Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ozone

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Frissítés: elkészült az utazást szervező weblapunk, részletek a poszt alján!)Csütörtökön felvirrad a BKV sztrájk harmadik napja, harmadik napja fogunk fagyoskodni a megállókban, állni a dugóban, gyalogolni órákig a szmogban és nézünk majd mindenkire igen morcosan.Ez egy jó…..
ozone 2010.01.15 09:30:33
@Forest: Hol élsz? Nem a taxi olcsó, hanem a benzin drága. Ráadásul a mai autók mondjuk fele annyit fogyasztanak, mint hajdanán, azonos költséghányad mellett teljesen logikus, hogy most egy liter benzin árán nem egy, hanem kettő kilométert mehetsz.
Egy osztálynyi gyereket éjszakáztatott a MÁV Mezőtúron. Ha van hely, ahol az "elképesztő" jelző igazán el lett koptatva, akkor az a Homár, de mit tegyünk. A folyamatosan korszerűsödő, utasbarát vasúttársaság egyszerűen ott hagyott egy vonatrakomány embert - köztük a…..
ozone 2009.09.24 11:23:47
@Roberto1: "...és ezek a parasztok sztrájkolnak mindig olyan mértékű fizetésemelésért..."

Hadd kezdjem azzal, hogy te vagy a paraszt...

"...amit senki nem kap soha..."

Így van. Még ők sem kapják meg! :P

"Diplomásként annyit keresek, mint egy mozdonyvezető... vicc..."

Az a vicc, hogy téged még nem sokszor láttunk például Szenteste robotolni a világ végén, amíg a családod otthon a halászlét szürcsöli - nem úgy, mint a mozdonyvezetőket.
Az is vicc, hogy neked nem kell egy életen át több ember gázolásának terhét cipelned "annyi" fizetésért - nem úgy, mint az átlag mozdonyvezetőnek.
Az is vicc, hogy te sokkal nagyobb eséllyel éled meg a "műszak" végét ugyanannyi fizetésért, mint egy mozdonyvezető.
Az is vicc, hogy diplomád van, de eszed nincs. Ja! Bocs. Ez nem vicc... ;)