Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomus

45 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E heti akciós repülőjegy tippünk: Akciós repülőjegy New York-ba már 115 611 Ft-tól ..
                Akciós szállás Párizs 19 021 Ft-tól..
Január 12.-én kedden késésekre lehet számítani a Malév utasainak. A Malév földi kiszolgáló cégénél hétfő estétől tartó sztrájk miatt. Járat törtlésekre egyenlőre nem volt szükség.A Malév arra kéri utasait, hogy a megszokottnál legalább egy órával korábban érkezzenek…..
Egy belső vizsgálat több, mint 20 millió eurós hiányt állapított meg az Air France üzemi tanácsának költségvetésében. Az óriási hiányra nem tudnak magyarázatot adni. Az óriási hiányt az üzemi tanács előző vezetése 2007 márciusa és 2009 novembere között halmozta…..
Péntek éjjel három részeg utas pokolgépes fenyegetésre utaló kijelentéseket tett a Londoni Heathrow repülőtérről Dubajba induló Boeing 777-es fedélzetén. Az ittas utasokat terrorellenes rendőri egységek vették őrizetbe. Az Emirates légitársaság repülőgépe már a…..
Akciós repülőjegyek Frankfurtba   A 2010 január, február és március hónapjaira érvényes repülőjegy akció kretén belül már 32784 Ft-tól repülhet Frankfurtba. Az akciós repülőjegyeket itt találja a jobboldali akciós repülőjegyek között...
A Cseh Légitársaság (ČSA) a gazdasági válság miatt tavaly 1350 alkalmazottjától, köztük pilóták tucatjaitól, vált meg, jelenleg így mintegy 3300 embert foglalkoztatnak.  A legtöbb embert tavaly ősszel bocsátották el, amikor a hatalmas veszteség miatt csődközeli helyzetbe…..
Az előző évinél 33 százalékkal több, 7,8 millió utast szállított 2009-ben a Wizz Air - közölte a diszkont légitársaság. Az idén több mint 10 millió utassal számol a légitársaság. Beszámolva a múlt évi eredményekről, a közlemény emlékezet arra, hogy Prágában a 11.…..
 Ľubomír Bugáň az Új Szó-nak adott nyilatkozata alapján a szlovák bíróság még idén megszüntetheti a fapados légitársaság ellen folyó csődeljárást amivel a Sky Europe több ezer ügyfele és hitelezője károsodna. A komoly gondokkal küzdő légitársaság ellen idén…..
A szlovák SkyEurope csődjét követően északi szomszédunk újabb légitársasága kényszerül tevékenységének beszüntetésére. A Seagle Air főként charterutakat üzemeltető légitársaság akiktől a közlekedési minisztérium megvonta a repülési koncessziót. Az intézkedés…..
 A pilóták érdekvédelmi szövetsége a Hunalpa határozatlan idejű sztrájkot hirdetett december 24. Reggelére. A pilóták 24,3 százalékos béremelést követelnek, ami a bruttó 2,2 – 3 millió forintos fizetéseik melett 550 000 forintos havi…..
A 2010 január, február, március és április hónapjaira érvényes repülőjegy akció kretén belül már 25 602 Ft-tól repülhet Párizsba. Az akciós repülőjegy Párizsba természetesen menettérti, a részletekért kattintson ide..
Ahogy az eddigi sztrájkok legtöbbjének a Unite szakszervezet sztrájkjának is a légitársaság által tervezett leépítések és megszorítások adnak okot. Miután a szakszervezetnek nem sikerült megegyeznie a British Airways-el az utaskísérők bejelentették, hogy…..
A malév 65-ről 45-re csökkentette romániai járatainak számát a téli időszakra. A Malév idén 280 ezer utast szállított romániai járatain. A légitársaság járatainak csökkentését a válsággal indokolta, de az intézkedéstől 7-8 %-os növekedést várnak…..
Az Alconet japán charter járatokat üzemeltető cég és a kijevi Aerosvit légitársaság sikeres tárgyalásának eredményeként, 2010. július 2. és szeptember 22. között heti rendszerességgel közvetlen charter-járatok indulnak Japán és Magyarország között – értesült az…..
Hétfőn újraindította az  1992-ben felfüggesztett belgrádi menetrend szerinti járatát a Malév, Napi egy járatpár közlekedik a Nikola Tesla és Ferihegy repülőterek között.   A légitársaság főként az üzleti céllal utazókat célozza az ujraindított…..
Olcsó repülőjegyek New York-ba, kihagyhatatlan ajánlat.Olcsó repülőjegyek New York-ba, csupán 138 758 Ft-ért. Az olcsó repülőjegyek 2010 Január, Február és Március hónapra foglalhatók.Az olcsó repülőjegyek melett szállást is foglalhatunk az oldalon, tehát valóban pár perc…..
Sztrájkol a Finnair földi személyzete. Mindössze két hete fejeződött be a Finn légitársaság pilótáinak munkabeszüntetése máris itt a következő kiesés. Ezúttal a légitársaság földi személyzete kezdett sztrájkba. A sztrájkot hétfőn reggel kezdték, azóta 20 járatot volt…..
A Wizz Air fapados légitársaság idén júniusban jelentette be, hogy a szlovák főváros M.R. Štefanik repülőterén forgalmi bázist létesítene. A tervezett együtműködés első lépéseként szeptemberben a Wizz Air beindította Pozsony - Róma járatát. A fapados légitársaság a…..
A HOT magazin és a pelikan.hu közös nyereményjátékot inditott. Nyerj repülőjegyet partnereddel Párizsba!Csak válaszolnod kell 3 egyszerű kérdésre és máris esélyed van megnyerni a repülőjegyeket Párizsba. A részleteket ITT találod...
Az Európai Bíróság csütörtöki ítéletében kimondta, hogy azok az utasok, akik végső célállomásukat az előre tervezett érkezési időhöz képest három, vagy több órával később érik el általányalapú kártalanítást kérhetnek a légi társaságtól. A légitársaságok…..
Olcsó repülőjegyek Frankfurtba, kihagyhatatlan ajánlat.Olcsó repülőjegyek Frankfurtba, csupán 33 403 Ft-ért.Az olcsó repülőjegyek melett szállást is foglalhatunk az oldalon, tehát valóban pár perc alatt megszervezhetjük a hétvégi Frankfurti kiruccanásunkat.A járat Budapestről…..
Az Ibéria légitársaság több száz járatát törölni kényszerült a légi személyzet tegnap kezdett két napos sztrájkja miatt.A spanyol légitársaság napi mintegy ezer menetrendszerinti járatot üzemeltet a sztrájk miatt ebből 368 járatot törölni kényszerült. A népszerű…..