Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teveszemle

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Történt, hogy 2008-ban a város kötvénykibocsájtásra adta a fejét. Lett is belőle pénz dögivel, úgy 3 570 000 000 Ft. Ez rengeteg pénz, igaz vissza is kell fizetni. Azonban a városban szemmel láthatóan semmi nem történt azóta sem. Hiába keresem, vajon mit…..
Első aggodalmas kérdés. Jól értjük? A készülő új alkotmány lehetővé teszi majd, hogy visszamenőleges hatállyal alkosson a törvényhozás törvényt?  Második aggodalmas kérdés. Következik-e a nép felhatalmazásából, hogy az Európai Unióból is kilépünk, ha az…..
ProgBlog Köztársaság: kuka! 2010.10.11 19:27:00
A magyar jogállam ma elhalálozott – pontosabban: bűntény áldozata lett! A tettes is ismert és az elkövetés módja is: Orbán Viktor fojtotta bele a vörösiszap-tározóba.Azért lássuk be, a sajnálatos halálesetért kár lenne egyes–egyedül a Miniszterelnök Urat hibáztatni…..
 28 értékelt tényezőből 14 magas kockázatú. Nagyon nehéz az idén átadni pályát, az üzleti terv kihívás. (tallianmiklos kedvéért: ezt a cikket sem én írtam, csapatmunka van) A sávolyi pálya üzleti terve már az első évben borulhat a KPMG szerint, hiába a rendkívül…..
Teveszemle 2010.03.06 17:56:48
@kakukk2: nekem tetszik ez a lenyúlásos duma, csak nehezen értelmezhető.
A lenyúlás az, ha jól ismerem a szakkifejezést, hogy valaki a másiktól pénzt vesz el egy feladatért/tárgyért/szolgáltatásért, melyet nem végez el.
Namármost itt az építkezéshez hitelt kap a versenyző, amelyet ha nem fizet vissza a meghatározott rend szerint, akkor ugrik a pálya.
A szolgáltatási díj akkor jár, ha a beruházó szolgáltat, ebből egy kanyit nem kap előre, ezért hát lenyúlni sincs módja semmit.
Mást meg mit nyúlna le?
Összevissza beszélsz butaságokat, - ne égessed már itten magad ennyire!
:O)))
Teveszemle 2010.03.07 01:33:59
@Előbb GONDOLKODJ: Kiskomám, a hüje a hülye fokozott alakja, ha nem hiszed, nézz a tükörbe!
:O)))
Teveszemle 2010.03.07 01:44:33
@bodoky: Ne szenvedj, - törődj bele, hogy nem miodenki ért egyet veled, - mághozzá ingyen.
Ha valami nevetséges, akkor az a te üldözési mániád.
Amit te csinálsz, azt nem tényfeltárásnak hívják, hanem hangulatkeltésnek.
Sajnálatos, - jobb sorsra lettél volna érdemes...
:o)))