Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brittabritta

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B. szokás szerint megrendelte a heti ebédet a Gastroyaltól, a rendelést visszaigazolták, szerdáig minden rendben is ment, ám aznap nem jött meg az étel. B. betelefonált a céghez, és kiderült, hogy keddtől nem szállítanak a Tolna megyei faluba, mert nem gazdaságos. Hiába fogadták…..
brittabritta 2009.09.25 10:25:42
@Anulu: Ugye magadnak köpülöd a vajat, miután megfejted a tehenkét??? :)))
brittabritta 2009.09.25 21:39:09
@/tno+DA=: Kedves Városi Észosztó!

Van még mit nézelődnöd a nagyvilágban, mert én már több céget is láttam büfé nélkül. ;-) Egy kis falucska munkahelyein pedig az lenne a csoda, ha még büfé is lenne, de nyilván ezidáig még nem érintett meg a falusi turizmus.

Felhívnám a figyelmedet a jelenleg hatályban lévő jogszabályokra, miszerint az interneten rendelt és visszaigazolt termékek és szolgáltatások esetében semmilyen kifogással nem tagadható meg a teljesítés, mivel távol lévők között kötött szerződésnek minősül az online vásárlás. Nézz utána, meg fogsz lepődni!

Természetesen nem az életem függött a ki nem szállított ebédtől, pusztán felháborít, ha hülyének néznek, de ha te ilyen esetben hagyod magad birkamódra, az is rendben, te dolgod.
brittabritta 2009.09.27 18:32:19
@Roberto1:
1. Nem főzök, az okokat fentebb leírtam.
2. Az e-mailem naponta többször megnézem, ott miért is nem értesítettek? Ha ehhez nyomozói véna kell, akkor őszintén sajnálom.
3. Nem vártam, csak annyit, hogy ne utólag értesítsenek arról, hogy nem szállítanak.
4. A pénzem éppen ma kaptam vissza egy kedves rokontól, miután már két kézen átment, úgyhogy ez sem volt éppen korrektnek nevezhető.
"Fölösleges, béna poszt..." Akkor minek olvasod???