Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matajsz

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész világ PLUSZ a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság is összeesküdött László ellen spirituálisan, hogy neki mindenképpen rossz legyen. Átlagos T-Mobile történetét biztos nem rakjuk ki, ha nincs az ezoterikus csavar. Addig ugyanis sosem működő dominós telefonját igyekezett…..
Matajsz 2011.06.14 13:20:13
@Nervus: Máris érkezett egy helyes megfejtés
Matajsz 2011.06.15 10:43:37
@csodalámpa: Igazad van, a BKV ellenőrt is le kellett volna csekkolni... A múltkor nem engedett le a metróba az érvényes diákigazolványommal + diákbérletemmel, mert szerinte az 5 évesnél idősebb diákigazolvány már nem érvényes... (igen, öt évnél idősebb volt, nem kamu, nem vásárolt matricával).
Amúgy meg ilyen klubtagságokkal hogy akar normális férfit szerezni magának? (abba nem is merek belegondolni, hogy soha többé nem szeretne, mert megváltozott a szexuális beállítottsága)
Mirikrantz új bankkártyáját sikeresen megszülte kipostázta az Erste, csak éppen a tulajdonostól picit messzebb, mint ahogy kellett volna. Nyilván nem világrengető újdonságról van szó, csak a szokásos: az ügyfél kedves kis szopatása, hogy nehogy elfelejtse, hol a helye.11/05 a…..
Matajsz 2011.06.08 18:49:30
@Lajszlo:
Hasonlóképpen jártam én is, mint a poszt író. Szegeden nyitottam sok-sok évvel ezelőtt a számlámat. Oda küldték az Erstések a bankkártyámat. A címem az már rég máshol volt, be is jelentettem banknál, de ők ezzel nem foglalkoznak. Oda megy a kártya, ahol a számlád nyitottad anno.
Más bankoknál tényleg kiküldik a postai címedre az új kártyát, dehát az Erste retro módon működik.
Ha imádja a nagy feltűnést, és szeretné megélni egyszer az életben, hogy a pesti belváros főutcáin felé forduljon minden tekintet, a járókelők megálljanak néhány pillanatra, és az autóvezetők miatta fogassák a fejüket, akkor ne érdemes Porsche cabrióra spórolni. Üljön fel…..
Matajsz 2011.05.13 14:10:57
@kéne egy nick:
Mekkora suttyó hozzászólások vannak tényleg! Agyamat eldobom. Rólad is beszélek. Miért fáj az egyeseknek, ha mások jól érzik magukat? Mi ez a feljelentgetős hozzáállás, mikor szoknak már le erről az emberek?
Hogyne lenne már kerülőút. Különben is a belvárosban járj biciklivel, gyalog vagy tömegközlekedéssel. Mondom én ezt úgy, hogy általában autóval járok, néha éppen lustaságból...
Matajsz 2011.05.18 15:13:21
@kéne egy nick:
Nem kéne válaszolnom a suttyó hozzáállásodra és kommentedre, de nem bírom ki :-)
A közúton, ha nincs megtiltva, akkor bárki közlekedhet. Biciklis, motoros, gyalogos, autós, traktoros, sörbringás, tolókocsis stb.
Azt nem szokták tőled sem megkérdezni a dugóban, hogy éppen hova igyekszel, mennyire fontos a dolgod... Lehet éppen szórakozni mégy (moziba, étterembe, sörfesztiválra, rokonlátogatóba stb.), de az is lehet, hogy sürgős dolgod van (a hátsó ülésen szül az asszony, munkából mégy haza, munkába mégy, vagy éppen dolgozol). Mindenki ugyanolyan jogosan használja a közutat, még az is, aki ott parkol és nem férsz el tőle.
Egy szó mint száz, ugyanolyan jogosan vagy te az úton kocsival aki éppen moziba sietsz és én is, aki éppen várost nézek, tekerek és közben hideg sört kortyolgatok a sörbringán.
Annának sikerült megtalálnia az automata Auchan kutak közül azt a kísérleti példányt, amelyik minden digitálisan vagy manuálisan beütött összeget levon az ügyfél kártyájáról. Egyszer ugye meg kell adni a keretet, aztán pedig kialakul a tényleges tankolás ára. Az…..
Matajsz 2011.05.06 12:43:48
@KecskeDotyi:
Elárulom, hogy az autógáz sokkal környezetbarátabb, mint a benzin vagy a dízel, és ahogy már említették szinte minden benzines autót át lehet alakíttatni.
Valószínűleg hamarosan már mélygarázsokban is lehet majd vele parkolni, mint egyes Ny-európai országokban. Egyáltalán nem veszélyes!
A benzinkutakon meg mindenhol ugyanazt a benzint tankolod, akármelyik forgalmazóhoz mégy ugyanaz a MOL üzemanyag kerül az autódba, amit Százhalombattán gyártottak.
Ki tudok akadni az ilyen okostojásoktól...
Matajsz 2011.05.09 13:23:22
@KecskeDotyi:
Kicsi barátocskám!
Azt mondod nem mindenhol a MOL-tól származik az alapüzemanyag. Ok, akkor mondj néhány kutat, ahol nem MOL alapüzemanyag van (a prémium üzemanyagokat kivéve esetleg), kíváncsi vagyok! Légy szíves támaszd is alá!

A gáz nem cseszi szét az autódat! A motor oktánszámszáma 95 feletti (http://hu.wikipedia.org/wiki/Oktánszám), ez függ az évszaktól, mivel változik a propán és a bután keverési aránya évszakonként. Van többletfogyasztás, viszont az ára majdnem fele a benzinének a kúthálózat már elég jól kiépített (a holtankoljak.hu oldalon megnézheted, hogy a közeledben hol van).
Nem robbansz fel tőle a picsába, a benzintől előbb fogsz felrobbanni, mint a gáztól. Gondolom volt már a kezedben hajtógázas dezodor, abban is PB van. Nem fog felrobbanni az LPG-s kocsid, mert autógáz van benne és hátulról belédrohannak Figyelmedbe a jánlom a következő ADAC tesztet: (www.youtube.com/watch?v=yDc7iZa5IKo&feature=related). Hátulról belerohantak egy LPG-s autóba, nem robbant fel, alágyújtottak, így sem robbant fel. Ilyen szempontból a benzin sokkal veszélyesebb. Műanyag tartály, ha kifolyik ottmarad a kocsid alatt. A gáztartály több mm vastag acéllemez, nehezebben sérül meg.

Azért nem építik be az emberek, mert csak több 10000km után térül meg az ára és nem fektetnek bele. A másik meg, hogy valótlan dolgokat hallottak róla és emiatt veszélyesnek tartják (az autójukra és magukra). Tárasadalomfüggő, hogy milyen a kocsik aránya egy országban (Európában Lengyelországban, Olaszországban az Otto-motoros kocsik nagy része LPG üzemű, de Németországban és a Benelux államokban is, Japánban a taxik 90%-a). Remélhetőleg ez a szemlétet hamarosan erre is változni fog és erre is elfogadottabb lesz.
Mutti és barátnője szerint amikor a Barát Taxinál fél orája nem sikerül egy előre kifizetett reptéri transzfert megoldani, ordibálással és bunkóskodással ütik el az időt az operátorok. A történet vélhetően az előrefizetésen bukott el, többet ilyet ne csináljanak:A mai napon…..
Matajsz 2011.04.14 15:07:47
@salapapa:
Elismerem, hogy azért regisztráltam, hogy kommenteljem a blogbejegyzést. Arra nem számítottam, hogy azt szűrik le egyesek belőle, hogy a taxis cég embere vagyok. Közben előkerítettem egy korábbi regisztrációm, talán ezzel mentegethetem magam. Amúgy meg tényleg nem értem miért kell mentegetni magam, hiszen csak leírtam a tapasztalataimat a céggel kapcsolatban...
Ó, már milliószor elhangzott itt a kommentekben, hogy ki kellene irtani a szerbeket. Elhangzott már százezerszer, hogy mennyire vadállat egy népség, hogy mennyivel alacsonyabb rendűek nálunk, kulturált magyaroknál. Magyarország viszont (és benne a sok kultúrmagyar) kitartóan dolgozik…..