Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JSM

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdésre egyszerű a válasz. Egy fiatal tarjáni srác, aki tavaly érettségizett a Bolyaiban. Ebben viszont nem lenne semmi extra. Ha azonban hozzátesszük, hogy a 19 éves fiúnak a közelmúltban jelent meg első verses kötete Csupasz oltalom címmel, ráadásul nem is akárhol, hanem a…..
Kis Moszkva Kopogtató II. (Jobbik) 2010.02.16 23:40:00
A Jobbik a megye 4 VK-jából háromban már összegyűjtötte a szükséges kopogtató mennyiséget, és le is adta azt, az egyedüli kivételi a salgótarjáni VK. Ez mai adat, ami természetesen folyamatosan frissül.Más pártok még nem adták le a kopogtatókat a megyében.UPDATE: A legfrisebb…..
A múlt hét eleje még a vizsgákról szólt, utána volt néhány dolog, amit el kellett intéznem, meg persze pihengetni is kellett azért - így csak most jutottam el eddig a posztig, ami péntek óta nagyon is aktuális. Sólyom László ugyanis pénteken végre kitűzte a 2010-es…..
JSM 2010.02.12 14:32:40
@gfenyvesi: Szerintem, ha beválik a jóslatod és Székyné fog nyerni már az első körben, akkor tuti nincs esély Boldvai esetleges felelősségre vonására. Ugyanúgy hagyjátok szabadon garázdálkoni majd mint a mostani szoci haverjaitokat a városházán és az önkormányzati cégeknél. 2006-ban nem ezt ígértétek. Azt mondtátok megtisztítjátok tőlük a stratégiailag fontos helyeket, ehelytt ti is bemocskolódtatok, magukkal rántottak titeket is. Gartulálok!
Kis Moszkva Még egy kicsi LMP 2010.02.07 22:10:00
Ma megint kénytelen vagyok írni erről az alapvetően szimpatikus, ám még gyermekcipőben járó pártocskáról. Mégpediglen azért, mert most már tudjuk, hogy kit indítanak Nógrád megye 1. VK-jában, azaz Salgótarjánban és környékén. A képviselő aspiráns nem más, mint…..
JSM 2010.02.08 22:53:18