Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pushy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állás munka Fogalomzavar 2009.08.10 09:00:00
Pár perce érdekes témákra bukkantam blogolvasás közepette. HR-fejvadászat. Hmm, végre szakmai csemege, könnyed megfogalmazásban. Hamar ki kellett ábrándulnom. A könnyed megfogalmazás megvan, de a szakmaiságban vannak hiányosságok. Amin fejvadászként kitágult a…..
Pushy 2009.09.23 23:07:22
@Strici:
"A magyarországi cégek vezetői többnyire szar emberek, nem véletlenül. Nem eprek ők, csak génkezelt piros ócskaságok."

Ez elég merész állítás.
Nem hiszem, hogy általánosítani kellene, hiszen lehet, hogy nem véletlenül ülnek azok az általad leírt "sz" emberek azokban a pozíciókban.. Mondjuk talán azért, mert valamiben igen tapasztaltak, képzettek, tehát jó szakemberek és beérrett gyümölcsök a megfelelő helyről (nyilván már előre szelektáltan) érkezve a számukra is megfelelő helyre-pozícióba.

Ritka az amikor egy emberen múlik egy szervezet eredményessége. Ez mindig csapatjáték.

Ha epret eszünk egy tálból, akkor sem egy darab eper ízvilága az ami az élményt adja, hanem a tál elfogyasztása. Van amenyik édesebb és van amelyik kevésbé.
Az utóbbi napokban olvastam néhány cikket az asztrológia hatékonyságáról a munkatársak kiválasztásában. Ők ódákat zengtek a módszerrel, én pedig felháborodtam. Van tapasztalatom kiválasztásban. Egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy ez alapján döntsék el, alkalmas-e valaki…..