Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steve Chronicle

6 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április 1-ején lessz a születésnapom, már nagyon készülünk rá meg szerintem vmi meglepi buli is szerveződik de nem akarom elrontani hiszen az enyém. Ebből az alkalomból rendeznek megint egy országgyűlési népszavazást amire már előre eldöntöttem hogy minden képpen elfogok menni…..
Steve Chronicle 2010.02.20 11:48:55
@Over: Jó reggelt! De jó fej vagy! Készülök 1 divat poszt-tal meg lesz meglepetés poszt is.
Képzeljétek el hogy lemondtam egy munkát, holnap lett volna a fotózás egy hiper market fashion-brandje alatt a katalógusban. Ami úgy indul hogy párizsi meg olaj aztán kerti bútor és a végén jogging-ok. Azon gondolkodtam hogy szonb vagyok e hogy olajjal nem akarok egy katalógusban lenni de ha ayt veszitek figyelembe hogy mondjuk a Hiradóban van egy olyan spot hogy az öreg bácsi egy tonna szemét között élt és most behatoltak a hivataltól és titeket is mutat a szpot amivel rátok is pejoratívvá válik a történet. És hogy többé nincs kiút a koszos ember bélyege alól. Szóval szerintem nem gáz és az Auchan max. egy olyan sráccal fut a katalógban aki kezdő vagy hobbiból zseppénzért csinálja a modellkedést. Ez már majdnem egy poszt! Üdv, SC
Steve Chronicle 2010.02.20 13:11:50
@ixdé: Erről írtam egy poszt-ot, mikor még nem voltál te is társ-szerző. A lányok csinosak a képen de a szakmán belül hétköznapiak. Hidd el hogy a Spar-os lányt sem ismernéd fel az utcán. Vagy ma a Hillside Session-ön/on, ahova Te is jöhetnél. Danny, Erik ott lesz. És én is. Hülyeség de az eszembe jutott arról hogy a mai cikked csupa politika. Tudod mi lesz Ma este? Punitika!!! :D Na meg győztelek?
BtheBest Partitúra* 2010.02.12 13:03:00
Az északai sajnálatos bejelentés után Péntek révén evezzünk vidámabb vizekre, szerintem Alex is ezt akarná. Party-ajánló következik!Ma, azaz pénteken izgalmas party igérkezik a Corinthia Hotel aljában (Körúton a Király u. - Wesselényi u. között), a portugál Funk Da Void…..
BtheBest R.I.P. Alexander 2010.02.11 23:15:00
A divat-világ Versace után ujabb sztárt veszitett el, a divat rock-sztárjaként számontartott Alexander McQueen hagyott most itt Bennünket.Memóár helyett áljanak itt munkái:És maga a Tervező, akinek néha bortányos bemutatóitól voltak híresek a divatmédiák:NYUGODJ BÉKÉBEN,…..
Azt még egy komment-ben emlitettem, hogy hétvégi programnak ajánlom a Fashion Street-i kirándulást a végén salátával vagy pastá-val a Vapiano-ban. Ma szokás szerint megtettük a túrát egy kollégám-haverommal, most beszámolok róla mire érdemes figyelni hol vannak jó cuccok akár…..
Steve Chronicle 2010.02.08 16:21:30
@meztelencsokolade: Kedves meztelencsokolade! Egy kedves ismerősöm minden évben Milánóból tölti fel a tavaszi ruhatárát kb. 2 Millió Forintból. (Mondjuk Ő nő). Igen, létezik. Mások a nagyság rendek. Azt tudja a cipő hogy JustCavalli. Csupán (viccesen it's Just Cavalli). Ha a saját életedet veszed példának biztosan van egy kategória ami a saját bevételeid alapján neked megfelelő és tetszik. A más nagyság rendben élőknek ez a szint felljebb van. (De pont ez a Hölgy mondta nekem hogy Milánóban az orosz nők mellett kispályásnak érezte magát olyan eszelősen vásároltak. Gucci pl. MO-n egy kis női ruha 300.000 cipő hasonlóan de a shopban vannak 1 Milliós darabok is. Miért vannak? Mert vegveszik. Kik? Akiknek ez a természetes.)
Én nme akarok kérkedni és nem vettem még 170 ezer foritnért cipőt de egy nagyobb munkám után 100-ért már igen. Amennyiért most (lásd leárazás) egy egész outfit-tet vehettem.
És rajtunk kívül VOLT vásárló a HUGO-ban is és a CREAM-ben is.

Egy sztori: voltam annó a Cavalli shop megnyitóján, amire Roberto is el jött. A megnyitó alatt jött be egy Nő bundában (hűvös volt) és azon nyomban megvett egy cipőt. Már ki volt neki készítve. Bank kártyával elegánssan fizetett és elsuhant. Neki ez teljesen természetes volt.

Szóval mind létezik.
Steve Chronicle 2010.02.08 16:34:49
Bocs, most megkerestem szerintem ez az: www.djpremium.com/shop/P644234/just_cavalli/metallic_leather_high_top__sneaker_.html?network=performics&link=DDI%20Link&cm_mmc=Performics-_-TheFind%2C%20Inc.%20%28k76919%29-_-Text%20%28NO%29-_-DDI%20Link%20%28j24382701%29

A legdurvább hogy látod hogy Amerikában úgy le van árazva hogy kb. 50 ezer forint. Itthon leárazva 100. (de erről írtam is, Amerikában henzsegnek az olyan site-ok amiről rendelhetsz és az üzletek is míg nálunk egy két topmárka üzlet van csak. Mondjuk az internetes rendelésnél fenn áll a veszély hogy kamut küldenek. Gondolom ezért veszi meg itthon aki megteheti a shop áron)
Steve Chronicle 2010.02.09 11:17:45
@meztelencsokolade: Roberto Cavalli! www.etonline.com/media/photo/2007/10/34234/400_jlopez_071031_robloud_76581334.jpg

Mi értelme minek? Az öltözködésnek? A divatnak? A topmárkáknak? Ha gondolod írok erröl egy poszt-ot!
Sziasztok, szeretnék ajánlani egy blogot, ami ugyan kinn van linkben, de ahhoz képest hogy szerintem mennyire fontos tényezője a magyar trendkultúrának, nem nagyon látszik jól. És ezzel azt is szeretném mutatni, hogy bár hasonló jellegű blog mint ez a blog is, de bennünk nincs szakmai…..
Mivel az én asztalom ezen a stílusblogon kicsit érettebb fejjel olyan lehetőségeket összehasonlítani amik közül a választáshoz fontos a személyes tapasztalat és bizonyosfokú hozzá értés, most is egy sokakat talán érdeklő témát szeretnék kibontani, amit Erik már kétszer is…..
Steve Chronicle 2010.02.02 14:10:39
@Kop: Örülök hogy érdekesnek találtad! ;)
A sima szappan hosszú távon sajnos nem teszi meg. Ez kb. olyan mint egy sima Opel és egy Lexus közötti különbség, mindkettő autó és az Opel tulaja elégedett is vele mégis a Lexus más élmény. A különbség hogy az arcodat életed végéig hordod ezért fontos oda figyelni rá! Az Interspar polcain található arcápolási termékek a szerény kategóriát képviselik bár azt kell mondjam tulajdonképpen díjazni illenék azokat akik legalább azokkal próbálják karban tartani magukat.
A Voss víz csak szimplán jól néz ki (+ norvég artézi víz, azért az elég különleges), jó elővenni a táskából, mindenki odafigyel rá és elismerő pillantásokat kapsz vele. És egy sör ára és sokkal egészségesebb.
Steve Chronicle 2010.02.02 14:13:57
@Steve Chronicle: Mondjuk egy haverom állítólag Voss-szal mos arcot ami felesleges (bár néhol a csapvíz néha barna, ami ki tudja mitől az, szóval az ásványvizes fogmosást pl. nem itélem el).
BtheBest Egészséges dolgok 2010.02.01 08:30:00
Próbálnám eloszlatni a félreértéseket, hogy szerintem például csak a külsőségek a fontosak, pedig szerintem is igaz az a szólás, hogy az egészség a legfontosabb. Éppen ezért megpróbálnák rávilágítani, hogy mik fontosak ahhoz, hogy egészségünket megőrízzük.   …..
Steve Chronicle 2010.02.02 13:53:24
Elég sok komment keletkezett a témában, ezért úgy érzem hasznos lehet megvitatni a lakóhely kérdést. Nem szeretném belevonni a politikát és a gyűlölködést a poszt-ba (kommentekbe) csak van néhány fontos gondolatom ami érdekes lehet.Ha jártatok már London-ban, Rómá-ban vagy…..
Steve Chronicle 2010.01.29 13:00:56
@Cook kapitány: Igazad van, kijavítom!
Eddig nem személyeskedtem, de most kényszerűségből muszáj lesz, mert a kommentekben velem is sokan személyeskednek, volt aki megfenyegetett tettlegesen és olyanis volt aki például most levélben hencegett nekem, meg gúnyolódott. Ezt a levelet azért másolom be, hogy lássátok milyen…..
Steve Chronicle 2010.01.29 10:33:20
@Virgogirl: Te is tudod miről beszéltem! Nyugtató pillanatokról meg egy kicsi Életörömről! (Amúgy nyáron kb. hajnali ötkor lesz világos és ugyanolyan jó lehet ahogy kel fel a Nap!) A legfontosabb hogy a pohár félig teli van-ban gondolkodj szerintem.
Steve Chronicle 2010.01.29 11:27:30
BtheBest Kaja delivery 2010.01.27 08:25:00
Erikkel elég sokat e-maileztünk a blogról, a stílusról és a színvonalas életvitelről, aminek az lett a vége, hogy meghívott társ-szerzőnek, amit ezúton is köszönök Neki. Nem biztos, hogy mindenben egyet fogunk érteni Vele vagy akár Danny-vel, márcsak azért sem mert van köztünk…..
Steve Chronicle 2010.01.27 13:19:21
@stinging_nettle: Ezek az éttermek elismert budapesti helyek. Ugyanazt szállítják ki, amit helyben felszolgálnak. A séfek gyakran japánok, görögök nagy szakmai tudással. Az a munkájuk, hogy magas szintü gasztronómiai élvezetet jelentő ételeket készítsenek. Olyan mint a fodrász és az otthon hajat festő nők közötti különbség.
Steve Chronicle 2010.01.27 14:54:13
@Bérgyilkos Bohóc: 5%-ot ha van kiszállítási díj, 10%-ot ha nincs. Tudom, hogy ebből élnek mint ahogy az étteremben ahonnan hozzák a felszolgálók a jattból. Voltam felszolgáló pár hónapig régen (18 évesen, még a modellkedés előtt) így ismerem a viszonyokat. (Na pl. ebben is különbözünk Erik-kel, én lentről kezdve jutottam el idáig sokat tapasztaltam ezért is lehet, hogy másmilyennek látják többen ezt a poszt-ot mert más szempontból látom én a dolgokat de hasonló dolgokat tartunk mindketten fontosnak és érdekesnek)
Steve Chronicle 2010.01.27 15:33:04
@Swabian Hill Wayne: Azt azért el lehet ismerni, hogy van 1-2 jó hely Pesten is, pl. a Marina Part-ban és a Prestige Towers-ben vannak nagyon jó lakások, jártam 1-2-ben és simán budai áron vannak (voltak).
Most megyek, holnap fotózunk egy új luxus esküvői ruhamárka katalógusát egy kastélyban és ma már ott alszunk. Üdv mindenkinek ha lesz időm iphone-ról benézek. (meg ha térerő is lesz)
Stevie (nagyon menő modell) egyből teljesítette a kérésem, és leírta hogy milyen kemény a modell-világ, és legalább láthatják mások is, hogy az esztétikailag szép embereknek is mennyi kell kűzdeniük a mai világban. Szóval az irigység nem megoldás, hanem meg kell érteni, hogy…..
Steve Chronicle 2010.01.25 14:32:21
@KarasuTengu: csak egyet mondok, hogy lásd: félhosszú hajjal hívnak casting-ra, ahol az igény sportos look. Elvállalod, de a következő casting-on ezért nem felelsz meg. Azért egy átlagos munkahelyre bemehetsz új kinézettel, felis szedhetsz pár kilót, stb.
A lányoknál ez még keményebb/nehezebb!
Steve Chronicle 2010.01.26 10:19:07
@nibiki: köszi nibiki
@flegman: köszi, igazad van ezeket rosszul írtam, de mostantól odafigyelek. ritkán kell írnom, ezért kijöttem a gyakorlatból, pedig tudnom kellene. de talán így is érthető volt. remélem.
Ezt kaptam, és ez tényleg nagyon kedves a Steve-től, mert ugyan én a golfozásról írtam volna, de végülis beszélhetünk a szőrtelenítésről is. Ahogy ti is írhattok ha valamiről úgy gondoljátok, hogy nagyon jó tanács, mert nagyon értetek a dologhoz. - Erik CSzia Eric!Kitértél a…..
Steve Chronicle 2010.01.22 09:47:06
@Erik C: Hi Erik! Most értem haza és látom, hogy betettétek az olvasói levelem, király és köszi.
Figyelj, fotózás, casting, kifutós bentfenntes infóm kurva sok van, mennek privátba, hátha a divatszakma is érdekes lehet, mert sokan arról álmodoznak, pedig nem fenékig tejfel és nem is kokain, ahogy sokan hiszik. Semmi sincs ingyen, hogyha érted mire gondolok, azaz mindennek ára van. Figyelj oda te is, én most kurva csalódott meg kurva fáradtt vagyok egy 24 órás shooting után, amin a FELE SE lett betartva, mint ami MEG LETT ÍGÉRVE!!!!
Na mindegy, most nem fejtem ki, de a lényeg, hogy a producer, a rendező, a casting-os mind MÁST MONDD, gázsiról, meg időről, meg minden és az a baj, hogy a MAGYAR modellek elbasszák, mert az érdekeiket nem képviselik. ENNYI!!!
Steve Chronicle 2010.01.23 17:08:35
@Katatón Dzsentri: de te sem kéred a nőket ilyesmire ,ugye?
Hy! Na csak hogy tudjatok rola a sztrajk ideje alatt (mert ugye most vege es az utolso pillanatig vartam :-P) felszedtem busz megallokbol 4 csajt ahol volt sex is es csak ugy kavartam ket csajjal, ahogy a vezetoulesbol szokas fullosabb verdakban ;-) Ezen kivull begyujtottem 11 telefonszamot es…..
Steve Chronicle 2010.01.18 22:55:25
@Erik C: szinkronnal? már bocs, de az wasting time. miért nem feliratosan nézed? nekem van egy haverom, ő torrentol (torrentel), vagy öt terra filmem van töle, war of worlds pl. privátba feltölthetem, ha gondolod, meg akár a 2012t, az mondjuk nem a legjobb minőség, de elgondolkodtató a témája. ANGOLUL nézz filemt!
BtheBest Borkultúra 2010.01.13 11:30:00
Úgy érzem nagyon fontos beszélnünk a borokról, mert a kultúráltságnak a része, hogy az ember fogyasszon bort. Persze nagyon nem mindegy, hogy milyet és hogyan! Például kólával, vízzel meg ilyenekkel tilos fogyasztani a borokat, mert úgy csak a proliknál szokás! Meg kell kérdezni…..
Steve Chronicle 2010.01.13 13:56:45
@Erik C: Ja, mondjuk ebben igazad van.
BtheBest Utazási tanácsok 2010.01.07 17:37:40
Az ember csomót utazik egy évben, de a szeptember 11-es balhé óta egyre nehezebb konfortosan. Mert az ember nem viheti magával a krémjeit, zseléjét, tusfürdőjét, satöbbi. Jó erre azt mondják, hogy az ember vegye meg kint újra, és oké ez annyira nem is volna gáz, de pl. a zselé…..
Sziasztok!Danny vagyok, Erik gyerekkori legjobb spancija. Az o engedelmevel en is vennem a batorsagot, hogy eligazitsalak Titeket abban a tekintetben, hogy mit, mivel es hogy erdemes csinalni, hogy ne szurkuljetek bele ebbe a proli orszagba, ha mar ide szulettetek.Rolam annyit erdemes tudni, hogy…..
Steve Chronicle 2010.01.12 12:48:55
@longwell: az a baj, hogy az ilyen fikázók mint te. csak igénytelenség van, ha már a fiatalok férfiak igényesek, megy a buzizás. azért mert valakinek van stílusa meg foglalkozik a testével nem buzi, sőt! amerikában meg olaszo.-ban, franciao.-ban, vagy londonban ez természetes. ne olvasd. én sem fikázlak le.
BtheBest Milano 2010.01.12 10:19:00
Yuppie! Visszatértem a Divat Fővárosából, mert úgy voltam vele, hogy 2010 nem kezdődhet ugyanazokban a rongyokban, mint végződött 2009-ben! Mert 2010-ben 2009-es cuccokban járni, cikibb, mintha a nagymamád/nagypapád ruháit veszed fel, mert azok legalább lehet, hogy retrok, 2009…..
A szilveszteri petárdázás, meg trombitaszó kicsit elnyomta a dolgot, de megszületett a hazai Mesterszakács széria első győztese, vagyis első amatőr-mesterszakácsa: Thurzó Gabi. Nagy meglepetés nem volt, hiszen lehetett érzékelni, ahogy a műsorvezetők epizódról epizódra…..