Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pálfymiklós

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei Critical Mass legfőbb érdekessége az volt, hogy rendőrök büntettek meg néhány lámpa nélküli biciklistát, és másik néhányat, akik piroson mentek át. A rendőri fellépéssel egyébként nem is lehet vitatkozni.   A mostani demonstráció lényege ugyanis nem a…..
pálfymiklós 2009.09.25 13:16:07
@kpetya: te seggfej, ki mondta, hogy én biciklizek? az életben nem ültem kerékpáron, már nem is nagyon fogok. viszont a körúton autózgató suttyó köcsögöket valóban ki nem állhatom. rongálod az életkörülményeimet. és ki nem szarja le a filléres japán vasadat? lúzer!
pálfymiklós 2009.09.25 13:35:45
@Stock: azt hiszem tényleg eklatáns példája lehetsz a legaljasabb és legprimitívebb embertípusnak. aki ennyire bizonygatja, hogy adózik, és sokat, az tuti adócsaló. ingyenélő kis geci lehetsz kpetya haveroddal együtt. el sem tudod képzelni, mennyire másképpen élnek azok az emberek, akik sikeresek, van pénzük, ezért aztán nem kell falura költözniük. ami a te esetedben azért örömteli, mivel tanyára való sötét bunkó lehetsz, kisgyerek. autózzál a határban, ott kúrd el a levegőt, ne a városban, ahol emberek élnek. amúgy, nem vagyok biciklista, ezen ne is rugózz, tetű.
pálfymiklós 2009.09.25 20:20:58
@Stock: ahhoz azért nem kell sok ész, hogy átlásd, a parkoló kocsi is elment addig és tovább is fog majd menni. de sajnos a te szűk kis agykezdeményed nem tesz alkalmassá az ilyen komplex folyamatok megértésére.
Az erzsébetvárosi ingatlanpanama nyomán egyre nyomasztóbb részletek látnak napvilágot a megmaradt szocialista önkormányzati szféra viselt dolgairól és belső működéséről. Kitálalt Hunvald György sofőrje. A Magyar Hírlapban megjelent interjúban a polgármester…..
pálfymiklós 2009.09.25 18:38:00
@drflash: éljen drflash, a sznob (és korrupció pártoló és ostoba és polgármesterek faszát szopó) fehérnép helyreigazítója!