Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A kérdező

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sebesség oltára Gój robogós 2010.09.30 10:21:00
Érdekes új fajt lőttem itt a szerkesztőségünk előtt a motoros faunából. Szenzációs hír a biológusok számára, hogy a gój motoros után megjelent a faj különleges, összeérő bokájú mutációja, a gój robogós. A kisköbcentis turbómagyarok részére nagyszerű lehetőség, hogy…..
Nagyon megsűrűsödtek a posztok itt, a konteón; messze túlteljesítjük a heti-tíznaponkénti vállalást, de remélem, nem bánjátok. Ma a konteóblog nemes, ismeretterjesztési hagyományai jegyében ajánlunk nektek egy kis olvasnivalót. Régi olvasóink biztosan emlékeznek, hogy volt…..
  Nem lehet minden hülye mellé paragrafust állítani.   Ha Sólyom László asztalára kerül egy törvény, a köztársasági elnök három dolgot tehet: visszaküldi az Országgyűlésnek, bocsássák újbóli megtárgyalásra. Ha alkotmányellenesnek találja, elküldheti a taláros…..
A kérdező 2010.03.10 20:29:52
halgassátok meg :www.youtube.com/watch?v=2rAezGqeEpM
ez a lényeg ,nem a mellébeszélés.bocs az okoskodásért
  Azt mondják, zenei kritikát könnyű írni. Meghallgatod azt’ kész… De ez korántsem ilyen egyszerű, főleg a jelen helyzetben. Március 5-e óta kapható és ingyen letölthető a Belga legújabb albuma, mely az Arany – Szociológiai terepmunka címet viseli, és…..