Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baruch Goldstein

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad? Kuruc.info - kell a pénz? 2009.11.04 07:42:00
A kuruc.info színvonala olyan, amilyen. Az állítólagos függetlensége is. Most nem erről lesz szó.Ha megfigyeltétek, a kuruc.info-n állandóan pénzt gyűjtenek: hol adományokat kérnek, hol meg a hirdetési felületeiket adják el. Mert ők pár millióból működnek, s kell a pénz,…..
  „Figyelj és megtalálod a gyenge pontokat, ez hit, becsület, semmi fondorlat” Az új modern keletistenítő pogányok széles termékpalettájából ezúttal a FankaDeli fantázianevű hétdallamos művészre szeretnénk értő olvasóink figyelmét felhívni. Rövid…..
Baruch Goldstein 2009.09.29 20:10:54
@Cypriánus: Nekem az eléggé megfelelő, hogy az orrodnál fogva vezettelek. Annyira ismerem már a fajtádat, hogy hűen le tudom képezni gondolkodását.
(Nem nehéz: egy kis önelégültség, egy kis arrogancia, mindig a részleteken való csámcsogás az egész helyett, óriási felsőbbrendűségi tudat)
Ne félj, tudásomat minél előbb hasznos és gyakorlati tennivalókra fordítom majd, ígérem.

Ideje már visszavenni országunkat.

kackia: amit a magyar menyecskéről írtál, az nagyon tetszett. Igazad van, mindenesetre a fogyást meg kell állítanunk. És csakis gyökeres változtatások útján lehet ezt megtennünk. Ezért is nagyon fontos, amit FankaDeli hirdet, mégpedig hogy állítsuk meg a züllést.