Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fxxkthemedia

22 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fxxk The Media Mi a baj? 2011.12.13 00:25:00
Az a baj, hogy hülye vagy. Nem is vagy hülye, visszavonom... Egyszerűen csak baromira elfoglalt vagy a mindennapi betevő megteremtése végett, és rohadtul gyanús az, ha valaki harcol. Pedig olvasol, tájékozott vagy, és ebéd után az adja az élvezetet, ha valami olyat…..
Jelentem, így október hó beköszöntével fővárosunkban beőszültek az autósok - a dugóban már nem úgy fröccsennek szét egy gázrántásra, utat adva a motorosnak, mint nyáron. Öregúr az erdő-deportáló terepjáróban nem érti, hogy miért hangoskodom…..
Ha tizenöt-húsz évvel ezelőtt valaki azt mondja nekem, hogy a jövőben ujjal görgetem az internetoldalakat a telefonomon, a tévéműsort bármikor visszatekerhetem, a motorom hibáit számítógéppel olvassák ki a benne lévő másik kompjúterből, a monitorom vékonyabb lesz mint egy…..
  Tiltakozásul álljon itt egy fotosop kreálmány a Mexikói-öbölben történt olajszennyezés globális nemtetszést kiváltó eseményéről. Apropóul az a hír szolgál, hogy a nagy foltokban úszkáló (úszkált) viszkózus méreg már beépült a tengeri élővilág…..
Fxxk The Media Urbán Sokktusa 2010.08.10 15:38:00
  Kisebb sikert könyvelhetek el. A Szervektől nekem... hát ritka az ilyen :) Hivatkozván egy korábbi posztomra, melyben meg nem értett tüdő-aktivistaként bírálom a nyílt helyen történő dohányzást és annak káros hatásait a rásebagózó (értsd: nemdohányzó)…..
 Mondják, hogy az ember igencsak ellentmondásos élőlény, tökéletességre törekszik, épít és alkot, miközben módszeresen pusztítja környezetét, a többi fajtársat és nem kicsit önmagát. Ha ez a tulajdonság képes nemzetekre korlátozódni és különböző mértékben…..
fxxkthemedia 2010.07.27 21:44:32
@Greg Peck: mégis ez a "közhelygyűjtemény" váltotta ki a legnagyobb érdeklődést itt...sajnos. bezzeg lejjebb lófaszt nem érdekelt egy kis kultúra :D
ja igen, egy csenevész, taknyos triciklis vagyok!
Kutya sztorija amellett, hogy bosszantó, egyben tanulságos is, mert bár az eset rámutat, hogy nem csak nálunk vannak erőszakos állatok, az is kiderül belőle, hogy a kívülálló szemtanúk egészen másként állnak hozzá egy ilyen konfliktushoz, mint ami hazánkban jellemző. A…..
Fxxk The Media Média Kung Fu 2010.07.18 01:33:00
 Nappalimban gyakorta megesik, hogy háttérzajnak az RTL Klub semmitmondó adásait választom. Így nem is kell odafigyelnem a műsorra, szóval nyugodtan csinálhatok valami értelmeset is. Ha tehetetlenül feküdnék az ágyban és teljes mértékben a tömegszuggesztív tévéadóra…..
Fxxk The Media Klímarket 2010.07.04 13:14:00
  Mellkasomra minden egyes lélegzetvételkor sújtólégszerű nyomás nehezedik, járásom akár a súlytalanságban belassult asztronautáé, ki gyermekded ábrázattal csodálkozik rá az univerzum távoli fényeire...   Rohadt meleg van! Próbálok eljutni a parkoló…..
Már eleve a cím bajos..amiről beszélni vágyok, csak az érti, akinek a fentiek már rémlenek valahonnan. ( help: BruceWillis, Utolsó Cserkész ) Szóval jó ez a muzsika, még mindig mozogni vágyom, ha ilyen hangosan szól: House Of Pain: Jump Around   Nehezen vallom be: vagy 20…..
Kutyavilág! 2009: a folytatás 2009.12.31 10:03:00
...alig egy hónap telt el a motorépítés kezdete óta, mégis az RMC bulijára már motorral érkeztünk. És az is kiderült, hogy bazi sokat öregettem ...                        Bekerült a köztudatba a senkiháziak…..
Fxxk The Media Szelektív figyelem 2009.12.30 20:49:00
  Még lelkes, agyatlan műszaki főiskolás - később lelketlen és agyatlan - valamint masszív alkoholista-gyakornok koromban figyeltem fel a hulladékfeldolgozás szúrósszagú létére egy kidolgozandó feladat formájában. Megvettem, kidolgoztam, beadtam. Profitáltam belőle egy…..
Fxxk The Media A hét hét bloggere 2009.12.30 14:03:00
  Question: What is love? Nem.Kérdés: A hét bloggerei miért sátoroznak több mint egy hónapot a főoldalon?Két esettel számolok:1. A kiválasztás minden héten lezajlik, csak a kimenetre írás késik.Ha a megjelölt időintervallum mesternaplásza másfél hónapig birtokolja a…..
fxxkthemedia 2009.12.30 16:08:57
@kutya_zzr: maga nyomába sem egyszerű lépni. és majdnem azt írtam, hogy igyekszem, pedig nem ;)
Fxxk The Media X-massza 2009.12.23 22:57:00
 Ajándékok!? Pláza! - "Isten neve a gyermekek szívében és ajkán..." Emberhalmazokat cselezek ki, 564-szerre sem üt a gyalog, csak kitér és olajozottan cikázik. Isten útjai kifürkészhetetlenek! Úr legyen a talpán, ki átlátja, alulprogramozott szolgái merre tartanak.…..
fxxkthemedia 2009.12.29 16:31:18
@kutya_zzr: uram, igen, uram! most értem vagy értem?
Nem hiszem, hogy lenne olyan addict olvasó, aki nem tudja, miről van szó, de azoknak, akik az elmúlt hetet búra alatt töltötték összefoglalom az eseményeket. Pénteken egy fél napra leállt a T-Mobile szogáltatása, nem lehetett hívást fogadni a harmincas telefonokon. A zavarhoz az is…..
Egy egészen bizarr, ám kreatív és jópofa dologra bukkantunk a hálót böngészve. Matt Busch egy olyan elkötelezett Star Wars rajongó művész, aki imádja megváltoztatni az eredeti posztereket és karaktereket hőn szeretett filmjéből. Matt legújabb szériája a zombik köré épül,…..
A nemzetközi filmes legendák mögött a nézők számára ismeretlen, vagy alig ismert kreatív legendák húzódnak meg, akik a rajzolt látvány kitökölésével az első másodperctől lekötik a nézők figyelmét. Danny Yount autodidakta tervező grafikusból rövid idő alatt a szakma…..
Gyerekek, jön a kánaán. Januártól előre osonhatunk, Ikarusnak képzelhetjük az ETZ-nket, a biztosítók üdítő árban biztosítják nekünk a több milliós motorokat is.Azt gondoltam: túl szép hogy igaz legyen.Nos, íme az első adag a sz@ros-szendvicsből: ha a műszakin bármilyen…..
fxxkthemedia 2009.12.07 14:30:18
@kutya_zzr: csóró ország, de EU-s követelmények. egyszer látnám már, hogy a bérünk közelít az EUS szinthez...
Gyerekek, jön a kánaán. Januártól előre osonhatunk, Ikarusnak képzelhetjük az ETZ-nket, a biztosítók üdítő árban biztosítják nekünk a több milliós motorokat is.Azt gondoltam: túl szép hogy igaz legyen.Nos, íme az első adag a sz@ros-szendvicsből: ha a műszakin bármilyen…..
 Fogom az anyagot, beáztatom alkoholba, majd lassan melegíteni kezdem. Figyelem, ahogyan a cucc felázik és szétterjedve felkúszik a tiszta vegyszer felszínére. Lepárlom és kiszárítom. Így kapom meg a belépőjegyem - elnézve a mennyiséget inkább négyéves bérletem - …..
 Egy járvány, mely fénysebességgel terjed, közismert, ám méltatlanul hanyagolt. A terjedő kór kedvelt helye az utca - főként járdákon üti fel a fejét. A majmok viselkedésénél megfigyelhető "leutánzás" útján terjed és tünetei azonnal megjelennek. A…..
69 %. Ennyien vallották -nem sajnálva a 300 Ft-ot sms-re- hogy ha ingyen adnák, AKKOR SEM OLTANÁK BE MAGUKAT a hagyományos, ill. a H1N1 elleni influeza oltással. Értik, ha ingyen adnák se - de emelt díjas sms-en nyilatkozik minderről... 'Mindenkinek a saját egészsége' , mondja rá…..
fxxkthemedia 2009.11.18 11:15:14
@kutya_zzr: tudom, hogy nem egyszerű a hejyzeted, de mit vársz az emberektől, akik saját magukat sem látják biztonságban a rengeteg kétely miatt?
az anyós ülés sem véletlenül a legrosszab hely a kocsiban, mert a vezető is magát védi... nehéz helyzet, de arról ki tehet, hogy kiszartak egy koktélt hirtelen tesztelés nélkül, oszt arra sem maradt idő, hogy egyáltalán számításba vegyék az immunosok helyzetét...?
fxxkthemedia 2009.11.18 12:10:42
Kutyavilág! This is the Moto 2009.11.17 08:00:28
Stílusgyakorlat David Checa és Dani Ribalta előadásában.  ..
 Panoptikumba illő mozdulatlansággal, biliárdgolyó nagyságú szemekkel és powertape-el rögzített állal nézem a filmet. Kezem messze nem keresi a távirányító pause parancsát,  pislantani sem merek (egyik értelemben sem). Csak falom a képeket, az írott és az elhangzott…..