Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geryson

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt Messinek az a taplósága az első meccsen, amikor a hosszabbításban az oldalvonal mellett izomból meglőtt egy labdát a nézők felé. A közvetítésben nem látszott jól, hogy mit talált el, reklámtáblát talán, aztán jött egy szurkolói videó is, de ott sem látszott, hogy hova…..
A GAZ-69 es annak ARO-s mutációja a világ egyik legszebb autója. Markáns forma, férfias arányok, dögös kontúr és kiváló terepképesség – talán nincs is olyan falu az egykori szovjetbarát országokban, ahol ne találkozhatnánk eggyel. Futnak rendszámosak a forgalomban,…..
geryson 2011.03.22 11:30:04
Amikor nyolc nappal ezelőtt, közvetlenül a Fehérvár–Jesenice jégkorongmeccs után azt írtam, engedjék szárnyalni Léderer Ákost, a legkevésbé sem arra szerettem volna utalni, hogy hadd repüljön. Ehhez képest főnökei majdnem kirúgták szegényt. Történetesen az év…..
geryson 2010.02.11 15:37:46
@blah: Na mivan? Zavar ha átveszik a stílusodat? Idézzek tőled? "Ez a Léderer egy ötcsillagos fasz..." OFF/Itt jegyezném meg, hogy egy valamirevaló fórummotor kicsillagozza a trágár szavakat, de a te kedvedért: FASZ, FASZ, FASZ, FASZ, FASZ, FASZ, FASZ, FASZ. Most boldog vagy?/ON

Igazad van nem lehet vitatkozni, mert 240 hsz keresztül magyarázták itt többen, hogy a hokiban a verekedés NEM szabálytalan, nem erkölcstelen, hanem hozzátartozik a játékhoz. Aki elmegy hokizni, az pontosan tudja mit vállal, egy játékos sem lepődik meg azon, ha az ellenfél ledobja a kesztyűjét.
Vered itt a melled, hogy mennyi közöd van a jégkoronghoz, de fogalmad sincs arról mit jelent teljes szívből szurkolni valamiért, ami fontos neked. És ha úgy alakul a helyzet akkor te is fejhangon üvöltesz és kiadsz magadból mindent ami felgyülemlett benned a szaros hétköznapokon.
Gondolom te inkább hazamész iszol pár sört elvered az asszonyt meg a gyereket és le van vezetve a feszülség.
geryson 2010.02.11 16:03:32
@blah: Visszakérdezek: Ha szabálytalan miért nem avatkoznak közbe a bírók?
Nagyon nem értek azzal egyet, hogy nem lehet egy riporternek véleménye. De igen legyen. A játékosok nevét és statisztikai adatokat a technika mai állása szerint már egy közepesen intelligens szofver is képes bemondani (sőt még kevesebbet is hibázna), de egy sportközvetítés attól lesz élvezhető a TV előtt, ha a riporter hangulatot teremt, érzelmeket tud kiváltani a nézőből.
Nézz meg egy nől kézilabdaBL meccs közvetítését a Viasat3-on. Legszívesebben felvágnám az ereimet egy görbe fakanállal. Mintha II. János Pál temetési szertartását közvetítenék...
Az HBO nálunk nem nagyon foglalkozik gyártással, a Darwin-díjas haláleseteket feldolgozó saját sorozatuk után idén egy dokumentumfilmet prezentáltak, amiben Pierre Woodman pornóproducert próbálták emberközelbe hozni, felemás eredménnyel. Woodman az a köpcös francia csávó, aki az…..
Pár nappal ezelőtt az Opera már sejtetni engedte, hogy valamilyen nagy dobásuk van a láthatáron, de akkor még nem lehetett tudni, hogy ez a Mini vagy a Mobile lesz végül. Pár napja kiderült, hogy az Opera Mini 5 új betájáról van szó, és ma végül meg is jelent az új, minden…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..