Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bty

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem folytatom ma a velencei útibeszámolómat, de nem. Szomorú vagyok , mert reggel azt tapasztaltam, hogy megint kijött ez a dög crohn. ( Dióhéjban ez egy csúnya, nem gyógyítható betegség, ami abból áll, hogy a belecskéimet eszengeti, az én esetemben ennek most némi vérzés…..
Ágnes NEWS Köszönöm! 2010.03.05 21:56:10
Drágáim, Ti mind!  Köszönöm a türelmet, köszönöm a rengeteg figyelmet, szeretetet, törődést, üzenetet, kedvességet, megértést és mindent, mindent, mindent! Nem tudok rá szavakat, hogy milyen sokat jelentettetek nekem az elmúlt hetekben, és hogy mennyire mardosott már a…..
Ágnes NEWS Az eredmények 2009.10.03 11:33:00
Tegnap betelefonáltam a rendelőbe, ahol vért vettek tőlem, hogy megtudjam, ugyan mi a bánatos jó francért nem küldték még meg az eredményeket nekem, mikor gondolhatják, hogy nagyon kíváncsi lennék rá. A hölgy megkért, hogy várjak, majd hosszas lapozgatás után közölte,…..
Ágnes NEWS Ezt is megértük! 2009.09.25 15:03:00
Négy hónapos terhesen szinte ellenállhatatlan kísértést érzek arra, hogy csináljak magamnak egy pólót "TERHES VAGYOK, NEM DAGI!" felirattal. Mert ilyenkor még azért nem egyértelmű, hogy mitől van az embernek olyan nagy pocakja. Lehet gyerek is, de lehet túl sok vacsi is…..