Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kema1

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lurdy V8-at kihagytam, de most hétvégén meg majd én megyek egy kis kirándulásra. Dunaszerdahelyen lesz egy kisebb találkozó, ahova tervezek egy megjelenést. Ha valaki ráér, akkor jöjjön, jó bulinak ígérkezik!  ..
kema1 2014.05.28 20:27:14
Élet egy Deloreannel 12 2013.08.09 10:00:00
Ha már egyszer nem a NAAF-on isszátok velünk a kemény tegnap este miatti reggeli gyógysört, akkor azért betáraztam egy bejegyzést mára is. Azért jobb, ha tudjátok, hogy büntiben vagytok, mert légkondis irodában GDP-t termeltek és nem pedig velünk duhajkodtok. Na de most őszinte leszek és egyszerű.…..
kema1 2013.08.09 15:06:29
@scuynat: A busz lehet azért is 80 mert pl 8 sor ülés van benne, vagy többnek kéne lennie?
Hát a szombatom megint emberesnek sikerült. Reggel kilenckor indultam Komáromba, mert egy pár Deloreanes dolgot meg kellett beszélnem az egyik haverral, de erről bővebben majd úgy kábé egy hónap múlva. Utána hazamentem, és egy gyors ebéd után nekiálltam a győri találkozóra…..
Élet egy Deloreannel Hétvége 2011.04.11 09:33:00
Ez durva lesz. Úgy kell konkrétumokat írnom, hogy még én sem tudok mindent. :) Szóval az a lényeg, hogy elméletileg ma elkészül az autó, és így nem lesz akadálya a hétvégi találkozónak. Viszont még nem tudok minden időpontot, ami ehhez szükséges lenne. Leírom inkább ami…..
Az elmúlt hónapokban kicsit felpörögtek az események a győri Delorean felújításál kapcsolatban. Habár már a harmadik szerelőnél van az előző szerelők lustasága, inkompetenciája, pofátlansága miatt, de azért szépen lassan épül. Amit eddig elvégeztek rajta:- A fékek totál…..
Igaz csak a fórumon (a levlistára is kiküldtem, de engedélyezni elfelejtettem - user error) és nem is olyan nagy elánnal, de meg volt hirdetve egy múlt hétvégi Kismarosi találkozó. Elsősorban Citroëntalálkozónak indult, de aztán Citroën alig jelent meg. Számszerűen egy darab. Pont ugyanannyi, mint…..
Ma reggelre megérkeztek az új delorean.hu pólók. A fórumba bent vannak ezek a képek kicsit magasabb felbontásban is. Itt: Pólók  Akinek kell, az szóljon vagy kontaktoljon vagy majd én szólok vagy mittudomén. :)..
Nagy hír van! Új Delorean érkezik a 701-es VINszámú gépjármű személyében. Bopat tegnap megnyerte az eBay licitet és az autó hamarosan megkezdi útját Floridából. Az autó egyértelműen felújításra vár, remélem ugyanannyi öröme lesz az autójában, mint nekem. Ezzel a…..
Még egy dolog eszembe jutott Hollandiáról. Nem csak az általános élmény volt nagyon jó, hanem beszerzési szempontból is elég jól jártam. A túra után volt este egy kisebb buli, ahol összehaverkodtunk az emberekkel, Welmoed pedig adott pár dolgot, mert örült, hogy ott vagyunk.…..
Hoppá! Az van, hogy November 25. Ami mi? Hát 1981 November 25.-én hajnali 1:30 körül egy lelkes munkás Dunmurryben éppen az én autóm ajtajának a belső részére firkált, miközben azon gondolkodott, hogy jó, hogy van munkája, de azért ilyenkor inkább otthon kéne aludni. Nagyon szép lenne, most egy…..
kema1 2009.12.04 21:47:37
@Sidaries: A chromedesing.hu-nál króm hatású festékkel festenek, van több árnyalata, Nézz szét náluk, nekem messze van, szerintem még neked is. Bár kb 80km-rel közelebb vagy.
Élet egy Deloreannel Hollandia 2009.09.14 11:35:00
Itt az idő, a héten indulok Hollandiába. Szerdán reggel szedelődzködünk, aztán uccuneki. Csütörtökön Bopaték jönnek utánunk és remélhetőleg jövő hét szerdán érkezünk haza. Ez azt jelenti, hogy a blog pihen kábé egy hétig, mert nem tudom hogyan lesz netem. Lehet, hogy néha egy pár minimál bejegyzést…..
Habár legutóbb azt hittem, hogy befejeztem, de aztán mégis lesz még egy utolsóbb része ennek a sorozatnak is. Van még pár autó, ( amit már érintőlegesen említettem ) ami sirályszárnyas, de a sorozatgyártásig nem jutott el, hanem megmaradt érdekes koncepció vagy tanulmányautónak. Ezekből gyűjtök…..