Regisztráció Blogot indítok
Adatok
törköly

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hozamkorlát Nyereg alól 2011.01.14 12:00:00
Szeleshát Nomád 2007Szentestére szerettem volna valami igazán nagy, magasztos, alkalomhoz illő bort vásárolni, hosszas keresgélés után egy palack Szeleshát Nomád került a karácsonyi ajándékba kapott szép, új karafba. A vacsora egy hízott kacsa volt egyben megsütve, nálunk ez…..
Régóta rágják a többiek már a fülem, hogy a kezdeti lendületem alábbhagyott, itt lenne már az ideje írni. Minap, ennek is már két hete, pincelátogatásra vonult a falka, Szekszárdot vettük célba, mint már annyiszor. Hosszas egyeztetés után a Prantner pincére esett a választás,…..
Idei évben is megrendezésre került a most már hagyományosnak mondható szekszárdi borok kóstolója a Károlyi palotában. Én először látogattam el e jeles rendezvényre, melyet a Szekszárdi Borvidék Nonprofit Kht., illetve a Szekszárdi Borászok Céhe hívott életre.Ez ragyogó…..
Hétfőn a Monarchiánál jártam, ajánlották, hogy kóstoljam végig Kovács Nimród Pincészet új EGRI elnevezésű bor sorozatát, nyomatékosításként a kezembe nyomtak egy palackot a fenti sorozatban bevezetendő Bikavérből, hogy fogyasszam egészséggel, így történt, köszönöm!Úgy…..
Malatinszky Illatos 2008Régóta készülök írni az Illatosról, először a Késői szüretben hallottam róla és a házasítás már akkor felkeltette az érdeklődésemet, annál is inkább, mert a műsorban is elhangzott az összetevők neve. Az Illatos ugyanis Kadarka és Turán frigyének…..
Fritsch Cabernet Franc 2008Múlt hét kedden este, ahogy erről már olvashattatok felhívtam Lackó barátomat, hogy jöjjön el velünk Beremendre, Villányba. Lackó ráállt erre, és mindent félre téve velünk tartott.Egy közös barátunknak Gergőnek van arra egy kisebb szállodája, ezt…..