Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kungshallen

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. A nagy sikerű őszi hamburgersorozatunk után most a gyrosokkal térünk vissza, ami ekkora dózisban kész öngyilkosság: a profik szerint még burgerből sem lehet normálisat kapni…..
Nem láthatjuk Váczi Esztert nap, mint nap a bulvárlapok címoldalán, a JAZZ+AZ egykori énekesnője ettől még nem tűnt el: 2002-ben új formációt alapított. A harsány nyilvánosság helyett a nívósan makacs szakmaiság mellett döntött. Zenekarával a napokban kiemelkedő zenei…..
Michael Knight A dal ugyanaz marad 2010.09.25 13:54:00
Éppen ma harminc éve annak, hogy egy égi zenekarban, talán éppen a negyven éve halott Hendrix oldalán püfföli a bőröket minden idők egyik legnagyszerűbb dobosa, John Bonham. És éppen ma harminc éve annak, hogy nincs már Led Zeppelin.Vannak divatok, meg mindenféle divathullámokban…..
Kungshallen 2010.09.26 08:54:56
A következő zabálnivalónk a gyros, házilag. Az, hogy normális gyrost csak nagyon kevés helyen lehet kapni, mondjuk úgy, elszomorító. Viszont szart aztán bőségesen találhat bárki. Kajakra nem értem, hogy ezek a "szakácsok" mégis kit akarnak átvágni? Fogják a húst,…..