Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balközép

285 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hunvald-blog 569. Inasok 2021.03.19 20:29:00
A miniszterek nagybecsű elnöke ma reggel a szokásos, Kossuth-rádiós igehirdetésében interjújában – miközben kiderült, hogy egy hétig még biztos maradnak a korlátozások – arra a kérdésre is válaszolt, hogy a medikusok mennek-e, ha hívják őket. ... „Most az a helyzet, hogy a rezidenseket, ők az inasok…..
Listát készíteni mindig egyfajta összeszedettségre utal. Vagy éppen az a cél, hogy ezt elérjük. Esetleg, hogy rögzítsünk egyes dolgokat. Persze van olyan, amit az ember nem felejt… Orbán Viktor is rendszeresen levelez velünk, én is írtam már Áder Jánosnak, most meg épp Nyunyóka a soros – már úgy…..
Már több mint 5 ezer egészségügyi dolgozó jelezte a Magyar Orvosok Szakszervezeténél, hogy elhagyják pályát, és nem írják alá az új munkaviszonyról szóló szerződésüket. A szervezet elnöke szerint már az is katasztrófa, ha 10 ember felmond, de ha tömeges pályaelhagyás lesz, januárban összeomlik az…..
Egy hírportál számolt be arról, hogy az IKSZ Családbarát Munkacsoportja egy konferencián kívánja megvitatni többek között az alábbi javaslatokat: 1.) 30 év felett vezessék be a szingli adót; 2.) Ne lehessen állami vezető pozícióban az a nő, akinek nincs legalább 3 gyermeke;  3.) A fiatalok…..
Hát volt a hétvégén egy Fidesz kongresszus. Sokat gondolkoztam azon, hogy mit lehetne újat mondani, olyat ami nem fogalmazódott már meg az elmúlt évtizedben egy Fidesz-kongresszusról. Igazából, az újságíróknak és a kritikusoknak könnyű a dolga: elővenni az eggyel korábbi Fidesz…..
balközép 2015.12.15 10:45:15
@nemecsekerno_007:

Addig sajnos nem tudunk beszélgetni, ameddig nincsen meg a tárgyi tudásod, kérlek olvasd el ezt a cikket és akkor nem fogod keverni a szezont a fazonnal:

www.szatmari-monitor.ro/2012/02/hetvenot-eve-hirdette-meg-f-d-roosevelt-a-cselekvo-allam-politikajat-a-new-dealt/
balközép 2015.12.15 10:47:25
@♔bаtyu♔:

Megkérdezhetem, hogy neked mitől van több erkölcsi alapod, mint egy "MSZP-s" blogernek bármire is?
balközép 2015.12.15 11:03:40
@nemecsekerno_007:

Azt, hogy az ellenzék miről beszél azt nem tudod, mert nem követed/követheted nyomon. Sajnos, csak arról értesülhetsz az ellenzékről, amit a média megír. És most finoman fogalmazok, az nem mindig teljes kőrű.
Folyatódik a kótyavetye. Tovább privatizálja az állam a magyar termőföldeket. Ezúttal Somogyban folytatódott a szabad ... maradjunk annyiban kereskedés.Soha eddiginél nem volt botrányosabb az ügy. 11 gazda jelent meg az árverésen és dokumentumokkal próbálták igazolni, hogy az…..
balközép 2015.12.12 10:18:32
@szabadság elvtársak!:

MTI Archívum segít bebizonyítani, hogy az MSZP akkor is tette a dolgát és volt elképzelése erre. Sajnos, nem mondasz valót!
balközép 2015.12.12 17:25:33
@szabadság elvtársak!:

abban egyetértek, hogy az ember nem tudja megválogatni a rokonait. Gratulálok a sógornak, hogy függetlenített pártitkár volt, bármi is legyen az.

Azért mert régen volt, de 1990 és 1994 között köztudott, hogy nem az MSZP irányította ezt az országot. A kárpótlás pedig ebben az időszakban volt, az MSZP akkor is azt elhibázottnak tartotta.

Bár, lehet, hogy Gyurcsány a rokonod, de az is tény, hogy akkor nem tartozott az MSZP vezető politikusainak táborába, bár ha ennyire negatívan látja az MSZP 1990-1994 közötti szerepvállalását, akkor miért csatlakozott 2002 után az MSZP-hez?
Vannak olyan "ballibek" pontosabban inkább libek, akik az MSZP halálát nagyon várják, mert  az MSZP csak foglalja a helyet és ők mennyivel jobban le tudnák váltani a Fideszt.   Öreg harcos, jár a keksz! Nos, ez egy indirekt beismerő vallomás. Ami igazából azt jelenti, hogy halj…..
balközép 2015.12.10 20:44:10
@G. Wolf:

Segíts, melyik választáson kapott az MSZP 7%-ot?
balközép 2015.12.10 20:46:04
@Jolka40:

Teljesen igazad van!
balközép 2015.12.10 21:01:41
@G. Wolf:

A közvélemény kutatás egy indikátor a sok közül.
Az MSZP agóniája évek óta tart, de az utóbbi időben már teljesen egyértelművé vált, hogy halálos kimenetelű lesz az az agysorvadás és gerinctörés, amiben a Magyar Szocialista Párt szenved. Mi Öreg Harcosok reméljük, hogy ez a haláltusa már nem húzódik soká, mert az a…..
Az a történet gondolom meg van, hogy hogyan lett újraosztva a dohánypiac. Tudod a trafikmutyi. Nem is nagyon untatnálak Titeket a részletekkel, de arra emlékeztetek mindenkit, hogy a duma a dohányzás leszoktatás, illetve a rászokás megnehezítése volt.Az is meg van, hogy tájékoztatót…..
A hír a következő. egy srác mikulás napján beöltözött mikulásnak elment egy családhoz, akik NAV ellenőrök voltak és mivel nem volt vállalkozói engedélye és nem adott számlát ezért megbüntették 200 ezer hufra. .Kettő dolgot szeretnék leszögezni: egy nem vagyok benne…..
balközép 2015.12.07 20:52:30
@zdanee: Nem lehetett 25 milliót elszámolni. Nem emlékszem rá, azt hiszem napi 3000 forint volt a max
Európának nagyobb együttműködésre, nem pedig a szélsőségesek erősítésére van szüksége. A szabad Európa gondolata teremti meg a szabad nemzet államokat. A holland kormány nemrég felvetette a gondolatot, hogy hozzanak létre egy úgynevezett mini-Schengent a Schengen-zónán…..
Mielőtt a címben foglalt véleményemet részletesen kifejtem fontosnak gondolom megválaszolni azt a kérdést, hogy mi is az a népszavazás?A választó polgárok akaratának közvetlen érvényesülése, a közhatalom önkényével szemben betölti a fékek és az ellensúlyok legjelentősebb…..
Nem is olyan régen a pre-youtube előtti sötét internetes középkorban is voltak videók az interneten. Nagyon vicces volt ezeknek az elérése. Általában valami.fw.hu vagy valami. extra.hu oldalon lehetett lőni ilyeneket. Szigorúan mpg, avi, wmv fájlformátumban. Viszonylag gyorsan, 10…..
balközép 2015.11.26 12:47:42
@nem várt fordulat: @Balt: "Profi" előadók nem kerültek be a válogatásba. Csak olyan zenészek műveit tettük bele, akik kormánykritikával indultak. A Belgára ez nem igaz, vagy Dopemanra sem. Olyan zenék sem kerültek bele, amik valamelyik szervezet közreműködésével készült.
balközép 2015.11.26 13:17:50
@enpera:

Én értem, hogy a jobboldali gondolkodás mód kellős közepén a pénz van. S, azt is értem s látom is, hogy meggyőződésből nem, csak pénzért mozdultok meg. De feltételezni sem tudod, hogy ez baloldalt nincs így?
2013 óta vannak Magyarországon ismét járások. Ez a közigazgatási egység nem előzmény nélküli, hiszen korábban kistérség néven futott. 2013-ban 175 kistérség volt, így talán nem meglepő, hogy 175 járás jött létre. A járási rendszer kialakításakor csak részben…..
Ez a mondat az Országgyűlésben hangzott el. Nem volt túl váratlan, hiszen aki mondta, az már egyszer legyilkosozta a jobbikosokat, akiket tetűnek is nevezett. Gőgös Zoltán hétfőn is felszólalt a Parlamentben. Ekkor szakadt el újra a cérna. "Én egy korrekt kérdést tettem fel, amire…..
Az, hogy Szlovákia már réges-rég elhagyta Magyarországot nem újdonság. Sőt, a jó tót atyafiak fővárosi régiója, Pozsony Bécset is maga mögé utasítja a statisztikában. Vagy a Csehország fővárosi régiója jobban prosperál, mint Stockholm. Közben Budapest és Magyarország a…..
Az MSZP a véleményvezérek körében kezd olyan lenni, mint a nyuszika abban a bizonyos viccben. Ha sapka van rajta az a baj, ha nincs az a baj. Fidesz-bérencezik, majd  számon kérik, hogy miért áll mindig szemben a Fidesszel? Anyagi csődről beszélnek, de állítólag áll náluk a…..
balközép 2015.11.21 11:39:15
@nemecsekerno_007:

Egy 20 évvel ezelőtti, más gazdasági helyzetben megfogalmazott álláspontot nem hiszem, hogy érdemes alkalmazni a mai helyzetre.

Akkor még a magyar minimálbér nem volt közel egyenlő a románnal...
balközép 2015.11.21 12:12:44
@ami szabad:

Igazad van, de szerintem elírtál valamit.

100 nettó a valóságban 196 181 Ft-ba kerül a munkaadónak és nem 260-ba.
196 ezer forint is rengeteg itt jegyzem meg.

Persze ennek a 100 ezernek a 27 százaléka mint ÁFA megy az államnak... így a tényleges adó nélküli jövedelem 73 ezer forint...

www.kulcs-soft.hu/?p=informaciok/berkalkulator
Miután betiltottuk a menekülteket és felépítettük a kerítés mellé az 5 méter magas betonfalat és az 500 méter széles vizesárkot éhes piranjákkal, nyugodtan dőlhettünk hátra hogy biztonságban vagyunk. Mindaddig tartott ez a csodálatos nemzetegyesítő-érzés, míg nem az egyik…..
balközép 2015.11.19 20:43:48
@♔bаtyu♔:

Mint ahogy írtam, a történet fiktív, ha úgy érzed, hogy még is a valóságra ismertél az csak a véletlen műve lehet.
Ahogy olvasgatom a híreket, már szinte kezdem magam szarul érezni, hogy mikor haza megyek nincsen egy menekült család se a konyhámban, nem úgy, mint Gyurcsánynak. Ahogy olvasgatom, a híreket kezdem magam szarul, érezni, hogy még nem volt meg az 1984 című könyvből jól ismert…..
balközép 2015.09.15 14:44:35
@Ballib Cenzúra:

Nyilván jobb, ha a vajdasági magyar falvakból csinálunk menekült tábort... Ilyenkor az ott lakók nem magyarok?
balközép 2015.09.15 15:46:40
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Sajnos Magyarország nem olyan jó hely, hogy ide vágynának emberek, csak átszeretnének menni az EU más országába. Azt ne felejtsd el, hogy mi már nem csak Mo-ról tiltjuk ki őket, hanem egyben az EU-ból is.
balközép 2015.09.15 15:48:22
@RedWing:

Egy Afgán nem beszél szírül pl.
Meg mondjuk feltesznek neki kérdéseket, olyanokat amit csak egy ott élő tud.

Pl mondjon a Fővárosa környékéről három kisebb települést.
Igazat megvallva én nagyon nehezen tudok különbséget tenni a Jobbik és a Fidesz között, mert ugyanaz a jobboldali mentalitás tapasztalható.  Ami, arról szól, hogy magukat nemzetinek mondják és ezzel fel is hatalmazzák magukat, hogy nekik mindent lehet... Én mindig csak csodálkozom…..
balközép 2015.09.11 14:05:14
@Ballib Cenzúra:

Nem tudom értelmezni, hogy az MSZP-nek mi köze van a széljobhoz? Ha arra gondolsz, hogy össze fog e velük, akkor arra egy nem a válasz.

Nézd, lehet engem ezért kutyázni, de ha megnézed és meghallgatod az MSZP-s álláspontját ebben a menekültügyben az legracionálisabb és legéppkézlábabb (ezt így írják?) javaslat.
balközép 2015.09.11 14:15:59
@N. Barbie:

Csak a szokasos ballib mocskolodo cikk, csusztatasokra, feltetelezesekre, feligazsagokra epitve:

>>Ez meg egy szokásos ballibezés...

1. "Nem kis nemzetközi megvetést kapott a megmozdulása miatt "
Ugyan, ne jatszatok mar tul, hogy par kulfoldi szellibnek nem tetszett a dolog es mindjart nemzetkozi megvetesrol hazudoztok.
Nem mondom, hogy szep amit csinalt, de lattunk mar ennel csunyabbat is pl. ballib fanoktol, az persze nem volt hirerteku nagyon meglepo modon...

>> Na, mesélj? Mikor rúgott fel egy ATV-s egy gyereket??

2. Ugyanilyet lehet talalni minden oldal rendezvenyen, semmivel nem masabb mint azokei.

>> Tény, a magyar Himnusz nem ismerete elnézhető a jobboldalon. De felénk itt baloldalon nem.

3. A fociultraknak mi koze a Jobbik-hoz? Ja, hogy ballib modszer szerint "holdudvar" cimen mindenkit hozzajuk kotunk, aki nekunk nem tetszik, vilagos.

>> Éljenek a hírhedt MSZP-s fociultrák!!:))

4. Hat nem tudjuk, hogy Jobbik-os e, de mivel agressziv, igy biztos az. Szanalmas.
Az 1-eshez kapcsolodva ha, mar agresszivitas: milyen erdekes, a ballibek mindig az eroszakos szelsojobbrol hazudoznak, aztan ezek a liberalnaci szeplelkek meg eletveszelyesen fenyegetik a riporternot, aki mar el is koltozott miatta. Aranyos.

>> Éljenek, a hírhedt agresszív rasszista MSZP-sek!:))

5. Csak a szokasos ballib csusztatas: jo par eve koze nincs a Jobbik-hoz de azert hozzuk fel peldanak, ha valami rosszat csinalt.

>> A ballib szó valószínűleg a kedvenced lehet, nyilván azok a ballibek hozták létre a magyar gárdát is nem?

Ennyi a legtobb, amit tudtok ifju komcsik? Belemagyarazas, csusztatas, talalgatas. Nekem nem baj, nem azert, csak igy tovabb, igy biztositva van, hogy meg legalabb par evtizedig nem kerultok kormanykozelbe, hala Istennek.

Így!
balközép 2015.09.11 15:24:12
@N. Barbie:

Nagyon ügyes vagy. Akkor googliz rá a demokrata szó jelentésére. Jójó segítek, ami valami olyasmit jelent, hogy nem tehet meg mindent a hatalom.

Igen mi ilyen szemetek vagyunk, hogy mocskolódunk a tisztességes gyerekrugdosó nőről, a szépen éneklő jobbikos fiatalokról, a hazaépítő -nyilván MSZP-s- fociultrákról, a szlovák rendszámos nőket fenyegető perschés úrról, és a határnál illegális bevándorlókkal bindzsiző hős gárda kapitányról.

Hibás az értékrendünk, ezeket a derék urakat, közben ki kellene tüntetni. Sajnálom. De mi már csak ilyenek vagyunk.
Mi lehet annál cikibb jelenet, mint amikor bőszen zsidózó magukat nemzetinek nevező ifjak, kimennek balhézni egyet a Keletibe, de sajnos nem tudják elénekelni még a magyar Himnuszt se? Mert, hogy tegnap este Jobbik szimpatizánsok jelentek meg a Keletinél. Tették azt, amihez értenek:…..
Teljesen értetlenül állok a mai hír előtt: lezárták a Keleti pályaudvart. Megnyitották a Keleti pályaudvart, de a menekülteket nem engedik be.  Közben az atv.hu megkeresésére a MÁV sajtószóvivője elmondta, hogy a társaság jegyellenőrei mindenkit felengednek a vonatokra, akinek…..
A Societas- Baloldali Ifjúsági Mozgalom vezetése múlt hét szombaton Röszkén járt, ahol a helyben élőkkel beszélgetünk a bevándorlásról és a bevándorlókról. Mélyen felháborít minket az a látszat építés, melynek célja a gyűlölet keltés. Beszélgetéseinknek az volt a…..
balközép 2015.06.25 12:49:46
@Tudományos libsizmus: teljesen igazad van lebuktunk, a riportokat állmikrofonnal készítettük, bevándorlókkal, akiket röszkeinek álcáztunk, ez a felvételeken is látszik.
balközép 2015.06.25 12:52:03
@Mokaka: igen, sajnos csak monó mikrofonunk van. pc-n állítsd középre a keverőben a hangsávokat
balközép 2015.06.25 12:58:56
@Tudományos libsizmus: jajaja, mi is ezt mondjuk és a videó igazából Dunaharasztin készült. Ügyesen lebuktattál minket, nem tudunk vele mit csinálni. Jár a keksz!
A tegnapi bosszankodás folytatása: tripla metróhosszabbítás. Csak a bosszankodás szőtte álomkép... A négyes metró eredetileg Buda déli részéről indult volna Rákospalotára, nagyjából a mai hetes végállomás felé. A Keletitől északra történő első és második…..
Egy dolgot el kell ismerni: a Jobbik nagyon ügyesen kommunikál. Pontosan érti a PR és marketing összes trükkjét, hogyan kell propagandát építeni. Tolni a dumát és elhitetni az emberekkel , hogy ők nagyon jók. Azonban volt már időnk megtanulni, hogy a hatalmas csipszes zacsiban bizony…..