Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buher

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter saját kárán tanulta meg, hogy kötőjeles domaineken nem regisztrálunk. Az igen jól hangzó nevű www.top-of-software.de oldalról próbált meg letölteni egy ingyenes Openoffice-t, így nyilván fel sem tűnt, hogy minek ehhez regisztráció, illetve, hogy az pénzbe is kerül: A…..
Ugye milyen borzasztóan hangzik? Pedig nem is olyan durva a helyzet, mint azt elsőre gondolnánk. De nem is különösebben megnyugtató. Olvasónk, Lótumfaktum, a jelek szerint kiborult azon, hogy a Teletál Húsvét előtt adagonként egy műmarcipán meglepetéstojást küldött a…..
Egy hónapja írtunk az IKEA csomagmegőrzőjének megbízhatatlanságáról és már meg is érkezett az akkor megtörtén feljelentés nyomán elindult ügy lezárása. Gyanusított nincs, csak 3 ugyanolyan eset, az IKEA leszarja, a rendőrség meg úgyszintén. A múltkori IKEA-csomagmegőrzős…..
Buher 2010.04.15 09:16:28
@ringer:

Előző posztban szerepel:

"- vajon miért van az, hogy bár a wc-ajtótól elkezdve az információs pultok, talán még a ráksaláta is kamerával védett, a csomagmegőrzőre, de még a környékére sem jutott az uszkve 8.000 forintos kamerákból egy darab sem. Talán még az OBI-s 1.500 forintos kamukamera is megtenné, ha a válság, és anyagi érdekek a fő indok."

Te merre jársz???
Nicolason 8 évvel ezelőtti parkolási bírságokat akar behajtani a váci Creditexpress, többek között olyan időszakra is, amikor az autó még nem is volt a tulajdonában.  De mikuláscsomagot később sem kapott, úgyhogy nagyon nem érti miről van szó, szerinte ez csak…..
Nem könnyű a Relay-nek megfelelni, volt már náluk baj a nagy címlettel is, most meg 600 Ft-nyi apró csapta ki a biztosítékot a kedves újságárusoknál. A mai este folyamán történt meg velem, hogy cigarettát szerettem volna vásárolni a Blaha Lujza téri aluljáróban található…..
Közeleg a Torkos Csütörtök, úgyhogy az ilyenkor szokásos leleményekre melegítünk Náncsi néni 30. évi jubileumi akciójával. Az ételeket 30 évvel ezelőtti árakon adták, amit az italárakkal kompenzáltak: Megint bedőltünk....és még mindig Magyarországon, Budapesten vagyunk a…..
Megjött a tél, ami a MÁV-ot szokás szerint olyan meglepetésként érte, mintha a cég előző ötven évében szubtópusi vonalakat igazgatott volna. De most nem ez a téma, hanem egy szenyó hókotrós, aki a Blahán kicsinálta egy buszmegálló utasközönségét. De a webkettes 2009-ben…..
Buher 2009.12.21 03:04:24
A lenti levél írója szerint a Porsche Buda tizennyolcszoros áron akarta megjavítani azt, amiről később kiderült, hogy el sem romlott. Ráadásnak az ingyenes átvizsgálás, plusz a kamu hiba megállapítása sem került kevésbe. Történt, hogy a skoda fabia típusú autóm (amit azelőtt…..
Buher 2009.10.14 20:46:03
@Kulics:
Aki azt sem tudja, hogy a kerékőr levétele nélkül nem lehet féktárcsát cserélni az hogy mondhat olyant, hogy az ablaktörlőt a komputer vezérli???
Az ablaktörlő egy külön vezérlő relével működik...semmi köze a központi egységhez.
Szerintem leragadtál 1976-nál.
Még szerencse, hogy csak a saját verdádat szervizeled.
Ez maradjon is így.

Amúgy meg nem áll semmiből megszerezni egy modern autó gyári szoftverét. Kell hozzá egy laptop és egy csatlakozó.
Ha néha eljár az ember autós találkozókra, akkor ez a kérdés is megoldva.
Tudod...már 2009-et írunk. Haladni kell a korral.
Buher 2009.10.15 12:42:13
@Kulics:

Hmmmm...
2002-es 4-es Golf-om van. 1.4-es 16 szelepes.

Hasonló RELÉ vezérli az ablaktörlőm:
picprojekt.extra.hu/ablaktorlo/index.html
Írom még 1X...RELÉ!!!

Autós talik alkalmával szoktuk a laptopos kombót használni. Egy régi P4-es notit alkalmazunk erre a célra.

Ja, hogy ez nem modern autó?...bocsi!

Lehet élcelődni.
Évi a TGI Friday's különbejáratú Torkos Hétfőjén szembesült azzal, hogy étkezési jeggyel fizetni speciális kedvezmény. Ennyire rossz a kajajegyek árfolyama? Azt hitte a Homár, hogy már mindenki mindent azzal fizet: Minden héten hétfőn el szoktunk menni vacsizni, általában egy…..
Miss Artenek sikerült egy olyan 40 ezer forintos mobiltelefonba invesztálnia, amelyik negyedévente elromlik a nyitogatástól, így évente +40 rugó lenne a fenntartása: Szomorúan kellett tapasztalnom, hogy a fogyasztó csak addig érdekes, amíg fizet. Nem vagyok naív, tudtam én ezt,…..
Buher 2009.10.02 03:28:13
Imádták a kommentelők a Féllábú buszvezető a lehúzós tévévetélkedőben című, két héttel ezelőtt élesített posztunkat, amiben Noranora elcsodálkozott, hogyan jöhetett ki páratlan megoldás - 773 - a "3 kislány utazik egy buszon Londonba. Mindegyikük kezében 4 kosár van,…..
Extrém, sőt perverz oktatási szituáción ábrándozik Szekértábor: a BKV tanul a MÁV-tól. Azaz tanulhatna, mert olvasónk végre talált egy közlekedési céget, amelyik még a MÁV-nál is érzéketlenebb arra  furcsa tényre, hogy úgynevezett ügyfelei vannak, akiknek a kedvében…..