Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antifeminin

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokásunktól eltérően ezúttal nem mitológiai hősök vagy regényszereplők izgalmas erotikus történetei egyikét fogjuk elregélni nektek, hanem a nem kevésbé érdekfeszítő valóságból merítünk ihletet. Bár ez a valóság is olyan messzinek tűnik, mint a legendák … Volt…..
antifeminin 2010.01.17 14:20:29
az Egyház folyamatosan megújul, és érik az idő arra, hogy egy újabb zsinatot hívjanak össze, pl. a mesterséges születésszabályozás, a papi cölibátus, a házasságok érvényesítésének kérdése, a klónozás és hasonló égetően fontos témakörök megvitatása céljából. feltehetőleg a következő pápa regnálása alatt fog megtörténni, így jó eséllyel még a mi életünkben. soha olyan enciklika nem volt még mellesleg, mint a humanae vitae kezdetű, amelyet ennyire figyelmen kívül hagyott volna az Egyház -- aki egy kicsit is, értelmiségi magatartással és jóindulatúan benne él és mozog a kat. Egyházban, az tudja, mennyire liberálisabban tud gondolkodni, mint más keresztény felekezetek, ill. más konzervatív vallások. nem beszélve arról, h. komoly irányzatok csatároznak benne nyugat eu-i és kelet-eu-i megoszlás mentén... és jó eséllyel kerül ki nyugat-Eu-pából a köv. pápa. Nem akarok hosszan kommentelni, de még annyit, h épp most kértek fel egy konf-előadásra a zsidó-keresztény párbeszéd keretében, amely Mo-n is prosperál és nagy eredményeket hozott a közeledésben a rendszerváltás óta, csak sajnos, a pozitív hír nem hír nálunk, sokkal jobban kattannak az emberek a szélsőséges atrocitásokra, és gondolkodás híján hajlamosak általánosítani. Egyébként fontosnak tartom, h. ilyen témákról mi is párbeszédet folytassunk ezen a blogon, és örülök, hogy Gloria teret enged a pro véleményeknek is
Engedvén a noszogatásnak és a férfiak csillapíthatatlan kíváncsiságának (vajon mit számít a méret, mekkora az akkora, kisebb-e, mint az övék, vagy nagyobb, és egyébként is), írok végre a mitológia kertitörpéjéről is. Benne vagy? Vagyis benned van? Csókolózni is kell vele,…..
antifeminin 2010.01.04 20:25:32
@Gloria Mundi: talán az lehet a magyarázat, hogy a mindennapi normál-polgári életünkben jól működik a trágárság-tabu/szex-tabu/halál-tabu/betegség-tabu etc. etc., és ez hiába dőlt le a művészetekben évezredek óta, olyan etikai kódex íratlan-írott szabályai szerint élünk (pl. ma, a nyugati civilizációban is), amely a művészetekben öncélúvá normalizálja/degradálja/silányítja vagy éppen nemesíti az ezekről való explicit diskurzust. Ami persze egyúttal azt is jelenti, hogy élesen elválik a való világ (élet) és a művészet (ismét: ma, a ny-i civilizációban legalábbis), szóval, hogy valamiképpen a művészet maga is öncélúnak, magáért valónak értelmeződik/értelmezi önmagát. Igen, a csapból is a trágárság/erotika stb. folyik, de csakis a művészet (ill. média) keetei között, az élet, az más, és akik néha (ez az, amit, Gloria, úgy nevezel, h. néha egy-egy korszak, stílusirány, alkotók, vagy az értelemzők) összekeverik véletlenül a kettőt (életet és a művészetet), vagy elmossák a határokat, azok gondolják, hogy a trágár szövegek/fülledt pornó irodalom stb. tabu-döntögető. És egyetértek azzal, hogy most nem ezt a korszakot éljük, ezt jelzi az is, hogy a mai WS-k a legszemérmesebbek, ők azok, akik a leginkább betartják pl. a nyelvi tabukat is a való életben, pl. a családjukkal, munkatársaikkal, szomszédaikkal való érintkezésben -- ők maguk is éles határovnalat húznak a művész-énjük és a felszíni indentitásuk között. Ha jön egy korszak, amelyben a mávészet hatékonyabb és nagyobb szerepet tölt be a polgári létben, akkor megint lesz tétje annak, hogy mit ír pl. EP pornóban -- most éppen csak legyintünk és ásítunk rajta.
Több, mint egy hete hevertek már parlagon, szegény olvasóim, ám most itt van Gloria ismét, teljes dicsőségében, ha a nagy hatalmú istenek, meg a szerkesztők is úgy akarják … Ez utóbbiak ízlése és szeszélye legalább olyan kiszámíthatatlan, mint az előbbieké. Ugyan…..
Olvastunk már különös nászéjszakáról, mikor Izoldáról és Márkról volt szó, de ami Brünhildével történt, az talán még megdöbbentőbb – ha akarjuk mulatságosabb (bár következményei már korántsem azok). Most már csak kibekkelem a nagy őt ... A valkűrökről szinte…..
Beugró. Játsszunk nászéjszakát. Legutóbb kelta vizekre evezvén bemutattam nektek Trisztánt, aki ugyan nem egy Jack Bauer, de gyilkolászni és trancsírozni, árulókat leleplezni és nőket elkápráztatni, valamint többször majdnem meghalni és feltámadni azért ő is tud. Az előző…..
  Mitológiáról, legendákról, lovagregényekről, meg hasonló nyalánkságokról laza stílusban :) Fókuszban az erotika, mert az mindig mindenkit érdekel. De másról is lesz szó bőven.   Nem lexikonpótló akarok lenni, nem célom, hogy egy-egy figurával, történettel…..