Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Godot

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy reklám sikerét az is mutatja, hogy mennyire sikerül a fogyasztók fantáziáját megragadnia, hogy azok önként és dalolva vigyék tovább annak valamelyik elemét, vagy akár az egész koncepciót. Itthonról így hirtelen a büszkemagyaros-petőfis-énígyszeretlekmagyarországos reklám…..
Godot 2010.11.17 16:13:44
Nehéz dolga lehet annak, aki Rolexet szeretne ma Magyarországon vásárolni - szűrtük le a tanulságot Warrennel a váci utcai üzlet előtt álldogálva. A Rolex ugyanis nem csak nem akart válaszolni egyetlen kérdésünkre, de egyenesen rémesen éreztük magunkat abban a nagyjából 40…..
Godot 2010.10.03 17:38:55
@orient: Érdekes amit írsz...én pont az ellenkezőjét tapasztaltam abban a bizonyos olasz divatüzletben a westendben. Többször is vásároltam ott, mert jó cuccokat árultak...öltönyt, nadrágokat stb..Mindig segítőkészek és kedvesek voltak, az egyik nadrágon alakítottak is, míg egy másikat szó nélkül kicseréltek, mert az első mosás után a gyárilag rosszul megadott paraméterek miatt, gyakorlatilag tönkrement. Kimondottan sajnáltam, hogy pár éve bezártak.
 Nos, Pecséttörő telepi posztja után én is belekezdtem a lakótelep múltjába, de a jelenbe még nem érkeztünk meg. Mielőtt én is hozzátenném a magamét, fogadjátok sok szeretettel Dóri összeállítását a témában.Bátyámmal hiányoljuk (kőbányai lakosok lévén) az…..
Tiltott szavak vili 2009.08.14 08:27:00
Nagy ajándékot kapott egyszer a nemzet a Familia Kft. nevű médiapiaci tévedéssel. Persze nem csak azért, mert a két termékelhelyezés közötti félmondatok jó része a Kövér Vilmos nevű, félgügyére formált szereplő csesztetésétől szólt.A prekapitalista szörnyszülött sikere…..
Godot 2009.09.30 08:17:48