Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phonix

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lokális klímaváltozás Cédulák 2010.02.15 16:21:00
Kábé egy hete zajlik a kopogtatók gyűjtése. Tanulságos jelentések a frontvonalból, LMP-s aktivisták belső fórumáról minden további kommentár nélkül. „Volt egy idős nő aki szimpatizál velünk, ránk is szavazz, de a kopogtatót nem adja. Magyaráztam, hogy lehet az ő…..
A rovatmagazin.hu, egy egy rovásírással foglalkozó honlap készített egy rövid interjút Dúró Dórával, a Jobbik Oktatási és Kulturális Kabinetjének elnökével.  (Dóra tényleg jó csaj, bár árnyalja a képet, hogy hozzáment Novák Elődhöz.)   "Gribek Dániel: A…..
phonix 2010.02.03 17:05:31
@abandi: Osztom az érzéseidet.
phonix 2010.02.04 09:54:27
@zero: Zero drága, a "kommentkultura" az egy dolog, a minőségen aluli blogolgatás (ami alatt a saját kis véleményünket hangoztatjuk nem képzelve a hátunk mögé nem létező tömegeket), egy másik.

Ennek a blognak a multja miatt vannak még olvasói és hozzászólói.
Nem volt mindig így.
De ha folytatod ezt a "betonba is belekötök" attitűdöt, nem is lesz sokáig. Átfolysz a branccsal egy mandíner2.blog.hu-ba.
A Jobbik kritikáját elviselni nem képes olvasóinkat kérem, hogy lépjenek ide egyből, nem kell a "tovább" gombra kattintani. A Jobbik 2003 őszi párttá alakulása óta egyszer sem közölte mérlegét, holott ez évente kötelező. A törvény szerint. Az Állami Számvevőszék…..
phonix 2010.01.22 14:47:09
@zero: szerintem ha még csiszolgatod kicsit a témát akkor az index.hu-hoz beadhatod az önéletrajzot. Elég vastag bőrrel rendelkezel hozzá.