Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megmondó ember

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felhozták a raktárból a Szólás szabadsága régi díszleteit, már azokat, amiket nem építettek még be a Híradó stúdiójába, aztán találtak még ott pár kék neoncsövet, meg néhány kerti széket is, jó lesz az is valamire, a lényeg hogy fehér legyen. Mert a fehér az nagyon…..
megmondó ember 2009.09.28 16:19:47
@wetsom: szerintem meg a mi Lúcsiánk volt egy kalap sz..r. Mindenről beszélt, csak arról nem, hogy aznap hány fok lesz, fúj-e, süt-e, esik-e. viszont legalább mutogatja az értelmezhetetlen grafikonokat... (106cm-es plazmán sem lehetett kibogarászni a betűket) Viszont azt megtudhattuk, hogy tavaly ilyenkor milyen idő volt.
Az egyik legjobban sikerült időjárás jelentésben megjelent egy k.nagy tökkel, és felkonferálta, hogy majd később elmondja, miért is hozta ezt a tököt. Aztán a műsor végén mondta,hogy azért hozta magával, mert kapta. :-))))
Vannabe Svájcban érezte magát, amikor az optikus a próbalencséért nem kért tőle egy fillért sem, ami nagyon nem szokás, hiszen mi van ingyen, ugye. Meglepő kis történet a Mammutból. A történet szempontjából lényeges, hogy eléggé ragaszkodom a lencséhez, szemüvegben nem tudok…..
megmondó ember 2009.09.25 10:15:17
@Gea (az igazi):

szerintem itt az emberkék nincsenek tisztában a lencsézéssel - 1. a vision expressnél ha valaki nem volt ügyfél, akkor orvosi vizsgálat nélkül nem adnak semmilyen lencsét. (főleg nem bontogatnak puszira-pacsira próbalencséket, még sima szemüveglencsét sem adnak vizsgálat nélkül...) 2. a próbalencse ingyenes. 3. "ha véletlenül lencse nélkül maradok" - namármost ha valaki régóta használ lencsét, tudja, hogy az utolsó pár kibontásakor már megrendeli a következő adagot - a szokott helyén, vagy a szokott üzletláncnál, ahova rendszeresen jár szemvizsgálatra... abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán lencsehasználó ember írta ezt a sok hülyeséget...
megmondó ember 2009.09.25 10:17:20
@megmondó ember:
jah még valami: szerintem egyik helyen sem bontogatnak próbalencsét vizsgálat nélkül...ránézésre ugyanis nem lehet megmondani, hogy egyáltalán hordhat-e az ember lencsét, ha igen, akkor milyet...és bemondásra sem szokott működni a dolog.
megmondó ember 2009.09.28 08:45:19
@Bozdurgán:
na jó egy kis megkövetés:
1. jól ismerem a visiont, (régebben ugyebár fotex optika): tavaly - miután elvileg megszűnt a softlens 66 gyártása, kipróbáltam néhány más lencsét - akkor még ingyen. Szerencsére a raktárkészletből azóta is lehet vásárolni sl66-ot, bár ez tényleg szerencse kérdése.
2. vizsgálat nincs minden lencsevásárláskor, hiszen fölösleges lenne pl háromhavonta orvossal megnézetni a szemet. a visionnál évente egyszer kötelező a (még ingyenes) szemvizsgálat. Ha nem vizsgáltatja meg az ember több mint egy évig, akkor elveszti az ingyenességet - legalábbis így volt korábban.
3. - és itt jön a megkövetés - bementem most a visionba újabb adag lencsét és lötyit vásárolni, megkérdeztem a próbát. VALÓBAN VÁLTOZTATTAK A GYAKORLATON: 20 percet lehet az üzletben hordani a lencsét, ha nem vagyunk biztosak, akkor majdnem 5.000forintért EGY pár lencsét el lehet vinni próbára. Hát erre mondtam, hogy kicsit drága ez a történet főleg úgy, hogy 20 perc alatt nem derül ki, hogy a lencse bírja-e a 8órás monitor előtti munkát...Állítólag a sok visszaélés miatt szüntették meg az ingyenes próbalencsét.
Gábornak olyan, mintha velem kötött volna szerződést internetszolgáltatásról: nagynéha felveszik neki a telefont, de csak megnyugtatónak szánt hazugságokat kap, sávszélességet semennyit. Én olcsóbb lennék, mint a Fibernet, és arra én is képes lennék, hogy szeptember 9. óta ne…..