Regisztráció Blogot indítok
Adatok
update szalonna

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az internet kurva veszélyes hely, pár óvatlan klikkolás, és az ember menten a szellemi nyomorúság legmélyebb bugyraiban találja magát (nem, nem a valovilag.hu-n), ott ahol ilyeneket írnak:  A kauzális asztrológia a súlypontokat a horoszkóp ábrákban levő negatív karmikus…..
update szalonna 2014.01.15 18:22:00
A hétvége május hónap mellett a Bohócliga utolsó ötödének nyitányát is elhozza nekünk. A Bohócliga-függőségben szenvedők többsége alighanem a  Fradi-Újpest csörtét várja a leginkább, a sajnálatos módon prognosztizálható negatív externáliákkal (pl. a…..
Sorcsere a tavaszi sereghajtók kispadjain. Hétfőn felmond McStay mester, mire Kovács Zoltán sportigazgató hagyományos népi játékba kezdve, kiszaladt a közeli kertekbe tojást keresni. A sok egyforma nem érdekelte, de talált egy szép, piros-kék vasalt darabot, felvette, és boldogan…..
Tömören a forduló lényege: ha kikap Kecskeméten a Diósgyőr, akkora ponthátrányba kerül az éllovasokhoz képest, hogy már matematikailag sem lehet bajnok. Nyilván a Tornyi-Tóth László-tandemnek ennél van komolyabb problémája is, például megállapítani, miért nem lő gólt a…..
Különösebb érdekesség nem történt a héten. Rudolf végre aláírt a Genovához, és ezzel egyetemben egy sajátos építési műveletbe kezdett. Júliustól Olaszországban alapoz, valamint nagyjából augusztustól a debreceni munkaügyi bíróságon falaz egy managerek közötti…..
Várható időjárás az ország területére péntek estig: Ma eleinte nyugat felől felszakadozik a felhőzet, több-kevesebb napsütésre az ország nagy részén számíthatunk. Keleten ugyanakkor várhatóan erősebben felhős marad az ég, ott helyenként kisebb eső, zápor is előfordulhat.…..
 Holnap este idén utoljára csendül fel a BL-himnusz a Puskásban. A holland játékvezető sípszava után Coulibaly az utolsó továbbjutási esélyét megragadni próbáló Liverpool kapuja, míg Szöllősi zsurnaliszta a VIP-sátorban rejtőző hidegtálak tartalma ellen indíthat…..
Ismét egy történelmi pillanattal lettünk gazdagabbak. Emeleszéknél feltalálták a kilenc napig tartó fordulót, négy játéknappal, két válogatott-mérkőzéssel, egy meccspótlással. Ez összesen 11.U21-re és Királygabiékra, az e poszttal párhuzamosan futó JHN-ben lehet tippelni, a…..
Bajnoki fordulóval is fűszerezett válogatottas hétvége előtt állunk, Európa felé emelve tekintetünket. Fiataljaink EB-selejtezőn bizonyíthatják rátermettségüket, a felnőttek részére pedig  barátságos mérkőzést sikerült megorganizálni, elősegítve a jövőre kezdődő…..
update szalonna 2009.11.12 16:30:13
Annyira egyszerű lenne felfűzni ezt a posztot a hétvégén esedékes november hetedikére. Lehetne benne vándorzászló, sör-virsli verseny, jutalomosztás, meg némi kádári romantika. Nem lesz. Könnyű lenne akár a Fradi pályabezárását is alapul venni, és megnézni, hol, miként élik…..
Csendben eltelt újabb két hét, amelynek folyományaként a bajnokságban mostanában kevésbé szép arcukat mutató hajdúsági ikonok ismét a BL-ben próbálhatnak vigasztalódni, ezúttal a Dávid-szobor lábánál. Ennek alkalmából ezennel körbehordozzuk a félhomályban…..
update szalonna 2009.11.03 17:54:48
Anyus, leszaladtam a Totózóba, utána meg hozok tejet, kenyeret a Közértből! - veti oda foghegyről Sanyi bácsi feleségének. Leemeli a fogasról kedvenc, slagdarabbal megerősített fülű nejlonzacsiját, fejébe csapja az elmaradhatatlan svájcisapkát, behajtja maga mögött az ajtót,…..
update szalonna 2009.10.31 21:23:00
@VGL: "Gyenge meccset várok, de a Debrecennek meg kell kezdeni a felzárkózást, az Újpest meg kikapni jár a Nagyerdőbe."

Te sem statisztikusként keresed a kenyered.
Nagyerdőben: 39 meccs, 11 Loki győzelem. Utóbbi 6 évben 1.
labdabiztos Merre forró a kispad? 2009.10.26 11:53:00
Lement tizenkét forduló a Bohócligából, és máris túl vagyunk egy edzőváltáson, valamint folyamatban van másik kettő. Vezet a Videoton, szokásosan második az Újpest, és harmadik az idei év meglepetés-Haladása a Pápa. A Debrecen egy halom elmaradt meccsel ötödik, vesztett…..
update szalonna 2009.10.29 00:51:06
@kerzolika: Lucas Cariati is argentín légiós volt.
Nem szokásunk közölni a Bohócliga aktuális tabelláit, mégis kiejelenthetjük, hogy az alsóbb régiókban tanyázóknál megmozdult valami. Még mielőtt a Cooper-tesztre asszociálnának kedves olvasóink, eláruljuk, hogy a méltán népszerű edzőkeringő intézménye ütötte föl fejét…..
Öcsi bácsi, és a 6-3-on lőtt visszahúzós gólja annyira örök, hogy még a FIFA is önálló díjat alapított a gólszerzrő nevével. (Megemlítendő, hogy az érdem jórészt Csorba Istváné, aki kitalálta, és Sepp Blatteré, aki felkarolta e nemes ügyet.) A Puskás-díjat minden…..
Jelentős lemaradásunk van a játék eredményhirdetésével kapcsolatosan (az U20-ról és a nagyválogatottról szóló XI. és XIII. fordulók kiértékelését hétvégére terveztük, de az Élet és az Internetszolgáltató közbeszólt, úgyhogy marad erre a hétre a dolog), viszont szép…..
update szalonna 2009.10.20 04:11:37
update szalonna 2009.10.20 04:16:27
Végére érünk ma a nagy kalandnak. Indiana Jonesnak már megvan a kishölgy, és a relikvia; Luke Skywalker boldogan száll tova a felrobbanó Halálcsillag közeléből; és John McClane is kinyírta az összes gonoszt keletnémetet a Nakatomi toronyház szellőzőrendszerében. Számunkra az…..
update szalonna 2009.10.16 19:04:09
update szalonna 2009.10.16 19:15:19
@végh hanta: csak maradjon is az. a barátságos meccseken meg jöhetnek a zakók.
update szalonna 2009.10.16 19:35:01
@Stefan Derrick: nézd az ZTE-Pápát. Ott is lehet mosolyogni.
Most kicsit nem U20, most kicsit nem válogatott, most még kicsit nem Gera, vagy Babos, most még nem miegymás, hanem egy kis vérbeli Bohócliga - és MLSZ. Mellékesen az utóbbi napok meccsterhelésétől picit fáradtan, most meg kell elégednetek egy minimál bevezetőposzttal.…..
Két oka van annak, hogy hajlandóak vagyunk élőben írni a meccskről. Az egyfelől így később emlékszünk a kulcsjelenetekre, a másik, hogy így van egy hely, ahol menet közben is elmondhatjátok a véleményeteket. Este portugál-magyar (21:45, Duna TV), nagyjából mi is akkor…..
Néhány órával egy sporttörténelmi győzelem után és néhánnyal nagykorú címeresék hadba vonulása előtt célszerűnek tartjuk összefoglalni a nemzetközi klubfutball elmúlt két hetének magyar vonatkozású eseményeit. Valamennyi csapat túljutott legalább két mérkőzésen, de…..
Gondoltuk volna a hondurasi merénylet utáni elkeseredettségünkben, hogy a mai pénteken nem a holnapi portugálok elleni mérkőzés izgatja a honi futballközvéleményt? Gondoltuk volna akár csak kedd este, amikor nagyon nyomtak a csehek, hogy hirtelen nem az lesz a téma, Huszti kezd megint…..
update szalonna 2009.10.09 20:50:42
update szalonna 2009.10.09 21:31:49
update szalonna 2009.10.09 22:37:52
Miközben pelyhedző állú legényeink saját szobrukat fényezik Egyiptomban, a felnőtt válogatott az elkövetkező egy hétben lejátssza utolsó két mérkőzését a selejtezőcsoportban. Azt nem írjuk le, hogy befejezi a dél-afrikai tornával kapcsolatos ténykedését, mert utána…..
„Az élet néha egy álom és egy álom gyakran maga az élet” – állítólag ez volt a kedvenc mondása Almásy László neves egyiptológusnak, aki holmi „Angol beteg” c. filmekkel ellentétben nem fecsérelte az idejét angol nőcskékkel való szerelembe esésre,…..