Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Icecream & Coke

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összesen egy 1 perces összevágott kisfilm - szép táj, havas fák, morgó hang, és egy repkedő őrült. Talán másodszor ül a C4-ben, először van kint havon vele. El kell mondani hamar, hogy semmiféle idők, vagy összehasonlítási alap nincs a többiekhez képest. Még az Arctic Rally…..
Nos, megtörtént. Eddig megpróbáltam objektív, tárgyilagos bejegyzéseket írni, ezután pedig nagyon könnyű lesz ezt megtennem. Ezúttal azonban előre jelzem, hogy ez nem fog sikerülni, és nem is célom. Kimi számomra a szerethető sportemberek egyik mintapéldája volt. Én még a régi…..
Icecream & Coke 2009.11.18 13:32:35
Tudtam én, hogy itt is kiteszel magadért Front, és ezúttal sem okoztál csalódást:) Most ismételjem megint önmagam? Annyira gáz, de ez a helyzet: minden szavaddal egyetértek. Utolsó pillanatig hittem, hogy lesz megoldás/van megoldás, és Kimi marad, de csalódnom kellett. Vagy nem is, mert legeslegbelül azért volt egy ilyen félelmem, csak nem hagytam teret neki; és ez azt mondatja velem, hogy Kimi jó döntést hozott, mindenképpen jót. Mert ha nem álltak össze a körülmények úgy, ahogyan azt elképzelte (bizony, egy harmincas "meglett" embert már nem lehet kényünk-kedvünkre alakítgatni, ugráltatni, ahogy nekünk tetszene (mondom ezt Ronnak és csapatának), KImi eddig is pontosan tudta, hogy mit akar, mostanra pedig teljesen kiforrottnak látszik.
Robertson ma azt nyilatkozta, hogy mindeddig az elsődleges opció Kimi számára az F1-ben maradás volt - egy versenyképes autóban -, de ennek a projektnek kedden pont került a végére. És mostantól másfajta prioritások lesznek érvényesek. Kíváncsian várom, hogy melyek lesznek azok (gondolom, a rali mindenek előtt).
Láttam, hogy Kimi szóvivője is megnyilatkozott, de azért bízom benne, hogy Kimi is megszólal végül, és mond valamit nekünk, mert valahogy én sem hiszek az F1-től való visszavonulás ideiglenességben...

Szóval Front... csak azt akartam eredetileg mondani, hogy kösz az újabb szívmelengető bejegyzést, már igen vártam rá, /kár, hogy ilyen szomorú az apropója/...