Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qpqp

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bürokrácia Amszterdamban sem fenékig tejfel, cserébe egyenesen szakad a folpack és a hétfő reggel mint olyan nem létezik.Manapság Amsterdamban tengetem a napjaimat, itt tanulok sportot és táplálkozást.Az oktatás tök más, mint otthon. Nem kell egész nap bent ülnöd az egyetemen.…..
Egy évvel a Fidesz- győzelem után ment ki annyira a botox Lendvai Ildikó arcából, hogy kiderüljön: nem őszinte a mosolya. Lendvai Ildikó arcán brit politikai elemzők egy múlt heti nyilatkozatát nézve a mimika nyomait vélték felfedezni. A feltevés néhány nap múlva igazolást…..
qpqp 2011.04.21 09:45:48
:-)
B-oldal Geszti-nap a Szigeten 2011.04.21 07:36:00
Pár napja már lehet a neten olvasni a még nem megerősített hírt, miszerint a Sziget mínusz egyedik napján Geszti Péter csapatai, az Első Emelet, a Rapülök és a Jazz+Az lép színpadra.Eme posztot már tegnap meg akartam írni, nyilván első felindulásból lehet más hangvétele lett…..
Két dolog jutott eszembe, miután végigolvastam Ildi hosszú, de a maga módján igen szórakoztató levelét. Az egyik az volt, hogy "ügyes", a másik, hogy egész hihetetlen, mit meg lehet csinálni emberekkel. Ildi a Dob+Basszus színházi verziójára vett jegyet a Bárkába. A…..
Ma ugyanolyan szemellenzősen harcol az egy igaz Ügyért, mint tegnap egy másikért. Az aktuális cél számára mindig szent, aki pedig útjába áll, az maga a megtestesült Gonosz. (Fotó: morvaikrisztina.hu) Morvai Krisztina dicsérete Morvai Krisztina mára az ország egyik legnépszerűbb…..
Sokan vagyunk olyanok, akik tudják, hogy Dühöngő Bika nem egy neurózisos indián neve, hanem egy hatalmas film.De Niro ebben a filmben Jake (eredeti neve: Giacobbe) LaMotta bokszvilágbajnok szerepébe bújt, és megörökítette őt. De Niróról hallani azóta is hál’Istennek, de a…..
qpqp 2009.11.07 13:20:02
Gyönyörű fotókat és egy ritka ügyes duplaképet készítettek a naplementében. A napnyugta remek fényviszonyokat hozott össze a zárófutamon, a legszebb talán Lewis Hamilton McLarenjéről készült még szombaton.       A kétfotós sorozatot a…..
qpqp 2009.11.03 13:26:26
f1 Vak vagy és szabálytalan! 2009.10.31 09:34:00
A Brazil Nagydíj első körében ütközött Jarno Trulli és Adrian Sutil, de az olasz még mindig nem emésztette meg a történteket. Két héttel később, az Abu-Dzabi Nagydíj sajtótájékoztatóján folytatódott a veszekedés, Kimi Raikkönen és Fernando Alonso jól…..
qpqp 2009.10.31 11:17:56
qpqp 2009.10.31 11:18:55
A finn megerősítette, az angolok szerződést kínálnak neki, de a Forma-1-en kívül is van lehetősége.”A Toyota szóba sem került, ha F1-es autót akarok vezetni, akkor a McLaren az egyetlen opcióm. A következő néhány napban kiderül” – nyilatkozta a finn MTV3…..