Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZooL

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Index bő egy hónapja megírta, hogy az e-sporttörténelem legsúlyosabb csalássorozatára derült fény Dél-Koreában, amibe az egyik top játékos, Savior is belekeveredett. A helyzet azóta annyit változott, hogy most már tizenegy játékosról gyanítják, hogy sarasak lehetnek a…..
ZooL 2010.05.20 13:41:54
@zeneigéniusz: "Az én válaszom:
Egyébként meg nem akarok én senkit meggyőzni arról, hogy a póker nem szerencsejáték. Nekem az a jó, ha minél többen így gondolják és olcsón megvehetem tőlük majd a házukat/földjüket miután elvesztették mindenüket."

Az a vicc az egészben, hogy kb. két évvel ezelőtt, amikor még gőzöm nem volt a pókerről, én is pont ezt gondoltam. Hogy hosszú távon mindig a bank (itt terem) nyer és hogy elveszítheted a kocsid/házad stb. Azóta megtanultam pókerezni, és rájöttem, hogy mekkora hülyeség is volt az, amit annó gondoltam. A lényeg, hogy a fenti kijelentésed betudható a póker iránti teljes körű tudatlanságodnak - ez nem sértés, (sajnos) ez egy tény. Woody pedig tökéletesen felvázolta, hogy a neki címzett hozzászólásod is hasonló butaság.
Könnyű dolga van a kritikusnakbloggernek jelen esetben, hiszen az Alkonyat című tinilány-bestseller sorozat és annak filmes franchise-ának első része már mindent elvégzett helyette. Mivel a 12-18 évesig terjedő, elsősorban ábrándos lelkű lánykákból álló rajongóhadat…..
Booth szánalmas halála érthető módon nem izgatta fel nagyon a kedélyeket, de talán a meglehetősen szimpla Bang magyarításával nem is kell sokat trükközni. Eheti nyertesünk Novi bácsi egyszerű Bummmja. Sokkal ígéretesebb feladványnak tűnik viszont a mai Thwack, vagyis a Thomas…..
Szokás szerint kezdjük az eredményhirdetéssel.A Hunter Jennings búcsújelenetéhez érkezett javaslatok közül a tömör Tikk-puff!-ot, a Hunterhez remekül passzoló Kan-durr!-t és Cső-dörr!-t, valamint a szemléletes Tak...takkk...bumm!-ot megelőzve végül az esemény váratlanságát…..
ZooL 2009.10.15 12:08:29
ZooL 2009.10.19 10:12:37
Kezdjük az eredményhirdetéssel: a Kutyás Lucy lángralobbantása kapcsán érkezett ötletek közül a sssserc lett a nyerő, gratulálunk ZooLnak, további teendőiről levélben értesítjük. (Egyébként jól futott még a flrummm és a süssssss is, a vicces kategóriában kiosztott…..
Először is köszönjük a múlt héten indított címfordítós játékunkra érkezett javaslatokat. Őszintén, megunhatatlan szórakozásnak bizonyult az egymás után sorakozó stömpfök, pröccök és füccsök és társaik közt bogarászni, még akkor is, ha ezek egy része nem igazán…..
Már A Harper-sziget tegnapi beharangozójában említettük, hogy a sorozat epizódjai eredetileg remek hangfestő szavakból álló címeket viselnek, melyek az adott részben elkövetett valamelyik gyilkosságra utalnak. A fejlett képregénykultúrával bíró amerikaiaknak nyilván nem okozott…..
ZooL 2009.09.24 15:45:30