Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aragornka

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Ha esetleg véletlenül valahol ékezetek nélkül kezdenék el írni, bocsássátok meg, mostanában többnyire csak a mekis mutáns gépen billentyűztem, ahol nem létezik é és á, az ű-ről nem is beszélve, amiről szerintem azt hiszik, hogy valami földönkívüli betű. De legalábbis…..
Blogosz Kínai 2011.05.08 21:27:00
Néha kicsit türelmetlen vagyok. Vagy túl precíz. Vagy mit tudom én. A lényeg, hogy például szeretném már, ha lezárulna egyszer ez a magyar állampolgárrá válás, azaz kiteljesülne. Vagy be-. Mert az én logikám szerint még mindig nem teljes. Jeleztem már ugyanis,…..
Aragornka 2011.05.18 20:34:38
@BlogoszAnima: ma tettem le az esküt, de azt mondták, hogy meg kell várni az anyakönyvi kivonatott és csak utána lehet útlevelet kérni. Most már csak azt kellene tudni, mennyi idő alatt érkezik meg az anyakönyvi kivonatom. Van erről infód?
comment:com Szandika vs. Fábry 2011.03.25 09:14:00
Azt írja a Blikk, hogy Szandika kikészült, mert Fábry szatyorszájú libának bírta titulálni, és a becsületébe gázolt, meg minden, ő meg érti a viccet, csak nem szereti. Nagy bánatára milliós kártérítés lenne a gyógyír, mi más, kell a lóvé az új alkatrészekre, gondolom. A…..
A Viasat3 sem akar lemaradni a Való Világ 4 mögött, és ugyan az Éden hotelt szappanoperaként meg stratégiai játékként harangozzák be, mindenki tudja, hogy ez a műsor méginkább a csöcsökről és a kockahasakról fog szólni, mint az RTL Klub valóságshowja. Itt egy videó a tétel…..
Annyi tehetségkutató van már a tévében, hogy megzavarodik tőlük az ember, ki tudja megjegyezni, hogy melyik, hol látható? Meg eleve, minek megjegyezni ilyen apróságokat? Nem mindegy, hogy X-Faktor vagy Megasztár? Epic fail courtesy of D. Tóth András a Fél kettő című műsorban, ahol…..
Még a Comment:comon is feltűnnek néha azok, akik már öt éve eladták a tévét, és egyébként is Godard óta rá sem néztek mozgóképre, mert ami azóta készült, az mind csak Mónika show. Csendes sznobok, garbó lelkű hülyék az ilyenek, hiszen nem lehet Gutenberget szidni csak…..
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..
Aragornka 2010.09.03 18:34:39
@Ateszpapa: én tudom melyik korosztály. Talán az amelyik a Móunikát meg a Gyeöziket nézte.

Amúgy igazuk van egyeseknek fárasztó egy valami lehet(abból a pár másodpercből ítélve, amit átkapcsolás közbe láttam). Az a szomorú, hogy bizti van rá igény is ha megcsinálják. Az egész műsor egy nagy szánALOM....
Az egyik legalaposabb, és legnagyobb látogatottsággal bíró Lost-fanblog, a Dark Ufo évek óta megszavaztatja olvasóit arról, mennyire tetszett vagy nem tetszett nekik a Lost éppen aktuális epizódja. Az eredményeket aztán egy pöpec táblázatban közlik (folyamatosan frissítve). A…..
A Gawker-birodalom sci-fi szakblogja, az io9.com szedte össze azt az ötven égetően fontos kérdést, amire jó lenne még ma választ kapni, és amire sejthetően nem fogunk persze, mert Lindelof és Cuse a satán fattyai. Mivel jó részük spoileres a sorozatot magyarul követőknek, csak…..
Aragornka 2010.05.23 12:38:48
@waces: ezek vannak mindenűt és nekik nagyobb a szájuk, azt sem tudják miről szól de már kommentelik, nah de ez van.

Amúgy meg a kérdések felére valóban réges-régen meg van a válasz, csak nahát végig is kéne nézni azt a sorozatot, mégpeddig érdeklődéssel.
Tegnap már megírtuk, hogy a South Park 200., jubileumi epizódjában mutogatott maciruhás Mohamed próféta kiverte a kollektív muszlim biztosítékot, mert őt aztán ábrázolni nem lehet, sehogyse. Kissé érthetetlen a dolog, hiszen nem Mohamedet mutogatták az egyébként meglehetősen…..
Már-már olyan mém lett belőle, mint a Bukás Hitler-örjöngéséből, de az RTL Klub most véget vetett a mókának. Szabó Patrícia fájdalmas filmje nem csak az RTL Mostról tűnt el, de a csatorna a Youtube-ról is levetette a felvételt, amiben a Cosmopolitan volt főszerkesztője arról…..
Kalóz Kalózvita az ATV-n 2009.12.28 12:30:52
December elején Havas Henrik Hőmérő című műsorában az ingyenes letöltésekről volt szó, négy vendég előadásában. Az LMP kalózpárti szekcióját Maróy Ákos képviselte szikáran és hatékonyan, Varga G. Gábor a Népszabadságtól mint technológiával foglalkozó szakember…..
comment:com De mi lesz a Tv3-on? 2009.11.10 11:26:00
Most már tényleg nagyon el akarja indítani a Tv2 tulajdonosa a Tv3-at, tárgyalnak a kábelszövetségekkel és a legnagyobb cégekkel, és közben rendezték a márkanév használati jogait is. A Tv3 felvásárlása óta ugyanis a jogok a Tv2-nél vannak, amik most átkerültek a tulajdonos…..
Felhozták a raktárból a Szólás szabadsága régi díszleteit, már azokat, amiket nem építettek még be a Híradó stúdiójába, aztán találtak még ott pár kék neoncsövet, meg néhány kerti széket is, jó lesz az is valamire, a lényeg hogy fehér legyen. Mert a fehér az nagyon…..