Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorkoka

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bizarr tárgy annyira hátborzongató, hogy a Bajor Nemzeti Múzeum évtizedek óta nem tud vele mit kezdeni.   A nácik guillotine-jával ellenállókat és a rezsim ellenségeit, például Sophie Schollt végezték ki. A múzeum vezetői nem tudják eldönteni, állítsák-e ki a…..
Napi Vagányság John Wayne 2014.01.07 08:39:00
#361 John Wayne akkora antikommunista american badass volt, hogy Sztálin az ötvenes években parancsot adott a megöletésére – a hatalmat megszerző Hruscsov egyik első lépése ennek a visszavonatása volt. Annyira ő volt az amerikai álom, hogy azért lett végül színész, mert…..
zamat Vadkalauz városlakóknak 2010.02.12 11:00:00
Az őzet a hátsó lábainál fogva a húshorogra függesztjük. A könyv megugrik, rémesen zötyög a vonat. A szegycsontot nyakig felhasítjuk, majd a lábszár belső részénél felülről lefelé is felvágjuk a bőrt. A fülkében utazó kislány az ablakra tapadva bámulja az erdőt. A bőrt…..
dorkoka 2011.02.16 02:18:06
@scheerti: Ráhibáztál, Bambi őz.
Magyarországon sem ritka, de az Egyesült Államokban kifejezetten gyakori baleset, amikor a motoros elé szarvas vagy őz ugrik – az ilyen esetet nehéz esés nélkül megúszni, nem egy haláleset származott már ebből. Az videón normál sebességgel és lassítva is láthatjuk,…..
 Talán emlékeznek még Imrére és az ő sárga Subaru 360-asára, amellyel tavaly nyáron Tokióból Magyarországra autózott. Ha kimaradt volna a cikk, érdemes utólag elolvasni, felfoghatatlan a sztori. Még azon a fotózáson megtudtuk, hogy nem csak a két 360-as törpekocsi a fura…..
A tél eddigi egyik, ha nem a legundorítóbb napirend előttijén vagyunk túl ma délután. A győztesünk pedig nem más, mint Harrach Péter, aki a karácsonyi jókívánságok közt és persze a kormány szociális érzékenységét hangsúlyozva elmesélte, hogy egyszer kezet fogott egy…..
A Nagycsarnokban van egy flódniállvány, amely mellett most már másodszor vitt el az utam egy hét alatt. Nagyjából az van, hogy szinte lehetetlen nem belekóstolni ebbe a Raj Ráchel által készített, tradicionális…..
Magyarországon a birka kevéssé becsült eledel. A közhiedelem szerint büdös, de aki ezt mondja, az éljen csak rántott húson évekig. Sajnos a boltokban sem nagyon kapni, de erről mi tehetünk – a disznó-csirke-pulyka álszentháromság a mi visszafogott igényeink miatt dominál a…..
dorkoka 2010.11.30 17:51:15
Csak a birkahús(+kecske) az igazi hús, a magyarok moslék evők lettek. Disznó, csirkemell!!!(egyízű celeb moslék), pulyka=kutyaeledel. Röhögnek is rajtunk a külföldiek, hogy rágjuk az ipari sertést, amely húst még brutálisan túl is paprikázunk(nem érezni a hús ízét). Ha a birka bűzét megérzem beindul a Pavlovi reflexem. Lakodalom nálunk békésben csak birka pörkölttel képzelhető el(mellé bármi). Szabolcsba menve is szóltunk nászéknak 30an, hogy bármi is lesz ott a kaja, birkának lennie kell különben megsért minket. Ha rosszul csinálnák vagy szilánkos ua. Volt is jó, így elmaradt a balhé. Egyébként nem büdös, ha jól csinálják bár nász a nyúzáskor erősen öklendezett, (na olyankor van, de minek nincs) 1-2 év alatt megbarátkozott vele. Viszont a bárányra(ajándék), rákapott erősen, hát igen, a tescoban 6500 kg-ja, a borda meg 8000!!! Tőlünk az alföldről olaszba a piszkos zsidó meg a 30 kg-os bárányért 7000ret akar adni. Az olasz meg szintúgy 5000ért eszi. Igaz karácsonykor, húsvétkor és a nemzeti ünnepükön bedobnak 20milliót alkalmanként. Hát igen ők még keresztények nem úgy mint ti.

De ők nem moslékot esznek mint mi(mármint ti, mert én nem, tanyasi vagyok). És dicsekszik vele nekünk magyaroknak hogy ő nem moslékevő mint az angolok meg a magyarok, nem rágja a száraz disznót-öszvért, szamarat, lovat, kecskét, bivalyt, énekes madarat eszik. Tegyétek meg egyszer lementek pl. jászságba nyúzattok a juhásszal. Mindketten jól jártok. Bárányt sütni de nem ropogósra fritőzben-feketére fűszerezni majorannával és párolni. A birkát pörinek bográcsban, faggyút a végén(kocsikenőcs) lekanalazni. Bárányért 30 kg-os max 12-őt, birkáért 70-75 kg-os max 20-at adjatok, kosért 30-at.

Bárányborda forevőr.
A Bors úgy tudja, hogy a Jolie-Pitt házaspárnak a forgatáskor annyira megtetszett a Rózsák tere, hogy megvettek két, egymás felett lévő saroklakást az egyik templomra néző házban. A bulvárlapnak nyilatkozó ingatlanügynök szerint Angelináék egybe fogják nyitni a felújított…..
dorkoka 2010.11.29 20:56:32
@Selmeczi a sötét, jól fekvő, buta bányarém!: A szociknál az ördög sem rosszabb. Kést a baloldali emberbe, a fideszesbe csak félig dugják.
Rég láttam és most nagyon örültünk egymásnak. Kb nyolc éve ismerjük egymást és kisebb-nagyobb kihagyásokkal ugyan, de folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Amikor hosszú hónapok telnek el érintkezés nélkül, akkor is ugyanott folytatjuk a beszélgetést, ahol épp abbahagytuk.  …..
dorkoka 2010.11.20 20:51:11
@Már kéri a polgár- Orbán takarodj- pár hónap után!:

És a Jobbikot fogja követelni, nem pedig az általad preferált, tolvaj hazug judeo bolsevik hordát. Nacionalizmusért kiállt és halkan kimondják JÓ LENNE EGY ERŐS KEZŰ TISZTESSÉGES FASISZTA PÁRT A KORMÁNYBAN.
Szép példamutatás volna, ha Schmitt Pál, mondjuk, Kovácsra magyarosítana. Hályogkovácsra még inkább...
dorkoka 2010.11.13 22:21:55
Ezzel a törvénnyel Pali jót akar, minden nemzet nyelvét védeni kell. És nem valami ellen kedves szlovákok, vagy nem úgy.

Azt azért furcsállom hogy az önkormányzat ablakában segélyosztáskor cigányul kéne értekezni a magyar ügyfelesnek. Mikor szegín cigán járt legalább 6 elemibe ahol lehetősége volt magyarul megtanulni. A cigányban összesen van vagy 600 szó, egy csomó szó sok mindent jelent és nagyon sok jogi szóra nincs cigány megfelelő. Most akkor az ügyfeles kézzel lábbal mutogasson a cigánynak, mikor amúgy is funkcionális analfabéta.
És akkor a szuahéliről nem is beszélek.

A sok angol jogi, műszaki vagy közgazdasági szóra amelyek szinte az angolban is naponta jönnek létre így sem tudott még reagálni a magyar szakszóval. Na erre biz törvényt kéne hozni.

Egyébként most is védik a magyar nyelvet de csak kis szabályokkal és nem tartatják be. Emlékeztek hogy van ilyen hogy nem lehet az utcán butikok házak falán külföldi felirat csak magyarosítva lehet. A disco(alá is húzta) szót akkor magyarosították diszkóra.

Igen is joga van az államnak hogy legalább a közigazgatásban a könyvtári magyart használja, külföldi szemét szavak nélkül. Aztán ha valaki nem érti az miért az állam baja. Ha itthoni és magyar akkor idióta, ha bevándorló akkor kapcsoljon rá a nyelvtanulásban vagy fizesse ki a piréz nyelvfordítás árát. Fura lenne ha az ablakban ülőnek 1000 nyelven kéne tudnia.
Üdv!Láttam, hogy született már alkotás „a modoros pókeres” témában, de az online alfajról méltatlan módon még nem (találtam). Ha megüti a szintet, akkor „haccójon” a közösbe, ha nem, akkor meg a levesbe. Csatoltam.Huácsá!  Az online pókeres…..
dorkoka 2010.11.01 12:20:59
Addig jó amíg a hitetlenek pamlagon 66-oznak meg makaóznak. Így a nemzetgazdaságot nem éri különösebb veszteség mint például az Usa-t. Aki rendkívül nagy nettó befizető online-on. Akik érezték az online póker hívó szavát azok már évek óta játszanak, speciel én 2002-től. Mint a vallásos fiúk a papnak menetelt, érezték a hívást(nem kihívást), ahol legyőzhetnek másokat, mert ismerik a saját képességeiket és összehasonlítva más földi halandóknál többre értékelik magukat, felsőbbrendűbbnek. Az AKKORIAK zöme ma is nyerő(nem véletlenül vannak ott), a tanulási folyamaton nekik is végig kellett lépcsőzniük. Mindezt nem csak szenvedélyből-PÉNZÉRT, néhányuknak NAGYON SOK PÉNZÉRT!!! nem rangjelzésekért, pontokért meg serlegekért.Tudják hogy ott nyerni fognak, mert sokkal több pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, mint azok akik Korda Gyuri bácsitól tudták meg, hogy létezik, meg az Usa-ban a TV-ből 2001-02 után.

Mit kell nagyon tudniuk a nyerőknek. Alázat, agresszió, tanulási hajlam, iszonytató versenyszellem(ők mindig a SZAMARAK akarnak lenni az OKOS ENGED SZAMÁR SZENVED-ből ((semmit nem hagynak, mennek utána)), kitartás, némi fizikai erőnlét, hogy a szellem ne fáradjon 8 óra többasztalos játéktól, analizációs képesség, maga a játék ismerete, de a legfontosabb-ÖNKRITIKAI ÉRZÉK.

Tekintsétek meg hogy a világ pókeresei között mennyire elöl járnak a magyarok, lakosság arányosan világelsők vagyunk, egyébként csak acélosak (7-8. hely)

A fikázóknak üzenem népünket mindig a kreatív magyarok vitték előre, nem a savanyú szőlősök+irigyek.

www.pocketfives.com/sortable-rankings/

A srácnak persze grat, ha igaz, valszeg igaz.
Az aranytojást tojó könyv eladásának története nekem is büdös kicsit. Nadehát nem azt mondta hogy ő egy rendes ember, hanem hogy jó pókeres.

Magyarországon ilyenekből 1000-rek vannak.
Nagyon szép szombat reggelt mindenkinek! Ma reggelre egy lightosabb bejegyzéssel készültem. Békéscsabán az egyik hamburgerezőben találtam Big Mac klónt. Azt, hogy szabályos-e, nem tudom, tudniillik a Big Mac annak a bizonyos M betűs gyorsétterem-cégnek a tulajdonát képezi.  No…..
  „A nyugati filmek firmák/cégek, az amerikai befolyás és a zsidó pénz ellen” lép fel a kétharmados Fidesz, mert új ellenség kell neki a baloldal legyőzése után - nyilatkozta a Süddeutsche Zeitungnak adott nagyinterjúban Kovalik Balázs, a budapesti Operaház…..
dorkoka 2010.07.22 16:42:54
@genyamagyar: Anyád köszönhette, ezek az utolsó 2-3 évszadban beszivárogtak, aztán hazát követeltek. Trianon nem a magyarok bűne hanem a környezők szégyene. Ha nem ez lenne nem lenne odakint főbb területeken magyar többség.
dorkoka 2010.07.22 16:47:11
@genyamagyar: Amit felsoroltál, lakosságunkhoz mérve mindenben jobbak vagyunk a nyugatnál. Van amiben lakosság nélkül is.
dorkoka 2010.07.22 16:52:24
@genyamagyar: WORLD,EXCEL,MICROSOFT MOUSE, VÍRUSÍRTÓK, 3D ANIMÁCIÓ, SZÁMÍTÓGÉPES FILM GYÁRTÁS.

Amúgy matekos iskolásaink ott vannak a világ versenyein az első ötben.
Ez a szubjektív beszámoló elsősorban a Jobbik politikai attitűdjének gyökeres megváltozását tárgyalja. A videó és a tegnapi rövid élménybeszámoló mellett igyekeztünk viszonylag érdekes képanyagot is létrehozni a tegnapi nagygyűlésekkel kapcsolatban. Ennek kis részét ebben a…..
dorkoka 2010.07.15 15:54:49
@Gempacsöki Boborján: Először is köcsög vagy, így születtél, köcsögnek.A történelmet úgy hiszed el amint tanították. A 90%-os kiirtást annak idején még 75%-os ként tanították.
De ez mese, szinte az egész.
A magyarság simán túlélte a mongolokat. Bár nagy veszteségei voltak. 40.000 tatár érkezett, 15 hónapig voltak, Dzsingisz halála miatt mentek vissza nagy sebbel lobbal. lovaikkal a mocsarasokba nem mehettek be, Felvidéken, Erdélyben nem vagy alig portyáztak, várat alig vettek be, alföldieket dombság lakókat irtottak. Valós adatok szerint, 20-225-ot pusztítottak el, de koncentráltan.
Tippeljétek meg, mennyi bort ivott naponta egy középkori dolgos parasztember, nos? Hát bizony annál is többet. Megkockáztatom, hogy ha mi ebben a cudar egészségtelen modern világban annyit tolnánk, tuti nem élnénk tovább, mint egy középkori…..
dorkoka 2010.07.14 21:43:33
Az apád faszát, asztat.
Már megint egy zsidó irkál össze vissza "a büdös magyar paraszt nép vedelt mint állat". Anyád.

Elmondom neked köcsög, a középkorban az emberek vidéken laktak, tanya rendszert alkottak, mindenhol jégverem, ott hűtöttek mindent,cserépkorsókban tároltak, mejet légmentesen viasszal-faggyúval le is tudtak zárni, mindent tejet, vajat, tejfölt, sajtokat, a veremben vagy jégveremben ahová télen hordták a jeget a lóval, továbbá lesóztak vagy füstöltek-néha szárítva tartósítottak, a kútvíz teljesen iható volt-mint ahogy Mo-n most is, sört főzték otthon, később pálinkákat, a jó borért pedig messzire is hajlandók voltak elmenni, különben meg lovas kocsin hordták szét a bort, óriás hordókban. Több vers és dal foglalkozott vele hogyha a kufár bora nem jó meg se álljon, eladni úgysem tudta. Van tatárkori boros pince, az apátságok pedig a ritka jó borokat felvásárolták, évtizedekig tárolták. A vidéknek, főleg Magyarországon bőséges élelme volt, a sok legelő állat miatt, a középkorban a világ legnagyobb élelmiszer exportőre volt gabonában és húsban(szürke marha) tonnában Magyarország. Itthon 3000.000 marha legelt és ez csak a marha. Most az 1 milliót sem éri el.

Mielőtt Eu háborúba ment, itt érdeklődött élelmiszer után először. Lábon hajtották több 100.000-res csordákban az erre szakosodott hajdúk, akik nemcsak kíméletes hajtók voltak, de a királyi rendeleteket betartották és ha hajtás közben kárt okoztak más földjében azt megtérítették. Az akkori magyar GDP 25% hozták vissza a hajduk aranyban, soha senki nem merte megtámadni őket ugyanis félelmetes harcosok is voltak. Német könyvtárban(Augsburg) le van írva hogy 300.000 marhát hajtottak német földre és elrendelték az egyéb marha vágásának tiltását, mert csaltak volna a helyiek a silány marhahúst szürkeként adták volna, 1430 év tavaszán.
És még valami, mindig is híresek voltak a középkori emberek hogy belátással éltek.

Ez az egész egy ugyanolyan nagy zsidó szar, mint amikor Valkó Kampósorrú Eszter a rádióban azt mondta, a középkorban az emberek(olyan hülyék voltak)azt sem tudták melyik évet írjuk, milyen nap van, melyik hónap,hanyadika!

A templom falára fel volt írva, minden vasárnap el lehetett olvasni, egyébként meg tudták még azt is hogy mikor kell az állatot kihajtani, behajtani, mely napokon mit ünneplünk, rengetegen jártak vásárba. A nemes mindig csak annyi robotot kért hogy a jobbágy is jól megtudjon élni.

Szóval ez is amolyan lehúzós zsidó írás, a magyarok a rossz bort meg nem itták soha.
On the Spot Dél-Afrika, magyarok 2010.07.08 09:30:00
A magyar házaspár a ma esti adásból   On The Spot – A helyszín: Dél-Afrika július 8. csütörtök 22:30 Spektrum július 9. péntek 22:00 Sport1   További hírekért, képekért és rövid bejelentkezésekért látogass el az On The Spot Facebook oldalára!  ..
- Bizottsági morzsák - Szellemidézés a bizottságban Bizottsági morzsák című sorozatunkban bizottsági ülések jegyzőkönyveiből fogunk csemegézni. Itt is él a thaz-index; igyekszünk objektívak lenni. Az alábbi „kis színes” az ifjúsági, szociális és családügyi…..
dorkoka 2010.07.06 16:20:33
@kokavec: Lehet, hogy szalonképtelen de igaz!
Az embereknek pont ebből lett elegük, szalonképes hazugságokból. A mocskolódást még a parlamentben sem kell eltűrni, jól tette hogy helyére tette a majmot, még a szalonképes, protekcionista Európában is. A parlamentbe a honatyák konfrontálódni járjanak, ne légkondícionáltatni magukat.
Piroslap Hülye vagy, MSZP? 2010.05.12 06:22:00
A Fidesz nem hozta könnyű helyzetbe az ellenzéki pártokat a parlamenti bizottságok elnöki posztjaival. Nem elég, hogy a szokásjog alapján az ellenzéknek járó külügyi bizottsági elnökséget megtartotta a Fidesz, mindössze kettő  erősebbnek számító bizottság elnökségét…..
  Magyarország azért lett Izrael célországa, mert „kellemes a klímája, amely önfenntartó tud lenni, amely jó helyen fekszik, stratégiai helyen fekszik, amelynek a népe kellően birka ahhoz, hogy önmaga vesse a nyaktiló alá a fejét. S akkor vannak olyan politikai…..
dorkoka 2010.04.22 18:25:19
@altec: Én úgy tudom a rabbik többségének van pedofil ügye, nem csak egy egynek, ja persze ott a talmud engedélyezi ezt a kapcsolatot. Hallgass és figyelj, már áll be a mozdony.
Subba Akik nem tudnak várni 2010.04.22 08:30:00
Én tuti nem mernék ruhát csórni a jótékonysági gyüjtődobozból, ha egy ilyen brigád hesszelne közben!..
dorkoka 2010.04.22 17:29:26
@Koholmány: Ezek nem szegény emberek, ezek cigányok!!! Ugyanis te nem látod azt hogy nekik mennyi pénzük van csak azt hogy cigányok lopnak azoktól akiknek ez az adomány készülne, valószínűleg tényleg szegényektől.
A cigány nem azért lop mert szegény hanem azért mert cigány. Ugyanis nem csak szegények lopnak és szegények is nem lopnak.