Regisztráció Blogot indítok
Adatok
radmin

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
 Orbánné Vica kiszabadul a nemzeti adósságspirálból Gyötrelmes tépelődés és húsbavágó törlesztés előzte meg a döntést, amit nyolcadik kerületi gettóban élő kis családnak meg kellett hoznia. Hagyjátok abba a feneketlen zsák töltögetését! Üzente anyjának Terra…..
Soha nem felejtem el azt az ügyeletes (házhoz kihívott) orvost, aki a (mint utóbb kiderült) szélütéses nagybátyámnak azt merte mondani, hogy vannak nála sokkal betegebbek is, és szedje össze magát. Semmilyen gyógyszert nem írt fel, nem vitette el kivizsgálásra, csak leszidta és…..
Megdőlni látszik a legenda, ami szerint az OMV atomra terrorizálja a kutasait, akik emiatt nem merik vizezni a benzint. Márton robogója még karácsonykor fulladt le egy OMV-tankolás után. Szervize szerint "erősen vizes" volt a 95-ös benzin, ám panaszára sem a magyar, sem…..
Ismét kaptunk egy fasza kis ízelítőt abból, hogy tisztelt honatyáinknak - ha tetszik, politikai elitünknek - épp annyi fogalma van a minket körülvevő valóságról, mint Paris Hiltonnak a sajtos párizsiról. Történt ugyanis, hogy napvilágra került, a pénzügyminiszter 300 milliós…..