Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tigrinc

3 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
16 év gépjárművezetési tapasztalat ( ebből 10 év kéklámpás ) és kiváló vezetési tudás nem elég ahhoz, hogy csicska futár lehessek egy cégnél, mert az NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) pszichológusai alkalmatlannak tartanak a közlekedésben való részvételre.Megfellebbeztem…..
Újabb KRESZ kérdés a színen, örülök, hogy egyre több ilyen jön és mertek kérdezni, ne is fogjátok vissza magatokat (persze jöhet ám a jó kis húsvéti részeg sofőrös sztori is)! Gábor arra kíváncsi, hogy a fotón látható módon szabad-e megállni és ha igen, akkor…..
Hoppá-hoppá, úgy tűnik, hogy egyből egy másik vendég-élménnyel kezdünk:"Eltelt 90 perc a rendelés feladását követően. Megkerestem a Csicsi és Csibi Pizzéria és Étterem elérhetőségét, és háromszór (3x) hívtam fel őket, de nem vették fel, míg aztán egy másik…..
December 14-én az Aktívsport e-mail címére info@aktívsport.hu írtam egyet és kérdeztem tőlük. Nevezetesen kinéztem egy gördeszkát Karácsonyra a kisfiamnak, de mivel raktáron nem volt, így egy szimpla kérdést tettem fel, éspedig :"TUDJÁK-E GARANTÁLNI AZ ILYEN-ÉS ILYEN…..
Tigrinc 2010.01.25 23:54:58
Sziasztok! Volt alkalmam igénybe venni a 197-es telefonos tudakozót egyik péntek este. Történt ugyanis, hogy Budapesten havernál jóléreztük magunkat, de kénytelen voltam otthagyni a társaságot, mert szerettem volna otthon aludni. Felhívtam telefonon a 197-es tudakozót és egy…..
A karácsony-újév ünnepkörben elmaradt a blog folytatása. Most ez következik. A következő panaszomnak most lett vége.Történ ugyanis, hogy november utolsó vasárnapján benn jártam egy Elecro World-ben. Semmit nem akartam venni, csak a fényképezőgép kínálatot szerettem volna…..