Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DBMM

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kampányostobasági versenyünkben Nyakó István után Vona Gábor érdemli meg tőlünk az újabb svéd modellt. A komolyan vehetőségtől egyre inkább a torgyánizmus felé csúszó Jobbik-elnök tegnap a párt győzelmét és a gárda országkormányzását vizionálta, valamint a…..
DBMM 2010.03.16 17:18:47
@Jobb híján MDF-es: Nem mondta senki, hogy Vona Gábor tulajdonában kell, hogy legyen. Ezt a kérdést nem is értem.
Számomra csak az a fontos, hogy Magyarországon a magyar állampolgároké legyen a föld. Ha külföldi itt akar gazdálkodni akkor vegye tartós bérletbe. De ne lehessen eladni.

A föld egyre többet fog érni, és a magyar emberek (többsége) nem fog tudni anyagi lehetőségekben versenyezni egy angol, német, holland vagy bármilyen illetőségű emberrel szemben. A lényeg, hogy a magyar érdekeket védeni kell, és ezt más országok meg is teszik a magukéért, itt meg már most fröcsögnek ellene.
Amikor elkezdtem írni ezt a blogot, tényleg nem tudtam, hogy mire számíthatok. Nem sejtettem, hogy mennyire magával ragad a rendszeres írás lehetősége, mennyi értékes hozzászólást kapok, és azt sem hittem, hogy ezeken túlmenően leginkább a személyemmel kapcsolatos, hol kicsit, hol…..
Rendkívül vicces hírt olvastunk a Blikkben, miszerint Hajdú Péter, a Story4 Tv-ről a második számú kertévéhez költöző médiaipari fregoliember, aki Névshowrtól elkezdve talkshow-ig mindent képes és tud is vezetni persze, túl dagadt a TV2  finnyás vezetőségének, és ha nem…..
comment:com Szétesett a Danubius 2009.11.19 01:19:00
Miért olyan megható, ha egy tucat részeg ember sírva vigad? Hát, ha zenét keverünk alá, ha kicsit felhúzzuk a basszust, hogy az elhaló suttogás a dobhártyánkban dübörögjön lágyan, akkor a szemek környéke rögtön kigyullad, mintha rákos kisgyerek kezei közt csendben haldokló…..