Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orkati (könyvmoly)

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E-könyv olvasók Radar! 2009.10.04 23:33:00
Közkívanatra itt egy poszt, semmi másért, hogyha valaki más témához nem illő anyagot  talál a hálón, itt megoszthassa. A legjobbakból posztot fabrikálunk. Előre is köszönöm, a többi olvtárs nevében is. UPDATE: új megjelenéseket, érdekes könyveket a Könyvradaron…..
Intro Bár még mindig igaznak gondolom, hogy a prc több platformon elérhető, és több funkciót biztosít általában, de az is igaz, hogy nagyjából meg vannak számlálva napjai, és ha kihalni nem is fog feltétlenül, de elszigetelődik. Ennek legaláb két oka van. Az egyik, hogy az…..
orkati (könyvmoly) 2010.07.06 16:27:20
@Dworkyll: Sok újat tanultam ma, köszi az okítást!
orkati (könyvmoly) 2010.07.07 08:57:53
@SaGa: köszi, ha időm engedi, nekilátok kísérletezni vele :-)
Az első harmad végére sikerült meggyógyítani új online felületünk gyermekbetegségeit, élesben teszteltünk, úgy tűnik, működik a dolog. Kedves olvasóink itt tudták követni szöveges közvetítésünket, ez alatt a bejegyzés alatt észrevételeiket várjuk...
Sage meggyógyul 29 2010.01.08 14:35:00
Ha lesz megint kicsit több erőm, akkor írok többet majdan.    ..
orkati (könyvmoly) 2010.02.18 08:47:11
Mihály Árpád maradni szeretne Magyarországon, de ez a Sapa Fehérvár AV19-től is függ, mint mondja. Igazából itt van az otthonom, ahol játszanom kell, ez Nathan Martz véleménye, miután Olaszországban nem mentek jól a dolgai. Komolyan gondolom, hogy a magyar csapatban akarok játszani,…..
Utoljára foglalkozunk a magyar–szlovén második szlovén góljával. Megnéztük a találatot százszor, nem vagyunk biztosak semmiben. Van egy videónk, amelyen közvetlenül a találkozó után nyilatkozik Hetényi kapuvédő, Kincses játékvezető és Sator szövetségi kapitány.…..
Kedden hat mérkőzést rendeztek a KHL-ben. A listavezető nagy verésbe szaladt bele a Lada otthonában, a három Dinamóból kettő nyert. Az Ak Barsz a hajrában fordított a Traktor ellen, majd a hosszabbításban be is húzta a meccset. A Nyeftyehimik–Avtomobiliszt mérkőzésen a…..
A Phoenix éppcsak túl élte a nyarat, még mindig nincs tulajdonosa. A Detroit legjobb góllövőitől volt kénytelen megválni. A Chicago idén még erősebb lesz. A San Jose Dany Heatleyvel indul versenybe a Stanley-kupáért. A Nyugattal folytatjuk a beharangozást. Az első részben,…..
Péntek hajnalban kezdődik az NHL 2009/2010-es szezonja. Szokás szerint óriási mozgás volt nyáron a játékospiacon. A szezon rajtja előtt sorra vesszük a csapatok, latolgatjuk az esélyeket. Hat részt terveztünk, kettő lett belőle. A Keleti Konferenciával kezdünk. Az…..
orkati (könyvmoly) 2009.10.01 14:42:49
@csatoimi: Afinogenov régen nagyon jó játékos volt, de tény, hogy mostanában nem megy neki. Azt látom, hogy a koronggal most is csodákat művel, csak éppen a végét bukja be szinte mindig: a kapu mellé lő, rosszul passzol vagy elveszik tőle, mert túl sokat pepecsel...
orkati (könyvmoly) 2009.10.01 18:20:12
@csatoimi: @csatoimi: Antropov komoly erősítés az biztos. Hatalmas, erős, és ügyes is, és most már szépen termeli a pontokat.

Ellenben Afinogenov az elmúlt két évben nagyon harmatos. Több pont kellene tőle, és jobb +/-, mert ez így kevés. Jó, volt sérült is, de ha jól rémlik azért is ücsörgött a nézőtéren, mert nem tudott formába kerülni, és az edző elégedetlen volt vele...
Ha kicsit pontosabban tudna játszani, sokkal jobban megbecsülnék.

Ja, és LET'S GO CANES!!!! :-D
Jégkorong Mats Sundin visszavonult 2009.09.30 16:35:00
Mats Sundin, a svédek olimpiai bajnok hokisa 19 szezont húzott le az NHL-ben, legutóbb Vancouverben játszott, 1349 ponttal 25. az NHL örökranglistáján. Úgy döntött, befejezi. A 38 éves Sundint 1989-ben első európai játékosként első helyen választotta a Quebec Nordiques.…..
Jégkorong Wayne Gretzky lemondott 2009.09.26 16:02:00
A Phoenix főedzője már az edzőtáborba sem kísérte el csapatát, most hivatalosan is búcsúzott. Olaf Kölzig és Patrice Brisebois visszavonult. Mégsem kapott szerződést Theo Fleury a Calgarynál. Rob Niedermayer végül New Jerseyben kötött ki. 14 NHL-szezon után visszavonult Olaf…..
orkati (könyvmoly) 2009.09.28 18:24:23
Phil Kessel, a Boston 21 éves centere 5 évre írt alá a Maple Leafshez, 27 millió dollárt fog keresni. Theo Fleury már gólpasszt is jegyzett, és megvan az első pontja John Tavaresnek is. Visszatért az NHL-be Dave King, aki az elmúlt öt szezonban Európában dolgozott, a tréner s Phoenix…..