Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paradicsomoskaposzta

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pacalvadász K2 Étterem, Budapest 2009.02.04 15:45:00
Jó Étvágyat!Na most jól lebuktam, már megint a csodakoszos főváros, egyik tiszta menzájáról írok.(eredeti első mondat javítva a kommentelők kérésére!Ilyen is van!) Ez a menza mintha ikertestvére lenne az előző posztban leírtnak, ide is főként "irodások" járnak,…..
paradicsomoskaposzta 2009.09.24 16:02:22
Tisztelt Pacalvadász!

Én is ismerem a K2 éttermet, sőt azokat is, akik üzemeltetik. Gyakran járok oda ebédelni, és a véleményeddel csak nagyon kis részben értek egyet. Valóban vannak olcsóbb helyek is a városban, és valóban előfordul, hogy az "A" menü feltétje rántott párizsi. Gyerekkorunkban nem ez volt a kedvencünk? Manapság már olyan gagyi dolog párizsit enni? Nem mindenkinek futja sonkára, téliszalámira....
No de lépjünk tovább: amit a K2 Étteremben kifejezetten szeretek, az az ételek minősége. Rosszat ott még nem ettem, mind az ízek, mind pedig az ételek frissességére nem hagy kivetnivalót maga után.

Előfordult azonban, hogy amikor éppen nem "rendes" kaját ettem náluk, hanem csak elsétáltunk a legközelebbi gyrosig - na azt nem kívánom senkinek - egy jó kis gyomorrontást kaptam. Émelygés és hányinger egész délután... mikori is lehetett az a hús...?

Végül pedig, amiért írok neked ide:
Ahogy olvastalak, az volt a benyomásom, hogy számodra sem volt ez a hely olyan szörnyű, csak "ciki" lett volna jót írnod róla. Az előző kommentre adott válaszodban pedig elismered, hogy a tisztaságra vonatkozó megjegyzésed félreértés.

Ezért kérlek, javítsd át az eredeti szöveged első sorait, mert a valóságosnál jóval negatívabb képet festesz az étteremről, és ez sokakat bánt.

Ha rákeresünk a gúgliban az étterem nevére, az első találatok között jön fel a te pár keresetlen kezdő mondatod - ami valljuk be, egyáltalán nem fedi a valóságot.

Köszönettel,
paradicsomoskaposzta