kell egyből gúnyolódni...mintha nem tudnád, hogy telt ház volt, 42 ezer ember...