Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bastard Nazi Pope

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Toroczkai műbránerre mutogat   Sose gondoltam volna, hogy a subbán fogok melegverésről olvasni, és a mai napig nem értem mit keres ez egy viccportálon. Nem tudom elképzelni, hogy bárki bármi vicceset gondol arról, ha valakit megvernek, megkéselnek, kirabolnak, vagy bármilyen…..
Megy a röhögcsélés és prolizás, hogy az Apostoli Királyság atyja azt mondta egy fideszes képviselőnek - fenyegetőleg -, hogy ezt majd megbeszélik a folyosón. Nincs ezen mit szépíteni, a villanyszerelő valóban ostoba, bunkó volt. Nálunk az áltisiben is csak viccből mondtak…..
Bastard Nazi Pope 2010.05.19 12:08:50
@droID: remélem. mondjuk kéne még valami gyakorló terep, ahova kivonulhat a szélsőjobb meg a szélsőbal aztán rendezzék le egymást, egymás között. azért budapestet ne verjék szét, ha lehet...
Bastard Nazi Pope 2010.05.19 12:16:05
@óóóó: intelligens válasz
Bastard Nazi Pope 2010.05.19 12:21:32
@Brother Love: szerintem félreértettél. abszolút nem rettegek, ha gond van, összepakolok, lelépek. pont úgy, mint egyik-másik haverom tette, csak ők azért mentek, mert pénzt szerettek volna keresni, én meg azért, mert fojtogató a hazai légkör. abszolút nem áll szándékomban másokat sem "rettegtetni". a think for yourself iskola híve vagyok, gondolkodjon mindenki maga helyett, ne mások befolyásoljanak...
valszeg nem voltam teljesen egyértelmű, látom, nem ment át, hogy pl a btk kapcsán mire gondoltam (nem erre, csak mint a jpé legalacsonyabb szintjét sem megütő, közelfogadásnak örvendő izére utaltam)
egyébként nyugodj meg, ha a multik elmennek, tényleg tönkre megy az ország. ez nem hangulat keltés, hazánknál jóval nagyobb gazdaságok sem élnék túl.
Kedvenc politikusunk, médiacsászárunk és bulvárpápánk, Hugo Chávez kilépett az internetre, mostantól már nemcsak tévében és rádióban, hanem 140 karakterben is megmondja a venezulaiaknak, hogy mi a stájsz, szerinte. Castro kebelbarátja viccesen "ijesztő" nevet választott…..
Bastard Nazi Pope 2010.04.30 16:53:04
@balu_a_medve: ... amit nyilván 100 százalék saját erőforrásból fejlesztettek ki, ugye. hol is lennénk ma a kínai hightech ipar olyan ragyogó alkotásai nélkül, mint a 40 dolláros iphone klón?
A retkes atillás vicc hétfői sikere mutatta, hogy a közönség milyen hálás, ha a politikai változások okozta feszültséget iszonyatosan rossz viccekkel vezetheti le. Az Átmeneti Időszak második napján ezért izgatottan figyeltük, feltűnik-e valami az aranymosó teknőben. A…..
Bastard Nazi Pope 2010.04.14 08:54:15
@Joe84: Én még nem tudom. Hétvégen megyek spanyolba, azt lehet, hogy inkább nem jövök vissza...
Hosszú ideje állást keresek. Sajnos több munka helyen érdeklődtem már és elutasító válaszokat kaptam.  Én intézetben nőttem fel közel 24-éves koromig. Megtanultam írni olvasni, befejeztem az iskolát, sőt még egy szakmunkát is sikerült kitanulnom. Angol tanfolyamra járok…..
Bastard Nazi Pope 2010.02.10 09:15:57
@appa68: két szó: mocskos náci. és ne tagadd, kilométerekről felismerem a dögletes bűzt, amit árasztotok magatokból.
Bastard Nazi Pope 2010.02.10 09:16:54
@noregrets: nagyon okos vagy. gratulálok. 4 elemi azér' meg volt, ugye?
A Fox tavaly ősszel arra kérte a rajongókat/nézőket, hogy alkossák meg a sorozat következő karakterét (ráfért a vérfrissítés a huszonegyedik évadát taposó animációs szatírára), és tessék, megszületett a végeredmény: a sárgaemberek legújabb szereplője Ricardo "La…..
Bastard Nazi Pope 2010.01.26 12:56:36
@Hegyi: ez nagyon ott van :)))))
Úgy tűnik, hogy amit eddig vízionáltunk, lassanként elérkezik: brutkó repedések jelentkeztek lelkes MLM-alapú pilotajátékos barátaink csillogó pajzsán. Éppen ezért gondoltam elszórakoztatlak benneteket a következő hónapok vígjátékával, persze előre. 1. Felvonás -…..
Bastard Nazi Pope 2009.11.27 09:40:19
@Acmee: Ne álltasd magad. Az Il Ferro az első perctől kezdve pilótajátékról szólt. Ha nagyobb/fejletebb piacon ez működhet, akkor léci mutass egy külföldi példát, mondjuk egy nagyobb/fejletebb piacról.
A Strategy Analytics amerikai informatikai piackutató cég elemzői szerint az Apple újabb toplistát vezet, mégpedig a telefonok július és szeptember közötti eladásából származó nyereség rangsorát. A három hónap alatt eladott 7,4 millió telefon nagyobb hasznot hozott az Apple-nek,…..
Ha már muszáj résztvenni ebben a töklámpás amerikai idiotizmusban, legalább vigyünk egy kis igazi nemzeti horrort a buliba! Az Index Ultimate Halloween Álarcmegoldással ® ön annyira ijesztő és egyszersmind jófej lesz, hogy ismerősei nem győznek majd álmélkodni!Nincs más dolga,…..
Bastard Nazi Pope 2009.10.31 07:41:11
Converge – Axe To Fall (Epitaph) Hogy milyen zenét is játszik a Converge, azt az a történet elég jól elmondja, ahol egy randevún a gyanútlan fiú véletlenül együtt hagyja a kocsiban a zenekar Jane Doe lemezét a kiszemelt lánnyal. Utóbbi a fiú visszaérésekor felháborodva…..