Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pöresz

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Friss! 2010.03.03 12:07:00
Felhívtam az imént Bendét, amolyan helyzetjelentés-jelleggel. Tőmondatokban kommunikáltunk, mivel meglehetősen instabil a térerő, ezért a mobilnet-kapcsolat is szakadozik, de küldtek pár fotót, amik Csikós posztjához lesznek berakva hamarosan. Karesz vezet, Csik posztot ír, három fok van, kellemes…..
Pöresz 2010.03.03 14:17:28
@Diesel125: Hát igen, én is erre gondoltam elöször, de sajnos az kevesebb embernek megoldható, a Hősök terére szerintem sokkal többen jönnének ki. Az elvetemültebbjeink esetleg előre mennének értük a határig, aztán díszkiséret formájában a hősökre kísérnék őket:)aztán Csikóst megválasztjuk elnöknek:)de minimum indítjuk árpilisban a Ponton Párt nevében
Pöresz 2010.03.03 14:23:27
@ommm: sorry, teljesen igazad van, nekem is most jutott ez eszembe a nagy izgalom közepette, hogy biztos meg lesznek fáradva.de azért telefonon tájékoztassátok őket h itthon miben vannak az emberek, ha nem néznék a kommenteket...:)
Pöresz 2010.03.03 14:39:10
@Figyejjémmá: Csatlakozok
@ommm: hát elhiszem...euforiába vannak ők is, mi is..nem lehetne valahogy élő webkamerás bejelentkezést kérni tőlük, nemtudom, biztos van ilyen oldal amin keresztül megoldható...netán a ponton megpillantásáról...kamera van nálak remélem...Antal Nimród oscar díjas filmet fog készíteni erről...:)
Az utóbbi fél évben alaposan megváltoztak az autózási szokásaim, szeptember óta nagyjából ötször annyit ülök a volánnál, mint korábban. Az öreg Volvo egyelőre derekasan szolgál, annak ellenére, hogy az idén töltötte a 16-ot, és üzemanyagon, meg olajon kívül nemigen kapott…..
Pöresz 2009.11.30 18:39:32
@tatabike: megkaptam, köszönöm!

@totálkáros: Értelek, én is leginkább 2 munka között olvasok totalcart, és sajnos ennek is köszönhetően, no meg annak, hogy nem áll sajnos minden utcasarkon olyan ember akivel komolyabban bele lehetne mélyedni autóipari kérdésekbe, ezért sajnos nem sok lehetőségem nyílik nekem se ilyen eszmecserékre. Elismerem a kommentelés és az internet nyújtotta előnyöket, valóban kényelmesebb, gyorsabb, viszont számomra egy jó beszélgetés/vita fogalmát soha nem fogja kimeríteni. Ha egy értelmes, intelligens ember végigolvassa például ennek a cikknek is a kommentjeit, hát szerintem az élettől elmegy a kedve...én végigolvastam, meg nagyon sokat végig szoktam, mert érdekel mások véleménye, mindig megtudhat az ember érdekes infokat, történeteket, viszont sajnos az ilyen fórumok 98%-a anyázásba és veszekedésbe torkollik, és már abszolut el is megy az ember kedve attól, hogy hozzászoljon bármit is. Meg egyébként is, elég gyalázatos ez, hogy egyre több embernek a közösségi élet kimerül az internet nyújtotta chat/fórum/komment/akármi lehetőségekben.értem én, hogy futunk, rohanunk, idegeskedünk, de tegye a kezét a szívére mindenki aki azt mondja, hogy 1-2 hetente nem tud időt szakítani arra amit szeretne.1-2 órát, nem egy fél napot, vagy ilyesmi.
kaptam már emialeket, aminek nagyon örülök, várom továbbra is, hogy kire számíthatok!
Pöresz 2009.11.30 16:27:00
@tatabike: én megértelek, én azért se nagyon megyek/mentem bele a kommentelésbe,mert tudom,hogy engem is hamar felhuzna a névtelen sértegetés,márpedig az esetek 90%-ban mindig van olyan aki nekiáll valamin kötözködni, ezért is gondoltam erre a személyes összejövetelre,ilyen emberek ugyse jönnének el, illetve mert sokan vagyunk akik normális keretek között igényelnék a témával kapcsolatos beszélgetést.
Pöresz 2009.11.30 17:43:55
@The Good Boy: tudok róla,nekem is eszembe jutott a belsőség találkozó,csak sajnos én se értem rá pont akkor,pedig szivesen elmentem volna.de gondolom ezzel többen is igy vagyunk,ezért gondoltam arra,hogy több ilyesmi megmozdulásra is van igény.

várom továbbra is az erre nyitott emberek emailjeit!
Mindenki, akit bármilyen szinten vonzanak ezek a füstölő, zakatoló, hangos gépek, amit autóknak hívunk, álmodozik olykor. Eljátszik a gondolattal, hogy egy számára ideális életben (melyben majdnem alaptézis, hogy korlátlan mennyiségű pénz áll rendelkezésére) és környezetben…..
Pöresz 2009.11.08 18:50:15
@evoVIII: én most látom elöször ezt a felajánlásodat,és nagyon szivesen élnék vele,nem azért mert német párti vagyok,ellenkezőleg.wrx sti-t már próbáltam, de igazándiból mindig lancer párti voltam.:)ha komolyan gondoltad dobj egy emailt!:) (luftyka@gmail.com)megtiszteltetés lenne
Tegnap írtam egy postot arról, hogy az IDF-en demózott, darabokra szedett gép valószínűleg Hackintosh volt, mert Macre nem emlékeztetett, viszont OS X futott rajta.Mondjuk nekem gyanús volt a Mac Prókból is ismert kék alaplap, de nem tudtam annyit a frissen bemutatott Light Peakről,…..
Pöresz 2009.09.28 10:05:24
Kb egy hete regisztráltam, hogy tudjak néha kommentelni, valamint ,hogy pár iphonenal,itunessal,macminivel kapcsolatos kérdést feltegyek, amivel nem vagyok tisztában...ez volt az a post amelyiknek a kommentjei végleg lehoztak az életemről is...egyszerűen röhej,hogy akármiről ír mcs, vagy Ádám,mindig az a vége,hogy véres háború folyik a kommenteknél azon,hogy milyen baromság apple terméket venni, ez mennyire szar,az mennyire szar,milyen drága stb...komolyan gyerekek,sokszor elhangzott már,de nem viccből: senkit nem érdekelnek ezek az alpári fölösleges megjegyzések. Igen,tisztában vagyok vele én is, hogy sokan (buzik is tisztes számmal) veszik az iphonet vagy macbookot azért, mert alma van rajta, és igen engem is tud idegesíteni mikor 14 éves gyerek divatból meg rajságból nyomkodják az iphonejukat....Sőt amig nem volt apple termékem többnyire énis túlárazott sznob marhaságnak tartottam,nem értettem mért éri meg,de akkor se jártam ilyen blogokra irigységből fikázni.ajánlom mindenkinek, menjen be egy apple storeba,vagy próbálja ki egy ismerőse apple termékét párszor,majd ezután alkossa meg a véleményét.és had ne egy blogoldalon kelljen egymás anyázásával kifejteni...hiába jöttök ide fikázni hogy buzik veszik meg hasonlók...igen tudjuk,hogy van ilyen is,de egyrészt szerintem sony vaio,vagy akármelyik konkurens prémiumtermék vásárlóinak x hányada is ugyanez,másrészt fogjátok már fel,hogy ide nem ezek az emberek járnak.hanem azok akiknek van valami megosztanivalójuk egymással,tapasztalat,probléma,kérdés, stb. Nem egymás meg az apple faszát akarjuk szopkodni. Nektek se kell ezt megtenni, de az ellenkezőjéér se járjatok ide légyszives...gyerekes.
Egyébként szerintem teljesen rendben vannak a postok, jó az oldal, mindig is lesznek emberek akik csak belekötni tudnak mindenbe,semminek nem tudnak örülni. Kritikát, véleményt pedig sajnos kevesen tudnak értelmesen, intelligensen kifejteni.ennyi.kikivánkozott belőlem.

Várom sok szeretettel az "akkor takarodj innen",meg anyukámmal kapcsolatos válaszokat....de egy tanácsot had adjak: abszolut nem fog érdekelni.
Pöresz 2009.09.28 14:47:54
@_wood_: :D óriási :D
Pöresz 2009.09.28 15:39:51
@Fórumromboló Troll: na erről beszéltem. Mi a jóédes trollanyukádér kell kiforgatni az ember szavait...?azért,hogy tudjál vitázni.sikerült is alátámasztanod az értelmes hozzászólásoddal a kommentem lényegét.

nem mondtam,és nem is gondoltam arra,hogy csak olyan ember van akinek apple termeke van, meg akinek nincs és irigy.csak sajnos van pár olyan ember aki "valamilyen relytélyes okbol kifolyolag" szeret fikázni és kötekedni.mint te. Mégegyszer mondom: NÉHÁNY ember.igy jò lesz?

A faszom amugy nem nôtt,ennél ha nagyobb lenne már kényelmetlen lenne:)
Aki eddig nem telepítette, ne is tegye: a külföldi oldalak beszámolói szerint a mostani volt a legelcseszettebb update az iPhone-ok történetében. A fórumokról kiderült, hogy a 3.1-es rendszer telepítése után számos mobil akkuideje drasztikusan csökkent, a hívások rendszeresen…..
Pöresz 2009.09.24 10:54:53
@UzsiDoboz: pontosan ugyanez a problémám!!egy hete telepítettem a szóban forgó szoftvert,és 3 napja napi rendszerességgel 2-3szor fekete képernyő,semmi reakcio,aztán 3-4 perc mulva minden visszaáll....akksi is vmivel kevesebb ideig bírja.

Most a tmobilenal mennyi ideig van garancia(januarban vettem)?mit takar a garancia ilyen esetben?vkinek vmi tapasztalat?van egy olyan érzésem,hogy ha besétálok,elmesélem ezt így,nem vágnak hozzám garibol egy uj 3G-t...
Pöresz 2009.09.25 09:08:40
@Hilts: na,ez szuper,akkor ma támadom is a tműveket:)melyik tmobile üzletben voltál amugy ha szabad megkérdeznem?budapesten?ja,a legujabb akciója a telomnak,hogy semmit nem hallok ha felveszem...3.1rulezz....
Pöresz 2009.09.25 13:26:25
@Hilts: köszönöm az infokat!hát, ennek az 1 hétnek nem örülök...nem is gondoltam rá pedig nyilvánvaló...:/az a baj,hogy munkához is használom a kicsit,nehezen tudom hanyagolni...milyen cserekészüléket adnak helyette?
Appleblog Olcsóbb lehet az iMac 2009.09.25 09:00:00
Most vagy beletaláltam valamibe, vagy csak véletlen egybeesés: amikor pár nappal ezelőtt bemutatta az Intel a Core i7-es processzorcsalád alacsonyfogyasztású változatát, postot írtam arról, hogy az remekül belepasszolna egy iMacbe. Bár elvileg laptopokba szánják a négymagos csipet,…..
Appleblog Itt az iTunes 9.0.1 2009.09.23 07:03:41
Mostanában valahogy nem sikerültek olyan jól ezek a frissítések, elég sokan panaszkodtak az iPhone új operációs rendszerére, és a mobilt kezelő program sem volt éppen hibátlan. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy két héttel a bemutató után már itt is a javított verzió, ami…..