Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagymanna

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
Nagymanna 2009.09.26 10:44:44
@maszat12: Könnyű úgy csökkenteni valamit, hogy Bokros kitakarította a terpet előtte és gatyába rázta az országot. Utána SEMMIT nem kellett tenni Orbánnak, futott a szekér, csak a haverokat kellett kenni pénzzel. És mi lett a vége? Egy elvesztett választás. Állítom, ha a Fideszt éri az, hogy az exportpiacai bedőlnek és munkahelyek ezrei dőlnek be,akkor ma egy 1%-os pártról beszélnénk. De az élet kegyes Orbánnal, kétszer kellett a politikai ellenfelének kiganézni a tönkrement országot és neki már csak a készbe kell(ett) beülni. Ez van, lesz ez még ígyse!
Nagymanna 2009.09.26 12:31:01
@Rocky: te engem nem küldesz el sehová, mert én már rég itt voltam, amikor te egyáltalán a világra jöttél:-) Menjél és fulladj bele viktorodba. Mit gondolsz, hogy majd egy ilyen kis nyomorultnak fogják osztani a pozíciót, mint amilyen te vagy? Még szöveget érteni sem tudsz, humorérzéked meg pláne nincs:-)Ezért vagy beteg ember. Előbb iratkozz be az általános iskola első osztályába, majd csak utána jár Lakitelekre.