Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheTraveller

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják, hogy az okos ember tudja, hogy az információk fele butaság, de az igazán zseniális ember azt is tudja, melyik felét hiheti el annak, amit hall. Vajon hihetünk-e egy orvos által írt, gyógyszertárakhoz köthető weboldalon megjelent cikknek? Jól tesszük-e, ha egyszerű és szimpatikus…..
TheTraveller 2017.10.10 13:13:08
@fordulo_bogyo: Nem akarlak meggyőzni semmiről, ha tényleg érdekel olvasd el! Csak kiváncsi lette volna, hogy ismeri-e valaki, rendelte-e már tőlük valaki, mert nem vagyok mindent tudó... De ahogy látom rossz helyen kérdezősködtem, bocs
TheTraveller 2017.10.11 13:20:13
@fordulo_bogyo:Lehet én nem vettem észre, de hol a megalapozott szakmai vélemény? Annyit írtál, hogy átverés és te tudod, de semmilyen indoklást nem mellékeltél mellé... Azaz számomra értelmetlen ez az egész :-)
Bocsánat,hogy csak most teszem ki az új posztot, de azt hittem, hogy minden rendben van és csak most látom, hogy a beállításoknál elszúrtam az időzítést...Még egyszer elnézést!DespiSziasztok, nem tudom hozzászólás nélkül hagyni azt, amit ez az oldal jelent számomra.27 éves…..
TheTraveller 2009.09.23 18:06:21
@pupak30: Nem vagyok sajnos gazdasági elemző, sem közgazdász sem semmi hasonló, szóval az IMF dologban lehet hogy igazad van nem tudom hogy mi lesz, én csak arról beszélek amit látok itt sok emberrel történni, dolgoznak pár évet utána évekig vannak segélyen és mindenük megvan, kevesebb a gondjuk mint otthon egy dolgozó/vállakozó embernek. Most sajnos mennem kell dolgozni, pedig erről még nagyon sokat lehetne beszélni. Egy dolog biztos a 8 év alatti "magyar" lakosság legalább fele egy bizonyos "nezetséghez" tartozik, és a helyzet most sem valami jó.
Szóval kiváncsi leszek mi lesz 10 év múlva...
TheTraveller 2009.09.23 16:29:45
Nem éri meg külföldre menni?
16 éves koromtól voltam önellátó a szép kis hazánkban, dolgoztam mindent amire lehetőségem volt + esin végeztem a gimnáziumot. 21 évesen volt 3 hónap bejelentett munkaviszonyom. Ennyire volt lehetőség anno 100 ezer netto volt a legjobb fizetés amit kaptam munkáért. Most Dublinban élek, pont válság idején jöttem ki (tavaly okt.), mégis találtam bejelentett munkát, igaz csak részmunkaidőben, pontosan ugyan annyit keresek most mint a munkanélküli segély amit bárki kaphat aki 2 dolgozott itt bejelentve legalább. Pesze nem úgy élek belőle mint a király, de nem szenvedek hiányt semmiben(eszem, iszom, lassan talán autót is veszek) . 2 hét múlva fogok elkezdeni egy tanfolyamot amiért az állam fog fizetést adni nekem, mert tanfolyamra járok. Nem azért mert rászorulok hanem azért mert ez jár mindenkinek. És ez csak egy apró különbség. Meg azt hiszitek itt nem vettek fel az emberek felőtlenül jelzáoghitelt? :D Itt csak azért nem árvereztek el még egy házat sem (szerintem nem is fognak), mert aki nem tudja fizetni a hitelét, annak a kormány ad segítséget. Persze "rossz" emberek itt is vannak, engem is próbáltak már meg kizsebelni itt stb. Csak nem mindegy hogy mennyi "rossz" ember van a "jókhoz" képest. Szóval lényegében sajnálok mindenkit aki otthon maradt a sz×÷rban, sosem lesz fogalmuk sem arról hogyan is kellene működnie egy nagyából normális világnak.
TheTraveller 2009.09.23 17:50:24
@pupak30: Lehet hogy sok házat elárvereztek, de csak 1xű pl akinél lakom január óta munkanélküli, 1600 euros havi törlesztőrészletet most egy biztosító fizeti legalább egy évig :) És ha utána sem találna munkát akkor is van még egypár lehetőség. Ha meg bukom a munkám, elmegyek segélyért ami pont annyi mint most a fizetésem, de ha kicsit ravaszkodom még több is lehet. Szóval nem aggódom ilyeneken. Magyarország sucks, maradjatok csak tapossátok el egymást aprópénzekért különben éhen haltok mind!!! :D Amire kíváncsi lennék nagyon most hogy hol fogtok tartani Magyarországon 10 év múlva meg hogy itt mi lesz akkor. Én egy dologban biztos vagyok az életszínvonal itt mindig jobb lesz, lehet hogy az időjárás nem épp a legjobb, de amíg te azon gondolkozol hogy miből lesz pénzed kajára a jövő héten, én azon hogy spanyolokhoz vagy a portugálokhoz ugorjak- e ki a jövő hétvégén :)