Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pit62

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
pit62 2009.09.26 11:17:14
@Rocky:
Nagyon furcsa számtant tanultál! Összeadtad az Orbán bányákat, a tokaji szőllőket, amiben nem csak O.V, de Stumf és a többiek is érdekeltek? Összeszámoltad, hogy kinek a zsebébe mennyi került a FIDESZ 4 éve alatt? Privatizált állami gazdaságok, nézz utána kik a tulajdonosok! Egyik kutya, másik eb! Nem vagyok sem szoci, sem szadeszes, nem érdekelnek a politikai balhék, de amikor ilyen dolgokat hallok, az kiveri a biztosítékot nálam. Akár csak a te dumád! Térj észre havar és töröld meg a szád, ne fröcsögj!
pit62 2009.09.26 11:24:45
@brokeness:
Tudod, nagyon szurkolok, hogy a FIDESZ nyerje meg a választásokat. Na nem 2/3-al, mert akkor annyi a demokráciának, csak annyivel, hogy kénytelen legyen a Jobbikkal "házasodni". Beszéljük meg 4 év múlva, hogyan kormányozzák ők az országot! Beszéljük meg, mit ígértek és mit csináltak meg az igéretekből. Olyan tiszták, mint ahogyan most állítják magukról, vagy őket is cak azoknak a milliárdoknak a lenyúlása érdekli, ami Brüsszelből várható. Majd nézzük meg, kinek, mit osztanak a koncból. Kik, milyen fazékhoz ülnek és abból mit halásznak ki maguknak. Erre fáj mindkét fél foga évek óta. Az egyik jóllakot, jön a másik éhesen. Szerinted mit fog tenni? Adja isten, hogy tévedjek és akkor itt foglak nyílvánosan megkövetni. Ha nem? Te tartozol, meg a veled egyformán gondolkodók legalább ennyivel. Ok?
pit62 2009.09.26 11:27:25
@Lucius Cornelius Sulla:
Kedves L.C. Sulla, évek óta nem szavazok egyikre sem. Amit írtam, nem neked, hanem Rockynak címeztem. Vagy magadra vetted?