Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Taknyosmakikaki

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Tisztelt Szerkesztőség!   A velem történt igazságtalanság sajnos büntetlenül maradt, ezért írom le most, hogy mások is okuljanak belőle.    3 és fél évet dolgoztam egy informatikai vállalatnál. Jó…..
Attila a kedves, hibáikat sajnáló, ám nem éppen toppon lévő Ready Computerstől próbált vásárolni, részleges sikerrel. Jó sokat utazott feleselgesen, végül a félreértések miatt kapott 1,5 % árengedményt. De nem haragszik, mert legalább nem voltak bunkók, vásárolni viszont…..
Meryl Streep-et ezennel kikiáltom a leggyönyörűbben öregedő, és azt a legméltóságteljesebben viselő sztárnak (na jó, most hirtelen beugrott még Sophia Loren is - de rajtuk kívül más nem jut az eszembe - nektek?). Meryl Streep a Vanity Fair januári címlapján lesz látható, majd a…..
Subba Cé mint cici: Kustánczi Lia 2009.12.02 07:30:00
A címben szereplő okosság tegnap hangzott el a Hal a tortán adásában, Kustánczi Lia segítette így Zana Józsefet a nevével kapcsolatban. Igazából ez a kis színes kitérő csak egy kis bemelegítés volt a Lia új klipjéhez! Persze semmi szívdobogás, a klip divatos, a zene pedig a…..
Taknyosmakikaki 2009.12.02 08:27:53
Felháborodással vegyes izgalommal indítottam el a videólejátszót, amikor arról hallottam, egy tényfeltáró újságírót az első, belemenős műsora után kirúgtak a Duna tévétől. Ahogy írtuk, Apáti-Tóth Kata Szijjártó Péterrel, az MSZP könyörtelen korbácsolójával, majd a…..
  Megvált a Duna TV Apáti-Tóth Kata műsorvezetőtől. Az ok: a közszolgálati csatorna vezetői szerint túl keményen kérdezte Mesterházy Attilát és Szijjártó Pétert (Szijjártó azonban azt nyilatkozta, hogy teljesen korrektnek találta a beszélgetést és kikérte magának,…..
Már csak négyen versengenek Benkő Dániel kegyeiért, és kezd is kicsit unalmassá válni a minden mozzanatában előre megírt műsor, de a héten végre izgalmasabb részhez értünk. Ujjazás és erekció már eddig is volt, a hétfői adásba viszont olyan jelenetek kerültek volna, amikhez…..
Taknyosmakikaki 2009.11.30 15:35:47
@csibebubu: azt nem gondolom, hogy beszámláz, persze bármi megeshet, de szinte már alig olvasom amióta ezzel a szutyok műsorról "tudósít" ,sajnálom, hogy ide jutott a comment is
Igen! Itt van John Rambo, akinek nagyobb a tokája és egy kicsit több szteroidot szedett mint kellett volna. De a nyila még a régi és még belező jatagána is lesz. Rambo 4 22:40-től a TV2-n és itt a Zskategória blogon! Gyere és élvezzük együtt!Na, mindjárt kezdődik, már csak…..
A Benkő feleséget keres lassan olyan szitokszó lesz, mint Győző volt annak idején, ezzel riogatják majd konzervatív anyák süldő lányaikat, ha nem mennek haza időben: Szamanta, úgy végzed, mint azok a lányok a tévéműsorban, és majd megpocsíkol a egy holtrészeg lantművész,…..
Múlt hét vasárnap után újabb Rambo folytatás és újabb Zslive! 22:55-kor Megan Fox gépzsíros csöcsei után nézzük együtt ahogy Rambo megoldja az afgán válságot! Robbanások, kecskék, helikopterek és Trautman ezredes szokásos nézése. Ne feledjétek 22:55 Tv2! Én már nagyon…..
Necro még mindig meg tudja lepni az embert, még akkor is ha már látta a White Slavery és a Who's ya Daddy cenzúrázatlan klippjeit. Legújabb lemeze DIE! néven látja meg a napvilágot 2010 februárjában és a Human Traffic King ( White Slavery pt. II ) klipje segít mindenkit rávezetni…..
Taknyosmakikaki 2009.11.19 15:56:57
„Ha a szemembe mondaná, hogy kopjak le, akkor sem lennék képes feladni” – három történet következik, amit egyetlen érzés köt össze: a tanácstalanság. A srác sokatmondó pillantásokkal tartja bizonytalanságban a lányt, miközben a háttérben vitustáncot lejtenek…..
Taknyosmakikaki 2009.11.16 11:33:13
Simon Aldous, a Microsoft dizájner partnercégének vezetője jelentette ki ezt, persze ő csak a kinézetről nyilatkozhatott. A "szteroidos Vista", ahogy ő hívja az új Windowst, készítésénél elmondása szerint a Mac OS X dizájnját vették alapul.''Az egyik, amit az emberek…..
Taknyosmakikaki 2009.11.12 12:47:17
„Úgy látszik, vonzom az egyenruhásokat” – állítja következő történetünk írója, aki megismerkedik egy honvéddel. Már a kapcsolat elején, az első randi árnyékában kiderül, hogy elég link figura, aki ráadásul egyedi értelmezéssel bír a párkapcsolatokat…..
Taknyosmakikaki 2009.11.12 10:56:46
Gabrielláék tavaly télen próbáltak spórolni a tartályos gázzal és kevesebbet fűteni, de minek. Mivel így egy éve nem rendelt újabb adagot a Prímagáztól, kiszámlázták neki a tartály bérleti díját, ami nem egy korrekt húzás a szolgáltató részéről. Miért kötelező…..
G. az A1 szerviz régi ügyfele, aki eddig meg volt elégedve a szolgáltatással, de most valahog nem sikerült elérnie, hogy megjavítsák a mosógépét. A dolog nem rajta múlt, ő kitartóan hívogatta azt őt visszhívni elfelejtő ügyfélszolgálatot, de hiába. Tisztelt Szervíz!…..
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
„Miatta feladtam volna akár az életemet is.” A srác kiszúrja a lányt a neten és azonnal megdobban a szíve. Nem kicsit...nagyon. Eleinte minden bátorságára szükség van, hogy legyőzze félénkségét, és megszólítsa őt. Végül sikerül egy randit egyeztetni. A szenvedély…..
Brett Ratner rendezte volna a Conan filmet, azonban ő kiszállt a produkcióból, helyette Marcus Nispelt szerződtették le. Az alkotáshoz még nem találták meg a megfelelő főhőst, anno Arnold Schwarzenegger játszotta a figurát, ez a szerep tette őt ismertté.Az MTV News-nak sikerült…..
Érdekes és kortárs problémát vet fel a népszerű autózz!-blog szerkesztője, aki megpróbált ingyenesen Vistáról frissíteni Windows 7-re. Természetesen nem sikerült neki. A laptopját gyártó Acer a Microsofthoz irányította, miután céges Maestro-kártyájával pont nem tudja…..
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
Taknyosmakikaki 2009.11.06 13:20:10
Mármint az Auchantól, mely (még több) parkolót kíván építeni ide. Erről már írt dr. Kriska György a blogjában, de már szerepelt a Népszabadságban és a Vastagbőrön is az ügy. Viccesen mondhatnám, hogy a multinacionális pénztőke harcol az érintetlen természet ellen, de ez az…..
A Homár ezúton tisztelettel kérné a mobilszolgáltatókat, hogy az előző évezredben létrehozott internetes csomagjaikat most már tényleg szüntessék meg. Egyúttal törölhetik a Kb alapú elszámolást is. Amikor már azt hittük, hogy a Vodafone árazása a legelavultabb, kiderül, hogy…..