Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanyi01

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában hanyagoltam az izgalmasabb kommentek publikálását, ma mégis egy hozzászólás következik Saffranektől, aki belefáradt a hazai áldatlan állapotokba és külföldön próbálna szerencsét.8 éve vagyok a szakmámban, értek hozzá - DTP operátor vagyok (kiadványszerkesztő).…..
sanyi01 2009.09.25 20:02:14
Kedves Szakember,

csak a te kedvedért léptem be a rendszerbe. Az amit leírsz, hogy ilyen sokat ennyi pénzért valahogy sántít. Ha jó szakember vagy azt egy jó főnők vagy a szakma észreveszi. Amennyiben csak ott ülsz a gép előtt és dolgozol nem biztos, hogy a jó cégek rád találnak. Kicsit kellene magad a piacon futtatni ismernek a szakmádban, tesztelted megad mennyit érsz a piacon, voltál más cégnél próba felvételin? Nem muszály munkanélkülinek lenni ahoz, hogy munkát keressünk. Ha már nincs munkád akkor olyan lessz a fellépésed bármely cégnél, hogy a felvételíztető érzi gond van (ezt tanulják, kéfogás, öltözet ...) és véged. Tudja neked állás kell bármi áron és jól lenyomja a béred még ha ezért pénz is kap! Én is speciel felvételiztettem és elég furcsa dolgokat tapasztaltam mint cégvezető, attól kezdve, hogy én hülye vagyok nem jól vezetem a céget addig, hogy elkisérték a felvételizőt és helyette tárgyaltak.
Ha külföld a cél nagyon járd körbe a "kolbász kerítés már elfogyott" legyen vissza út, repjegy, tartalék pénz kártyán és egy jó barát aki itthon vagy bárhol segít. Heti egy telefon, hogy minden rendben a hazaiaknak ill. egy olyan szó amit azt jelenti baj van.
A legjobb ha ezek nem kellenek de mindig legyen "B" terv, és ami fontos kint a nagyvilágban tudd, hogy te csak egy bevándorló vagy akármilyen kegyetlen dolog ez. Mint itt a magyarországra bevándorló és itt dolgozó főként "Erdélyi" magyarok. Ha láttál ilyet, hogy az itteni munkaadók, hogy bánnak velük valószínű, hogy ez is vár rád. Viszont ha eldöntötted és végég csinálod tisztességesen valószínű életed nagy kalandja lessz és még az unokáidnak is mesélni fogsz róla. Én speciel 17 országban dolgoztam eddig míg nem lett családom így van valami tapasztalatom.
Sok sikert az életben.