Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rickybobi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ádám nem érti, miért kell rendőrséggel fenyegetőznie, hogy a PPS átutalja neki az 5 hete kiszállított csomagja árát:Már írtam nektek futárszolgálattal kapcsolatban, úgy látszik ez az én területem. A helyzet a következő: a Vatera által ajánlott PPS futárszolgálattal küldtem…..
Rickybobi 2011.05.27 22:02:00
@Tibi bácsi: Az a vicces hogy nem ez az első alkalom.

Nekem 129e ft-om van náluk, hihetetlen hogy ezt meg merik tenni..
Rickybobi 2011.05.30 08:10:37
Bizonyára sok Zugügyvéd blogfogyasztó örülne, ha valaki pontosan megmagyarázná, mit jelentenek az alábbi tételek.Tisztelt Zugügyvéd! Fel vagyok háborodva a parkoló társaságok tevékenysége miatt.Mellékelten küldök egy-két parkolójegyet, ahol bizonyítottan be van fizetve a…..
Rickybobi 2010.05.12 09:03:38
@radiris:

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatásul közöljük, hogy a panaszában hivatkozott HEN-XXX forgalmi rendszámú gépkocsin nem tartunk nyilván hátralékot a mai napig .

Kérjük továbbá, hogy szíveskedjen megküldeni a panaszában szereplő gépjármű helyes rendszámát, mert annak hiányában ügyében érdemben intézkedni nem tudunk.

Köszönettel,

Centrum Parkoló Rendszer Kft.
Mindenkit meglepett az Apple, amikor beengedett egy új böngészőt az AppStore-ba. Korábban egyértelművé tették, hogy ugyanazt a funkciót két program nem töltheti be, így a Safari mobilverziója kapott egy elég nagy és fenntartható előnyt.Nekem azonban az az érzésem, hogy az Opera…..
Appleblog Új MacBook Prók kedden? 2010.04.10 07:07:00
Az április 13-i időpontot a Macworld hintette el, de megerősíteni látszik a hírt, hogy a Best Buynál kifogytak a 15 colos modellekből, egy másik webáruházban pedig a fehér MacBook kivételével mindegyik laptop készlete nullával egyenlő. Ti is érzitek a termékfrissítés…..
Egy tajvani lap szerint az Apple még ebben a hónapban frissíti a teljes laptopcsaládot, ami egyébként is várható, mivel a MacBook Prók és a MacBook Air erősen túllépett a szokásos termékcikluson. A cikk szerint a Apple-nél az Intelre vártak, hogy szállítani tudja a megfelelő…..
Nahson Sávit - ez a héber neve annak a három, speciális kialakítású Gulfstream V-ös repülőgépnek, melyet az Izraeli Légi- és Űrerők (IASF) napjainkban elektroniai felderítési feladatokra (SIGINT) használnak, nyugodtan mondhatjuk, hogy világszerte.Tegnap két példány…..
Rickybobi 2010.03.18 08:30:13
Az iPad óta tudjuk, csínján kell bánni a jóslatokkal, mert ha nagyon elszalad a fantáziánk, akkor is csalódottak leszünk, ha racionális keretek között a lehető legjobb terméket mutatja be az Apple. Ugyanakkor javíthatatlan pletykagépek is vagyunk, akik képtelenek tartani a…..
Ahogy ígértük, háromkor élesedett ez a post. Azé a karácsonyi ajándék az iDealer felajánlásából, aki először szállítja kommentben a helyes választ. A feladat közepesen lesz nehéz, és az 1700 eddig megjelent írás átfutásával pillanatok alatt szállítható a válasz.…..
Rickybobi 2009.12.18 15:04:30
Úgy látszik hiába minden poszt, az emberek előszeretettel fizetnek elő mobilnetre a Vodafone-nál, hogy aztán újabb és újabb furcsaságokkal szórakoztassanak minket. Antal például egy 100MB-os csomag ötödét kettyentette el, mégis 21 ezer forintot kellene fizetnie a havidíjon…..
Rickybobi 2009.09.26 02:38:45
@töklámpa: pontosan, kizárólag telefonon használom, e-mailre, hírekre bőven elég a 100mb.
Rickybobi 2009.09.27 04:45:42
@CID: Mi az hogy csoringer? Tessék már viselkedni te paraszt. Másik hogy nem feltétlenűl szükséges "legálisan" használni. Mitől enne sokat, magyarázd már el te birka...