Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nória

3 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Web 0.1 blog vette észre, hogy a közmédiákat felügyelő, hivatalosan azonban csak a megrendelésükre tartalmakat gyártó MTVA angol és magyar nyelvű honlapja is egy ingyenes sablonnal készült. A Joomla ingyenes tartalomkezelő szoftverhez készült ugyancsak ingyen letölthető Oxygen…..
Szeptembertől októberig, hat héten át forgatta az HBO a horvátországi Dubrovnikban Trónok harca - második évad címmel a Királyok csatája tévés változatát. A hírnek a helyi G.R.R. Martin-függő sajtómunkásoknál valószínűleg csak a fázós HBO-alkalmazottak örültek jobban,…..
  Az egyirányú forgalommal szembe kerékpározás engedélyezése heves ellenzést váltott ki a gépkocsivezetőkből az év elején. Néhány napja megnyílt az első budapesti belvárosi utca, ahol alkalmazták a KRESZ adta új lehetőséget. Beszólásokat viszont még kierőletni sem…..
Nória 2010.04.24 11:39:30
@kíváncsivagyok: szerintem minden biciklis egyet ért veled abban, hogy épüljenek bicikliutak, jobb lenne az mindenkinek!
Nória 2010.04.24 11:51:02
@kíváncsivagyok: erről már nem nyilatkoznék ilyen átfogóan, én egyet értenék. Már csak azért is, mert ha a mi kocsinkban tenne kárt egy bringa, akkor mi is örülnénk a kártérítésnek. :)
Kérem szépen, Lemmy macska sem lesz asszony már sose, miután a legutóbbi tüzelése után úgy gondoltam, ebből a fajta szórakozásból kettő bőven elég. Volt ugye Mötley násztánca egy évvel ezelőtt, amikor egy héten át úgy ébredtem, hogy egy baszatlan macska ül a mellemen, farok…..
Nória 2010.04.19 20:22:33
@Übüpapa: Azt azért hozzátenném, hogy kb. 3 évesen volt orrmandula műtétem, és a mai napig emlékszem (20 éve volt), hogy mennyire rohadtul fájt :). Szóval inkább szerintem az az érv, hogy egy fiatal szervezet könnyebben regenerálódik, nem a fájdalom hiánya.
Ő itt Soma, a 13 éves macska és Bori kolléganőnk rokonságába tartozik, úgy mint a megaceleb Dana. Soma csodálatosan harmonizál a járólappal, reméljük ezt nem sínyli meg túl gyakran...
A csontritkulás manapság sajnos népbetegségnek számító krónikus elváltozás. Kialakulása hátterében több ok húzódik meg, ezeknek csak egy része befolyásolható életmódunkkal, azaz a D-vitamin- és kálciumdús táplálkozással és a (gravitációs munka ellen végzett)…..
Ma is hoztam még egy-két speciális piramist, illetve rajzos szabályzatot. Az első egy aktív embereknek, mondhatni sportolóknak szóló ajánlás. Itt a lépcsőfokok a hagyományos piramistól nem térnek el. Természetesen aki sportol, mennyiségben többet engedhet meg magának, mert a…..
Avagy variációk egy témára: a hagyományos vegyes táplálkozás piramisa, hajócskája, szivárványa, házikója, és az eat-well plate.    ..
"A levelemhez csatolt fájlon a kiskutyám, Bono látható. Úgy gondoltam, elég cuki ahhoz hogy bemutassam őt az oldalon, úgyhogy remélem elnyeri tetszéseteket. A fotó tegnap készült, mert éppen megláttam ezt a két figurát a boltban, és éppen megtetszettek. Hát, Bono így…..
Egy kedves kollegánk még kedvesebb barátjánál született egy kosárnyi cicagyerek, és köztük találtam meg Lemmy-t, Mötley tökéletes inverzét, így a fehér-fekete lány mellé érkezhet hamarosan még egy fekete-fehér cs aj, aki a legmenőbb rockerről kapta a nevét, még jó. Lemmy a…..
Nória 2009.10.28 15:45:05