Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soma21

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anti-MLM Egy FLP-s levele. Le vele! 2007.08.28 01:37:00
Egy túlfűtött FLP-s fórumbejegyzése az indexről.Lássuk.Sziasztok Kedves Fórumozók! Köszönöm annak, akinek eszébe jutott, hogy indítson egy ilyen fórumot. Azt hiszem az emberek fejében tisztázni kéne egyet s mást az MLM-tevékenységekkel kapcsolatban. Sok mindennel megkerestek…..
soma21 2009.09.26 00:10:28
Sziasztok Én 1 hete találkoztam az FLP vel és egy iszonyatos jó csapatnak gondolom Őket. Szeretnék ehhez a csapathoz tartozzni és azon leszek, hogy bizonyyítsak is nem csak nekik magamnak is. Az aki 1 év alatt ezzel a rendszerrel havi 1 milla felett keres az FLPbe nekem csak pozitív példa és úgy teszi ezt, hogy nem tukmálja a termékeket, hanem csak elmondja ezt a lehetőséget neked a többi rajtad múlik. Ha jól figyeltem a mások által szeánsznak mondott tájékoztatón, akkor nem Magyarországról, hanem magyarországi régióról beszéltek ami kb. 8 országot takar és ennek a havi "bevétele" 3 milliárd, ebből magyarországnak 1 milliárd.
A másik ami pozitív, hogy ha csinálni akarod akkor ez a csapat addig nem engedi el a kezed míg "igazgató" nem válik belőled, utánna a te "céged" te vezeted te szervezed és a lényeg, hogy te segíted az "alattad" lévők jövőjét.
Én még Személy szerint nem ismerem a termékeiket az FLPnek, de szeretném megismerni, Főleg úgy hogy 9000 orvos van a csapatba Magyarországon és nem kevés ismert ember akik eltűntek hírtelen a tvből, rádióból vagy épp egy együttesből. Aki nem hiszi járjon utánna én is ezt tettem amikor haza értem a megbeszélésről és láss csodát a nevek között megtaláltam Dr. Kósa L. Adolf nevét és még ami meglepő volt a baby sisters volt énekesnőjének neve Hertelendi Klárié, ha Ő nekik sikerült nekem vagy épp neked miért ne sikerülni. Mindenütt dolgozzni kell nem csak itt!!!!!!!

Üdv mindenkinek!